fbpx

Marianne Lane

12.3.23 Den Moderne Shamans Dagbog

Vi er i gang med det nye skoleår, og nye deltagere kan stadig nå at være med. Det er lidt sært og meget specielt, for selvom jeg selv er helt afklaret og ren i kanten med, hvordan vilkårene for at arbejde i de store felter påvirker mit arbejde helt ned i detaljer, så føles det kompliceret og uldent at skulle forklare, at vi ikke kan få detaljer på plads om, hvordan skemaer og opsætning af uddannelsen skal være i 2023, før vi kommer tæt på opstart.
Men det er sådan det er, fordi jeg ikke må manifestere mig ind i virkeligheden ret langt ind i fremtiden. Det skyldes, at det sted vi er lige nu i overgangen til den nye tid, er lige der, hvor bølgen knækker og små ting gør en unaturlig stor forskel.
Jeg har sprællet og kæmpet med mig selv for at lære at kunne gå sådan, at jeg finder mig i, at organisation og struktur skal arbejde op omkring det vilkår – ligesom mit team, min stab også er ved at være kørt godt i stilling til det.
Hvad gør vi så, når det betyder, at vi får alt for kort tid, til det man på moderne dansk kalder launch – at få bygget invitation og opmærksomhed op om muligheden for at komme med?
Vi holder døren åben og arbejder på det en måned efter opstart.
At vende det den vej giver os mulighed for at bruge energien, der åbner sig lige omkring opstarten, til at forstærke og gøre det tydeligere, hvad du skal med til, hvis du deltager her. Og vi får mulighed for at åbne den nye tids flow, som lige er startet, til at kalde på dig, der skal med.
✨️ Den nye tids flow kalder med resonans, genkendelse, rørelse og indre træk ✨️ 
Nu vil jeg gøre klar til en dag her, hvor mit arbejde for de store felter skal hyrdes med spændende arbejdsdag med to kolleger, som jeg slet ikke har undervist. Jeg er spændt på, hvad vi skal.

Må din dag blive fyldt med kærlighed til dig selv og livet

❤️ Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.