fbpx
Home  /  Gratis

Gratis

Fuldmånearbejde – Energiarbejde for jorden

Som en del af fuldmånearbejdet arbejder vi med at hæve bevidstheden hos mennesket, og der er forskelligt fokus fra gang til gang afhængigt af de aktuelle muligheder og indstrømninger.
Healingen og effekten af arbejdet lægges ind i jordens felt så alle dem, som bevidst eller ubevidst rækker ud efter forandringer og bevidsthedshævning kan få gavn af arbejdet.

 

Gratis langtidshealinger for folk med stress, angst og depression

Efter flere års arbejde med mennesker som lever med stress, angst og depression, har Marianne Lane erfaret, at det aldrig er nok med en enkeltstående healing. Heller ikke selvom den gentages med jævnlige mellemrum. Derfor har hun udviklet en metode, hvor der skabes en healing som følger modtageren i en periode på to måneder.

 

Gratis langtidshealinger for folk med opvågningsproblemer

Det, at bevidstheden ændrer sig på jorden lige nu, gør, at mange mennesker, som har anlæg for at have kontakt til noget, der ligger ud over det, vi normalt forholder os til i vores hverdag, får problemer.

Problemerne har mangfoldige karakterer og spænder lige fra fysiske spændinger til stemmer i hovedet og en generel fornemmelse af negativitet og utryghed. Problemer med at være for følsom, at have humørsvingninger og mærke alt for meget til stemninger omkring dig.

Gratis langtidshealinger for alvorligt syge og døende

Efter flere års arbejde med alvorligt syge og døende har Marianne Lane erfaret. at det aldrig er nok med en enkeltstående healing. Heller ikke selvom den gentages med jævne mellemrum. Derfor har hun sammen med sine guider udviklet en metode, hvor der skabes en healing som følger modtageren i en periode på to måneder. Healingen varierer sig selv over tid, så den tilpasses modtagerens udvikling fra dag til dag.
Healingen består af en symfoni af healinger, som støtter helbredelse, afklaring og optimal modtagelse af anden behandling.

 

Gratis langtidshealinger for børn i knibe

Børn lider af mange forskellige grunde. Marianne Lane har god erfaring med at hjælpe børn, som lider af overbelastning og stress af forskellige årsager. Børn lider både som følge af deres eget liv og de udfordringer de møder, som både kan være belastende på grund af en hård virkelighed, som de er i, men også kan være belastende på grund af sensibilitet og en overbelastet hverdag. Der er også rigtigt mange børn, der er født med overansvarlighed og for store indsigter, hvilket også er en stor belastning, der stresser og giver usammenhængende adfærd og dårlig trivsel.