fbpx

Marianne Lane

En oversigt over gratis videoer med healing, gratis healingsgrupper samt det gratis fuldmånearbejde med rensning.

Du får en healing, som tilpasser sig dig, og giver det bedste muligt i forhold til, hvad du har mest brug for. Healingerne bliver lavet en gang hver måned og varer to måneder. Du kan blive genstartet, når din to måneders periode er gået, og du kan blive genstartet, så mange gange, som du ønsker det.

Som en del af fuldmånearbejdet arbejder vi med at hæve bevidstheden hos mennesket, og der er forskelligt fokus fra gang til gang afhængigt af de aktuelle muligheder og indstrømninger.
Healingen og effekten af arbejdet lægges ind i jordens felt så alle dem, som bevidst eller ubevidst rækker ud efter forandringer og bevidsthedshævning kan få gavn af arbejdet.

Peaceful Powerful Help

I mit arbejde med at hjælpe mennesker, er den største byrde, at jeg aldrig kan nå at give nok, at jeg aldrig har energi og muligheder nok til at hjælpe alle dem, som har brug for det. Der er mange, som får en helt utroligt stor lettelse i livet, når jeg hjælper dem. Mange gange er det mennesker, som har været meget igennem, og som ikke har kunnet finde hjælp nogle steder, selvom de har ledt langt og længe efter hjælpen. Jeg hjælper og letter de mennesker, som lider allermest, men de mennesker har ofte svage ressourcer på alle mulige måder. Det gør det svært for dem at overkomme, at gøre det de skal, for at modtage hjælpen.


Jeg barslede derfor med ideen om at lave et frivilligt fællesarbejde, hvor frivillige healere og frivillige mennesker, som vil bidrage med energi, skaber et fællesskab, som giver healing til disse mennesker, som har så meget brug for det.

Jeg har rigtigt mange positive tilbagemeldinger på mit healingsarbejde, og har derfor en stor tillid til arbejdet og en fornemmelse af, at det gør en stor forskel. Men jeg vil altid være i tvivl, om jeg har den rigtige fornemmelse af, hvor godt det virker. Hvis det virker, så godt som jeg fornemmer, så vil jeg rigtigt gerne have udbredt kendskabet til healing som redskab i sundhedsvæsnet, så hjælpen kan komme endnu flere til gavn og måske endda til redning.


Per Mygind og Christa Malherbe skiftes til at være online med healerne, og er tovholdere for arbejdet i praksis – Marianne Lane er med holde feltet og dirigerer arbejdet i energien.

Fuldmånearbejdet/Fuldmånemeditation

Velkommen til Fuldmånearbejdet med Marianne Lane, hvor vi udfører rensning af store områder og gør et healende arbejde for jorden.

 

På nuværende tidspunkt, er der etableret et søjlenetværk af lys, som er aktiveret og har hævet sig op over jorden, for at støtte at bevidstheden hæves på jorden. Desuden er der åbnet et krystalgrid af energi, som støtter enhedsbevidstheden i at åbne på jorden. Healingen og effekten af arbejdet lægges ind i jordens felt, så alle dem, der bevidst eller ubevidst rækker ud efter forandringer og bevidsthedshævning, kan få gavn af arbejdet.

 


Der er forskelligt fokus fra gang til gang, afhængigt af de aktuelle muligheder og indstrømninger. Derfor har hver fuldmåne har sit eget omdrejningspunkt og arbejde.

 


Kender du steder eller mennesker, som trænger til rensning af negativ bevidsthed og løft af tung energi, så kan du få det med i fuldmånearbejdet.


Det kan du ved at lave en liste med alt det, du gerne vil have renset.

Eks. på en liste:

– Min familie og det som påvirker os, vores hjem, området hvor vi bor.

– Hr. og Fru Jensen, deres børn, samt det, som påvirker dem.

– De mennesker og steder, som er påvirket af krig eller naturkatastrofer.

– Mennesker som ønsker at gøre andre ondt.

 


Som du kan se, er det muligt både at have nære mennesker og steder med, samt mere generelle befolkningsgrupper, områder og problemstillinger.

 


Hos de mennesker, som er blevet spurgt og har sagt ja til at blive renset vil rensningen og healingen gå dybt.

Hos dem som ikke selv har sagt ja, der kan vi kun rense og løfte for det som de ikke selv har valgt at blive påvirket af.

 

Det er nok, at du har nedskrevet en liste og selv ved hvem og hvad, der står i den, detaljerne skal ikke sendes videre.

Du kan bede Marianne om at tage listen med ved at skrive det i et opslag i gruppen eller direkte i chatten i webinaret. Hvis du skal have hjælp til at få din liste med i arbejdet, skriver du blot noget i stil med: Jeg vil gerne have hjælp til at få min liste med.

Du kan også vælge selv, med din intention, at tage din liste med i arbejdet.

Uanset hvad du vælger, så får du detaljeret guidning undervejs i arbejdet.

 


Bidrag til arbejdet:


Du kan bidrage til arbejdet med din egen energi på flere niveauer.

Du kan sige ja inde i dig selv til at bidrage med din overskudsenergi. Det bruger kun af den energi, som du let kan undvære, du behøver ikke at holde fokus undervejs, og du bliver ikke belastet af arbejdet.

Hvis du står som deltager i begivenheden, så bidrager du på denne måde med din overskudsenergi, også selvom du ikke deltager online.

Du kan også vælge at sige ja til at deltage aktivt til arbejdet, og det gør du enten ved at være med online eller ved at høre videoen efterfølgende, hvor energien stadig er aktiv i nogle dage efter afholdelse.

Hvis du deltager aktivt, så bidrager du mest muligt hvis du er fokuseret under hele arbejdet.

Arbejdet giver en sund belastning på dit system, som svarer til styrketræning af dit energisystem.

 


Praktisk:


Vi mødes online – det er kun Marianne der er på med kamera.

Alle er velkomne uanset forudsætninger for energiarbejde, du får detaljeret guidning undervejs.

Deltagelse er gratis.


Ønsker du at være med, så finder du månedens fuldmånearbejde i Facebookgruppen:

https://www.facebook.com/groups/mariamagdalene/

 


Video af Fuldmånearbejdet lægges op på YouTube efterfølgende, og du kan bruge energien til rensning i nogle dage efter afholdelse.

Healingen i videoen kan genhøres med fuld effekt, når det passer dig bedst.


Marianne Lanes YouTube kanal:


https://www.youtube.com/channel/UCNpOZdfgcmF51qOgm97ZDiQ 

 

 

Deltagelse i Q & A i forlængelse af Fuldmånearbejdet:

 

OBS – – – Ved at blive medlem af Marianne Lanes YouTube kanal (for kun 19 dkk/md) får du adgang til en halv times online Q&A, hver gang i
forlængelse af Fuldmånearbejdet.

 


Medlemsskabet giver adgang til:

*Månedlig Q&A efter Fuldmånearbejdet med Marianne Lane (eksklusivt for medlemmer)

*Over 150 videoer – kun for medlemmer.

*Adgang til livedeltagelse i online-foredragsrækken “Din Trivsel” med healing, kanaliserede ord og mulighed for at få klarsynssvar på *personlige spørgsmål 1 – 2 gange/md (Pris for ikke-medlemmer 100 dkk pr. gang)

 


Tilmeld dig YouTube kanalen her:

https://www.youtube.com/channel/UCNpOZdfgcmF51qOgm97ZDiQ/join

 


Du kan også tilmelde dig Marianne Lanes nyhedsbrev, for at holde dig opdateret.

https://mailchi.mp/mariannelane.dk/nyhedsbrev

Udvalgte videoer

Se Mange flere videoer på Mariannes YouTubekanal

Healinger

Karmic Power Release

[arve url= "https://youtu.be/UDykkriAOMI" maxwidth="600" /]

Life Force Enlightenment

[arve url= "https://youtu.be/mwIxdBmnw8Q" maxwidth="600" /]

Foredrag

Moderne Shamanisme

[arve url= "https://youtu.be/KD97NW11r-o" maxwidth="600" /]

Forløsning af karmiske traumer

[arve url= "https://youtu.be/qakN9zO7vSg" maxwidth="600" /]

Diverse

Åbning af ånden

[arve url= "https://youtu.be/qa0Crg1tnls" maxwidth="600" /]
Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.