fbpx
Home  /  Kurser og undervisning 2020

Kurser og undervisning 2020

Velkommen til sensommeren, efterårets og vinterens kurser og undervisning. Du kan deltage, som det føles rigtigt. Der kræves ingen forudsætninger.

Onlinekursus hvor du bliver aktiveret til at kunne give Intuitiv Healing med din healersjæl og med dit hjerte. 

Kun online (Kan du ikke deltage på alle tidspunkter, bliver lydfilerne tilgængelige umiddelbart efter afholdelse)
Pris for hele forløbet 1.000 kr

Den 10/10, 12/10, 14/10 og 16/10 mødes vi online i lukket webinar.

Efter kursusdagen den 10/10 kl 10-18 vil der været et tilbud om at mødes online til træning og sparring samt spørgsmål og delinger den 12/10, 14/10 kl 10-13 og 16/10 kl 14-16.

Du vil desuden få mulighed for at deltage i fælleshealing med en stor gruppe healere, hvor vi gratis healer mennesker, som beder om det den 16/10 kl 9-13.

Onlineforløb med supplerende livemøder

Videoforløb og online
Opstart  den 18/9
Pris for hele forløbet: 5.950 kr

Leder du altid efter det næste mål, selvom du allerede har opfyldt en masse? Er du rodløs og forvirret over hvem du er? Har du løbet panden imod din egen mur igen og igen?

Oplever du, at du skifter mening og værdier, så det er svært at få overblik og styring i dit liv?

Så er Vejen Hjem måske noget for dig.

Onlineforløb med supplerende livemøder

Videoforløb og online
Opstart  den 25/9
Pris for hele forløbet: 5.400 kr

Et online undervisningforløb baseret på videoundervisning supplerende med livemøder. Undervisningen foregår med 3 live spørge- og deletimer samt afsluttende livemøde.
Undervisningen foregår med kanaliseret tale og med guidede meditationer, som aktiverer din iboende indre visdom, så erfaringen antændes indefra. Der er desuden anvisninger og øvelser, som hjælper til at erkendelserne udfoldes i dit hverdagsliv, som bliver dit træningscenter. Udfoldelsen er helt naturlig og er for mange en umiddelbar udfoldelse med aha-oplevelser og små mikroåbenbaringer, som giver tryghed, opfyldelse og åbninger til et nyt fodfæste. Et fodfæste, som samtidig giver åbning til dine spirituelle iboende kompetencer og forståelser, som folder sig ud helt naturligt gennem både undervisningen og udfoldelsen.

Todageskursus i Håndtering af alt slags væsen

Aarhus og online
Den 31/10 & 1/11
Pris for begge dage 2.500 kr

På dette kursus lærer du at håndtere væsner, som ikke eksisterer fysisk.

Vi lever i en verden som fysisk indeholder en masse levende væsner. I andre dimensionslag – andre svingningslag – eksisterer der også væsner. Væsner med bevidsthed med forskellig grad af at være levende, og væsner som påvirker os i vores hverdag og i vores liv.

Todageskursus i healing af bevidsthedsspaltninger og reaktioner på bevidsthedsovergreb
Aarhus og online
Den 5/11 & 6/11
Pris for begge dage 2.500 kr

Jeg har arbejdet et stykke tid med at heale på de forskellige typer af overgreb, som mennesker er kommet til mig med. Nogle af overgrebene kræver meget mere end healing. Men i stort set alle tilfælde virker healingen lindrende og hjælper med, at andre tiltag virker. I en hel del tilfælde virker healingen direkte forløsende.

Todageskursus i holdte felter og portaler
Aarhus og online
Den 21/11 & 22/11
Pris for begge dage 2.500 kr

På dette kursus vil du få en grundig teoretisk indføring i forskellige slags felter, hvad de egentlig er og hvordan de fungerer.
Du vil lære en metode til at holde felter bevidst, og den kan du bruge når du skal holde foredrag, kurser, eller undervisning af ”almindelig” eller spirituel karakter.
Arbejdet med felter bygger på shamanistiske teknikker, og det et fuldstændigt grundlæggende aspekt af mit spirituelle arbejde.

Kanaliseret onlineforløb
Den 26, 27, 28. november samt 1. og 3. december 
Pris for alle dage 1.000 kr

Bliv lysleder og flyvefærdig – kanaliseret healingsforløb med Maria Magdalene ånden. Det at være i berigelse af lys er for mennesket en udfordring. Der har været mange spændinger og mange forskellige former for “lysforstoppelse”. Som tiden åbner sig lige nu, så bliver det muligt at frisætte al den forstoppede lys og åbne til den fulde gennemstrømning. Dette åbner til muligheden for at være ledende i de højeste perspektiver uden at give køb på de menneskelige dybeste behov og trivsler. Det at åbne til det udgangspunkt, hvor du har fuld gennemstrømning svarer til, at dit bevidstheds energifelt åbner sig som den forhøjede lyskrop. Den forhøjede lyskrop bærer muligheden for at være i svævet, hvor alting kommer til dig og du kommer til det, som giver mening.

Kursus i Krystalenergien fra Paris
Aarhus og online
Den 12/12 & 13/12
Pris for begge dage 2.500 kr

Yderligere information kommer, når rejsen er gennemført.

Energien rejste sig og i et syn viste sig Eiffeltårnet. Et gyldent net over hele jorden er forbundet og tilknyttet monumenter over alt. Det samme net, som skulle antændes i Israel, har antændingspunkt i Eiffeltårnet i Paris.