fbpx

Marianne Lane

Anbefalinger og udtalelser

 

Anbefaling efter forkernehealing og kernehealing

 

Modtaget den 9. maj 2019

 

Efter en dysfunktionel barndom med en alkoholisk mor, startede jeg som 26 årig en selvransagelses-rejse for at få ryddet ud i mine dæmoner.

En rejse der virkede uoverkommelig i starten men som var absolut nødvendig. Igennem årerne er det blevet til et utal af sessioner hos diverse terapeuter, seminarer og bøger.

5 år efter var jeg kommet ud på ”den anden side” overordnet set.

For 2 et halvt år siden skete der imidlertid noget skelsættende – jeg mødte mit livs kærlighed, og pludselig gik det op for mig, at jeg til tider havde svært ved at være i al den tryghed og kærlighed – det var uvant og derved også utrygt.

Det føltes som, at min ”kerne” stadig var noget shaky. Og forsøgte med alverdens værktøjer jeg havde lært på min føromtalte rejse. Jeg kunne få mig selv talt til fornuft, men følelsen blev ved med at komme og gå.

Her blev jeg anbefalet Marianne. Hun ville kunne gå ind og stabilisere min kerne, og heale de sår som min opvækst havde givet mig. Sår som man selv ville have enormt svært ved at få 100 % bugt med.

 

Jeg er relativ naturvidenskabelig anlagt – jeg vil se fakta, og ”se det, før jeg tror det”.  Og Marianne gav mig dette.

Efter et par sessioner og ikke mindst tiden i mellem har jeg stille og rolig kunne mærke, hvordan jeg langsomt blev mere og mere grounded i mig selv. En følelse som er rigtig svær at forklare, men som skal opleves.

At Marianne, udover at kunne noget helt unikt, samtidig er et utrolig empatisk og autentisk menneske gjorde bare oplevelsen endnu bedre. Specielt det faktum, at hun er ”gammel” ingeniør, overbeviste mig hurtigt om, at hun IKKE var en af disse

selvudnævnte ”engle” på jord (se: kvaksalver). Marianne har selv været skeptisk for denne dimension af vores liv, men kunne til sidst ikke ignorere hendes evner – se, det er for mig den ”rigtige” vej at træde ind i denne verden på.

 

Så jeg kan kun give Marianne Lane de aller varmeste anbefalinger – og vil helt sikkert besøge hende igen. Ikke fordi jeg skal have lavet yderligere ”reparationer”, men Marianne har desuden en sjælden evne til også, at få én til at kigge på tingene i det rigtige perspektiv – både fra et spirituelt perspektiv men også fra et ”begge ben på jorden”- perspektiv.

Man er meget velkommen til at kontakte mig for at få uddybet ovenstående – men gør dig selv den tjeneste, at hvis du har en udefinerbar uro eller traumatiserende oplevelser fra barndommen, at få en session hos ”mageløse” Marianne.

 

 

Med venlig hilsen

Lasse Schou Larsen

 

 

Forløb med Mathias på 10 år

 

Herunder se du beskeder fra Mathias mor i forbindelse med hans forløb med fjernhealing. Mathias er, som du kan se af hans mors beskeder en dreng, som har levet med spirituel kontakt og har haft det svært med det i en grad, så det har påvirket hans trivsel.

Normalt får børn ikke besked om, at de modtager fjernhealing, da de ikke rigtigt kan forholde sig til det. Men er de som Mathias for det første vant til at forholde sig til healing og for det andet så følsom, at de kan mærke det selv, så er det en god ide, at de ”er med”.

Ud over healingerne endte vi også med at lave nogle videoer til ham med nogle helt enkle bevidsthedsøvelser. Til at starte med, synes han at det ikke var noget for ham, men som du kan læse, endte han med at være glad for dem.

Jeg er meget rørt over forløbet, som viser et eksempel ud af mange, hvor fjernhealing har kunnet hjælpe børn, som har det svært at forskellige årsager. Jeg skrev derfor til Mathias og hans mor:

Kære Dorte og Mathias
Jeres besked til mig gjorde mig så nytårsglad, at jeg kneb en lille glædeståre. Tusind tak for det. Det har betydet så meget for mig at høre, at Mathias har fået det bedre og begynder at kunne være den dreng, som han i virkeligheden er.

Der er mange forskellige ting, som gør, at Mathias har flyttet sig mirakuløst. Mathias egen bevidsthed og vilje, betyder meget. Ligesom hans fars og mors mod, kærlighed og evne til at møde ham, som han er.

Selvom mit bidrag kun er en lille del af miraklet, så vil jeg gerne have lov til at dele jeres historie. På baggrund af både Mathias healing og også nogle andre børn, som har fået det meget bedre, har jeg lavet et healingsforløb for følsomme børn og unge, så flere kan få hjælp. Jeres deling skal hjælpe flere til at finde vej til hjælpen. Hvis I har lyst, synes jeg, at I skal stå med fornavn, så I stadig er anonyme

Knus Marianne

Jeg fik svaret:

Du må meget gerne fortælle vores historie
For ja jeg er også sikker på at det er vigtigt at andre for øje på den mulighed

Så helt ok med os.

Knus
Dorte

 

 

Beskederne starter dagen efter Mathias har modtaget den første healing og fortsætter indtil vi har en afsluttende besked, ca. fire måneder efter healingerne er afsluttet. Mathias får healing i ca. 3 måneder.

 

3/10-2017

Godmorgen
Jeg er den lykkeligste mor lige nu
Mathias har sovet godt i nat grint i søvne og vågnet glad op
Er i skole på en tirsdag for første gang siden sommerferien

Jeg er bare så taknemmelig
Tusind tak
Kæmpe knus fra
Dorte

 

13/10-2017

Mathias update

Nu har han været i skole i 2 uger uden angstanfald. Han siger, at de første dage var der ikke syner, men nogen der taler inden i hans hoved, men han forstod ikke, hvad de sagde. Det er ved at aftage. I sidste weekend var vi på restaurant og her var han rolig og begyndte at farve i den malebog, han fik på restauranten. Han går nu også selv i bad uden alverdens kampe Så vi er lykkelige forældre lige nu. Vi er så dybt taknemmelige for at få vores liv tilbage

 

31/10-2017

Update herfra

Mathias er forsat i skole og kun meget få mareridt som i næsten ikke. Han kom forleden dag og fortalte, at der var sket noget underligt. For normalt når han tog noget op i sin hånd eks. en klassekammerats eks. blyant fik han normalt syner i form af farver eller ting der så senere skete. Men nu er der bare ingen ting selvom han prøver at få noget frem, han syntes der er underligt ;0) (aldrig noget han har nævnt før eller fortalt om) jeg er bare så top taknemmelig.

 

27/11-2017

Hej Marianne
Det er gået godt, han har haft et utroligt stort overskud trods udfordringer.

I mandags fik hans angst tilbagefald og han sagde at jeg godt kunne sige til hende der, der healer ham, at nu kommer synerne igen.

Han har skiftet med at høre “nogen tale “, men ikke nødvendigvis til ham og det var på et sprog han ikke forstod. Og se syner

Jeg oplever, at han i underbevistheden kæmper med det negative, men at han udefra og ind er blevet mere positiv.

Han fortæller her til morgen at han har Mareridt (også om dagen) om dæmoner og satan, men når han siger pyt til det, spoler drømme væk og bliver til en god drøm.

Han siger, hans angst er kommet igen. Vi kan som forældre se, den kun er halv styrke af, hvad den har været.

Mathias siger at han har ondt i hoved ca 2 gange om ugen, hvor det føles som om der går en masse strøm igennem toppen af hans hoved. Han spørger om det er energi du sender han mærker

Lige til sidst ja det er spot om på Mathias

Kæmpe knus
Dorte

PS.
Både skole og os arbejder sammen om at vende ham til positiv

PPS . Siden han har været 4 år, har han kunne fortælle om, hvordan andre har det inden i. Noget vi taler om, at man kan mærke andre, men man kan også lade være med at mærke, så man er hos sig selv. Da han var 4 år, kom han og spurgte, hvorfor hans pædagog smilede, når hun var ked af det inden i. Skolen har nu oplevet også, at han læser de voksne inden i og spørg dem til det.

han er blevet mere klar til øvelser mm
Han sagde på vej ud af døren, at han er heldig, at du er så god
Så når jeg siger det kommer fra dig, vil han gerne

 

22/12-2017

Mathias har i dag udfordret sig selv. Vi var i et butikscenter i en time helt uden angst eller optræk til det

Han går selv i skole og kan nu også selv gå hjem og låse sig ind i huset.

Vores liv er næsten normalt nu
Vi er dig meget taknemmelige

Mathias nævnte selv at han er sikker på det er din healing der har hjulpet

Han bruger dine råd også selv om han syntes det er åndssvagt
Skolen fortæller også at han er faldet godt til og emmer af overskud der.

Det er bare så magisk

Tusindvis af tak

Kæmpe jule hilsner
Dorte og Mathias.

 

1/1-2018

Kære Marianne

Jeg håber du har haft en fortryllende jul og kom godt ind i det nye år.

Det føles som om Mathias er på vej op til et nyt niveau
(positivt ment)
Der sker meget inden i ham, men alt er ok.

Vi har samme talt meget om positive ting i livet og når man er åben og positiv, sker der fantastisk ting.

En af de dage vi talte om det , købte vi fyrværkeri og alt muligt gik galt. Men jeg var i ro og viste ham, det vi havde talt om og den flinke fyrværkerimand gav os en masse ekstra Hvilket fik Mathias til at reflektere

I går spurte han, om vi ikke skulle hver finde 3 gode ting der har været i 2017 og 3 gode ting vi ønsket for 2018 (du var en af de gode ting han nævnte)

Jeg nyder alt, hvad du har gjort for os og hjulpet os Med at forme Mathias til den smukkeste dreng med dybde og indsigt. Og alt det, en dreng på 10 indeholder.

Vi hans far og jeg er dig så dybt taknemmelig
Du er vores families mirakelmager

Kæmpe
Knus
Dorte og Mathias

20/4-2018

 

Mathias, han begynder at lande nu. Han svinger, men det bliver bedre og bedre. Vi har faktisk helt normale dage, hvor han blot er en helt alm. drenge uden udfordringer. Men har der været mere end 3 dage uden udfordringer, så kommer der nogle dage, hvor det hele går tilbage. Men set over lang tid, så bevæger han sig frem ad hele tiden. Så nu er vi en familie med overskud og ro på livet. Jeg er dig evigt taknemmelig for alt det hjælp du har givet os.

knus fra Dorte Og Mathias[

 

 

Uddannelse og Kurser

26/12-2019 Helleli Christina Thiesen

 

Til dig som overvejer uddannelse eller forløb hos Marianne Lane

Fred
For mig som har bevæget mig i livet i rigtig megen utryghed og frygt, er det virkelig magisk at være fredsfyldt. Ikke bare i øjeblikke, som det startede med på min færd Mariannes ”univers”, men nu som en grundtilstand.
Vejen har været forbi en masse transformationer, se mig selv indefra, se hvordan jeg møder virkeligheden, en masse forløsninger og magi. Det har ikke været lutter lagkage men jeg kendte ikke vejen, jeg lærte at se det jeg står i og at tage mit næste skridt. Igen og igen. Det blev helt naturligt for mig ”bare” at tage det næste skridt. Det har virkelig ført mig vidt omkring i mig selv. Det er meget rørende at gøre status over. Jeg fyldes af både kærlighed og taknemlighed. For at have møde de muligheder jeg har mødt gennem Marianne. For at jeg har taget imod dem.

Tak til Marianne og alt hvad hun er i kontakt med. Tak til mig selv og alt hvad jeg er i kontakt med og alt hvad jeg er.
Jeg ønsker med dette at give mine lyseste og allerbedste anbefalinger til dig som har lyst til at starte på uddannelse eller forløb i Mariannes ”univers”.
Helleli <3

 

Min historie kort:
Jeg startede med et enkelt kursus, efter at have hørt Mariannes navn nævnt i flere sammenhænge fra flere kanter. Troede det ville være ren wellness. Det var det ikke, det triggede faktisk min angst. Men det var alligevel godt og jeg blev nysgerrig indefra et sted jeg ikke kendte. Jeg begyndte at følge med og lytte gratis healing fra youtube. Et halvt år senere valgte jeg at få en kernehealing, det gav meget mening for mig. Ville så gerne starte på uddannelsen Den Indre Visdom, men synes det var mange penge. Få dage efter fik jeg en erstatning med posten som gjorde det muligt for mig at begynde. Det gode ved uddannelsen var at man ikke skulle betale det hele med det samme, man kunne betale sålænge man ville være med. Så jeg gik i gang. Det var tit underligt og lidt mærkeligt men det var også fantastisk og jeg mærkede hurtigt at det gavnede mig og mit liv.
Jeg har siden gennemført Den Indre Visdom, Den Ydre Visdom og deltaget i flere andre kurser og forløb. Kunne slet ikke lade være. Det kan jeg stadig ikke.

 

 

Uddannelse og Kurser

18/12-2019 Maria Lauridsen Jensen

Jeg er dybt taknemmelig for det udbytte, som jeg har fået af at være med på kurser ved Marianne. Hvad jeg ved første øjekast tænkte ville være gode redskaber til at støtte andre mennesker, har vist sig at blive uvurderlige metoder til at få ro, balance og afklaring ind i mit liv. Kurserne har givet mig styrke som privatperson, underviser og healer, og de har givet mig muligheden for at støtte andre i at finde deres indre styrke, ro og lethed.

🌱Det sidste års tid, har jeg deltaget i kurset i intuitiv- og hjertehealing, kursus i felter, sommerretræten, en kursusdag om åndemaneren samt diverse meditationer online. Ofte har jeg taget mig selv i at tænke: ”Er jeg god nok til at bruge metoden?” men hver dag bruger jeg alligevel på disciplineret vis arbejdstilstanden, det at holde felter samt ankringer til at få indre erkendelser. Min oplevelse er, at tilstandene udfolder på fascinerende vis. De overrasker mig gang på gang positivt😊

🌱Når jeg healer, er jeg på ingen måde i tvivl om, at energien flyder. Interessant nok oplever jeg, at når jeg går i ”arbejdstilstand,” inden jeg skal give en healing, er det som om, at mit system ved, hvad der skal ske, for det føles mere intenst, end når jeg går i arbejdstilstand uden at skulle heale en anden. Ved at have kastet mig ud i både at give individuelle og gruppehealinger har jeg erfaret gennem modtagernes tilbagemeldinger, at det virker.

🌱Arbejdstilstanden, som hjælper healeren med at give healing uforstyrret af sit eget indre rod, er et fantastisk redskab i mange sammenhænge. Selv når det føles som om, at verden vælter inden i mig, kan jeg gå i arbejdstilstand og dermed undervise eller heale fra et balanceret og roligt sted, hvormed arbejdstilstanden hjælper mig med at fremstå professionel.

🌱Når jeg holder feltet, når jeg underviser, oplever jeg, at jeg roligt kan lægge mine noter fra mig, for ord og inspiration flyder med lethed. Jeg oplever ofte at føle mig ekstra glad og let inden i, når jeg har holdt et felt, hvor støttende bevidstheder var inviteret ind. Healingsfelter kan sætte mig i en sårbar proces, men det forløser jo. Efter kurset i felter havde jeg en uge, hvor jeg var så fjolleglad, som det sjældent er sket – så det at holde felter er helt sikkert også berigende som privatperson.

🌱En bonus ved at få undervisning af Marianne er hendes fokus på og metoder til ”spirituel hygiejne” (at rydde op i sit indre), som tjener til, at vi bedst muligt kan stå til rådighed for andre, men som også virker berigende og forløsende på mig personligt. Jeg føler mig som privatperson meget stærkere i mig selv, fordi Marianne har givet mig redskaber til at se det større perspektiv, frem for at synke ned i det kaos og mudder, som situationer i livet til tider kan føles som. Jeg får i meget højere grad end før erkendelser, og de er så stærke, at der ikke er noget at rafle om indeni, hvilket giver afklaring og ro i mig og en stærk tro på og hvilen i mig selv.

❤️Jeg falder ofte hen i en så afslappet tilstand under Mariannes meditationer og healinger, at jeg ikke får ordene med, men når jeg genhører dem, bliver jeg betaget og berørt over de meget smukke, poetiske og styrkende ord.

❤️Kort sagt oplever jeg, at alle Mariannes kurser giver redskaber, som arbejder i adskillige niveauer, og som støtter dig som deltager privat og professionelt samt støtter dig i at støtte andre.

🙏Af hjertet tak til Marianne 🙏 og mine varmeste anbefalinger

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.