En oversigt over gratis videoer med healing, gratis healingsgrupper samt det gratis fuldmånearbejde med rensning.

Få fire særlige gaver

I løbet af fire uger vil du modtage et særligt velkomstnyhedsbrev om ugen, hvor du får et kig ind i de muligheder, som tilbydes hos mig.

I hvert nyhedsbrev vil jeg glæde mig til at give dig en gave, som ny modtager af nyhedsbrevet.

Du får en healing, som tilpasser sig dig, og giver det bedste muligt i forhold til, hvad du har mest brug for. Healingerne bliver lavet en gang hver måned og varer to måneder. Du kan blive genstartet, når din to måneders periode er gået, og du kan blive genstartet, så mange gange, som du ønsker det.

Som en del af fuldmånearbejdet arbejder vi med at hæve bevidstheden hos mennesket, og der er forskelligt fokus fra gang til gang afhængigt af de aktuelle muligheder og indstrømninger.
Healingen og effekten af arbejdet lægges ind i jordens felt så alle dem, som bevidst eller ubevidst rækker ud efter forandringer og bevidsthedshævning kan få gavn af arbejdet.

Få fire særlige gaver når du tilmelder dig nyhedsbrevet

I løbet af de første fire uger vil du modtage et særligt velkomstnyhedsbrev om ugen, hvor du bliver budt ind til de muligheder, som tilbydes hos mig. I hvert nyhedsbrev vil jeg nyde at give dig en særlig gave, som ny modtager af nyhedsbrevet.

Peaceful Powerful Help

I mit arbejde med at hjælpe mennesker, er den største byrde, at jeg aldrig kan nå at give nok, at jeg aldrig har energi og muligheder nok til at hjælpe alle dem, som har brug for det. Der er mange, som får en helt utroligt stor lettelse i livet, når jeg hjælper dem. Mange gange er det mennesker, som har været meget igennem, og som ikke har kunnet finde hjælp nogle steder, selvom de har ledt langt og længe efter hjælpen. Jeg hjælper og letter de mennesker, som lider allermest, men de mennesker har ofte svage ressourcer på alle mulige måder. Det gør det svært for dem at overkomme, at gøre det de skal, for at modtage hjælpen.

Jeg barslede derfor med ideen om at lave et frivilligt fællesarbejde, hvor frivillige healere og frivillige mennesker, som vil bidrage med energi, skaber et fællesskab, som giver healing til disse mennesker, som har så meget brug for det.

Jeg har rigtigt mange positive tilbagemeldinger på mit healingsarbejde, og har derfor en stor tillid til arbejdet og en fornemmelse af, at det gør en stor forskel. Men jeg vil altid være i tvivl, om jeg har den rigtige fornemmelse af, hvor godt det virker. Hvis det virker, så godt som jeg fornemmer, så vil jeg rigtigt gerne have udbredt kendskabet til healing som redskab i sundhedsvæsnet, så hjælpen kan komme endnu flere til gavn og måske endda til redning. Derfor er der til frivilligarbejdet samtidig lavet et tiltag, hvor vi prøver at samle resultaterne op ved hjælpe af spørgeskemaer.

Fuldmånearbejdet/Fuldmånemeditation

Kender du steder eller mennesker, som trænger til rensning for negativ energi eller negativ bevidsthed, så kan du få dem renset under næste fuldmånemeditation.

Det kan du ved at lave en liste med alt det, du gerne vil have renset.

Eksempel på en renseliste

Som du kan se er det muligt både at have nære mennesker og steder med, samt mere generelle befolkningsgrupper, områder og problemstillinger.
Hos de mennesker, som er blevet spurgt og har sagt ja til at blive renset vil rensningen og healingen gå dybt.
Hos dem som ikke selv har sagt ja, der kan vi kun rense for negativ energi og bevidsthed, som de ikke selv har valgt at blive påvirket af.


Det er nok at du har nedskrevet din liste og ved hvem og hvad der står i den, detaljerne skal ikke sendes videre.
Du kan bede Marianne om at tage listen med ved at skrive det her i begivenheden eller i webinaret.
Hvis du skal have hjælp til din liste, så skriver du blot noget i stil med: Jeg vil gerne have hjælp til min liste.
Du kan også vælge selv at tage din egen liste med i rensningen.
Uanset hvad du vælger, så får du detaljeret guidning undervejs i arbejdet.

Deltagelse er gratis

Ønsker du at være med, så finder du månedens fuldmånemeditation på Marianne Lanes facebookside under begivenheder. Gå til facebooksiden.

Videoen lægges op på youtube efterfølgende og du kan bruge energien til rensning i nogle dage efter afholdelse.
Healingen i videoen kan genhøres med fuld effekt når det passer dig.

Udvalgte videoer

Se Mange flere videoer på Mariannes YouTubekanal

Healinger

Karmic Power Release

Life Force Enlightenment

Foredrag

Moderne Shamanisme

Forløsning af karmiske traumer

Diverse

Åbning af ånden