fbpx
Home  /  Kurser og undervisning 2020

Kurser og undervisning 2020

Velkommen til sensommeren, efterårets og vinterens kurser og undervisning. Du kan deltage, som det føles rigtigt. Der kræves ingen forudsætninger.

Todageskursus i Håndtering af alt slags væsen

Aarhus og online
Den 31/10 & 1/11
Pris for begge dage 2.500 kr

På dette kursus lærer du at håndtere væsner, som ikke eksisterer fysisk.

Vi lever i en verden som fysisk indeholder en masse levende væsner. I andre dimensionslag – andre svingningslag – eksisterer der også væsner. Væsner med bevidsthed med forskellig grad af at være levende, og væsner som påvirker os i vores hverdag og i vores liv.

Todageskursus i healing af bevidsthedsspaltninger og reaktioner på bevidsthedsovergreb
Aarhus og online
Den 5/11 & 6/11
Pris for begge dage 2.500 kr

Jeg har arbejdet et stykke tid med at heale på de forskellige typer af overgreb, som mennesker er kommet til mig med. Nogle af overgrebene kræver meget mere end healing. Men i stort set alle tilfælde virker healingen lindrende og hjælper med, at andre tiltag virker. I en hel del tilfælde virker healingen direkte forløsende.

Todageskursus i holdte felter og portaler
Aarhus og online
Den 21/11 & 22/11
Pris for begge dage 2.500 kr

På dette kursus vil du få en grundig teoretisk indføring i forskellige slags felter, hvad de egentlig er og hvordan de fungerer.
Du vil lære en metode til at holde felter bevidst, og den kan du bruge når du skal holde foredrag, kurser, eller undervisning af ”almindelig” eller spirituel karakter.
Arbejdet med felter bygger på shamanistiske teknikker, og det et fuldstændigt grundlæggende aspekt af mit spirituelle arbejde.

Kanaliseret onlineforløb
Den 26, 27, 28. november samt 1. og 3. december 
Pris for alle dage 1.000 kr

Bliv lysleder og flyvefærdig – kanaliseret healingsforløb med Maria Magdalene ånden. Det at være i berigelse af lys er for mennesket en udfordring. Der har været mange spændinger og mange forskellige former for “lysforstoppelse”. Som tiden åbner sig lige nu, så bliver det muligt at frisætte al den forstoppede lys og åbne til den fulde gennemstrømning. Dette åbner til muligheden for at være ledende i de højeste perspektiver uden at give køb på de menneskelige dybeste behov og trivsler. Det at åbne til det udgangspunkt, hvor du har fuld gennemstrømning svarer til, at dit bevidstheds energifelt åbner sig som den forhøjede lyskrop. Den forhøjede lyskrop bærer muligheden for at være i svævet, hvor alting kommer til dig og du kommer til det, som giver mening.

Kursus i Krystalenergien fra Paris
Aarhus og online
Den 12/12 & 13/12
Pris for begge dage 2.500 kr

Yderligere information kommer, når rejsen er gennemført.

Energien rejste sig og i et syn viste sig Eiffeltårnet. Et gyldent net over hele jorden er forbundet og tilknyttet monumenter over alt. Det samme net, som skulle antændes i Israel, har antændingspunkt i Eiffeltårnet i Paris.