Forhealing til kernehealing

En forhealing til kernehealing er en healing, hvor du får afstresning, stabilisering af dit system og en healing, som tager fat om de forhindringer som du har i dit system her og nu i forhold til at have forbindelse til dig selv. Healingen tager desuden udgangspunkt i at forløse alle de blokeringer, som du går med her og nu, som forhindrer din bevdisthedsenergi i at være i stærkt og stabilt flow i dig selv. En forhealing tager 1 times tid og danner grundlag for en stabil og balanceret modtagelse af kernehealingen. Dine processer i forbindelse med en kernehealing forstartes, så du får en god og positiv opstart af din proces. Du bestemmer selv, om du efter forhealingen vil modtage din kernehealing eller ej. En forhealing koster 1500 kr men ved efterfølgende kernehealing giver den en rabat på 500 kr.

Kernehealing

En kernehealing er en forløsning af de klem, hæmninger og eventuelle traumer, som du bærer fra dine første syv år. I de første syv år er vi så nemme at præge og bliver præget så dybt af vores oplevelser, at selv i et god og kærligt opvækstmiljø bliver vi hæmmet og klemt til at have over og underreaktioner i bestemte livssituationer. Hvis de bliver præget dybt nok indenfor de første syv år, så kommer vi til at leve med dem resten af vores liv. De har en påtrængende og påkrævende refleksagtig karakter, som gør, at vi ikke kan bestemme over dem. Kernehealingen forløser den påtrængende, påkrævende refleksagtige karakter, så vi begynder at kunne bestemme over dem. Herefter går en proces i gang, som svarer til, at du får en “gendannelse af computeren til fabriksindstillingerne” men uden at programmerne er slettet. Dine programmer skal herefter tilpasses dit oprindelige udgangspunkt. Da der ved kernehealingen samtidig bliver genstartet din oprindelige drivkraft til udvidelse og bevarelse, så svarer det til, at en naturlig proces går i gang, som flytter dig ind i mere og mere at være dig selv og referer ud fra dig selv. Omfanget og betydningen af denne proces er afhængig af dit udgangspunkt og hvor langt du er væk fra dig selv på grund af dine kernehæmninger. Hvor hurtigt processen er og om du kan have gavn af ekstra støtte efter kernehealingen vil ligeledes være forskelligt.

 

Under kernehealingen sidder vi og snakker. Der bliver sat en energimæssig stabilisering i gang, som forløser hæmninger, klem og traumer inde i de dybeste områder af bevidstheden. Dit system bliver dybt stabiliseret og en støttehealing, som følger dig de første to måneder efter kernehealingen genereres. Du får en læsning, hvor den påvirkning, som du har fået af dine kerneskader bliver formuleret, ligesom der bliver givet en læsning af hvilke følelsesmæssige oplevelser og indstillinger, som du har været igennem i de første syv år, der har givet dig dine kerneskader og de tilhørende primære overbevisninger. Du får fundet dine primære overbevisninger, som vi typisk har 3-5 af hver og især. Nogle har lidt flere, nogle har lidt mindre. Under kernehealingen bliver der optaget en lydfil, som du får mulighed for at lytte til efterfølgende. Du får som afslutning på kernehealingen råd til, hvad du kan gøre, for at støtte op omkring din proces, og hvad du skal være ekstra opmærksom på.

Videoer

Hør Marianne fortælle om kernehealing. I videoen modtager du en Pseudokernehealing, hvor du kan mærke effekten af en rigtig kernehealing.

Mie har fået en kernehealing. Hør hende fortælle om det i videoen.

Udtalelser om kernehealing

I sommeren 2017 modtog jeg en fin kernehealing. De første 3 mdr. måtte jeg ind og mærke mig selv på en dybere måde, som en nyfødt baby sansede jeg alt, jeg måtte have enkelte healinger som støttede processen.. Pludselig tog jeg en stærk beslutning om mit livsformål, jeg kom tættere på mig selv og følte, jeg blev mere samlet, styrket og mærker i dag mig selv og min kerne fra et nyt og stærkere fundament. En ny grounding er kommet til mig. Mit hjerte åbner sig mere og mere fordi det tør være i sin sårbarhed-styrke på en fin måde. Gode tilbagemeldinger på min forandring set fra andres øjne.. Jeg mærker mit hjerte er klar til, at jeg åbner helt for at modtage og være med hele mig – en dejlig rejse hjem til mig selv🍀. Kan dog anbefale healinger, der støtter hjerteåbnings, healings- og udviklingsprocessen🌟🌟”
Jazmin Demant
Jeg oplever at kernehealingen er den bedste healing jeg nogensinde har givet mig selv. Jeg er bare pludselig kommet hjem i mig selv. Meget mere nærværende. Meget mere magi. Og så kan jeg mærke det kun er en lille bitte del af noget mere som er på vej
Christa Jakobsen