Et godt sted at starte

Vi har lavet en oversigt til dig, der er ny i Mariannes univers. Der er mange muligheder for healing, meditation, kurser og så videre. Nedenfor finder du nogle af de ting vi anbefaler inden for forskellige kategorier.

Kurser

Intuitiv Healing med din Healersjæl og med dit Hjerte. Der er to muligheder for deltagelse. På replay video eller som onlinekursus hvor undervisningen er live.

 

Hvis der er et livekursus i kalenderen, kan du se det herunder. Ellers kan du altid se Replay-muligheden.

Gratis

Fuldmånearbejdet. Ved hver fuldmåne laver Marianne et rensningsarbejde for Jorden, som du kan deltage gratis i . Både som modtager og bidragsyder. 

 

Peaceful Powerful Help. Her får du muligheden for at modtage gratis healing, som følger og støtter dig i en periode. Der er fire grupper at vælge imellem.

 

Youtube. På Mariannes Youtubekanal er der et bredt udvalg af videoer med healinger, foredrag og andet godt. -Det er også muligt at blive medlem af kanalen for 19,- pr måned og få ekstra adgang.

Bøger

Ingen Vej tilbage – Fra Ingeniør til Shaman. Læs om Mariannes rejse ind i det spirituelle.

 

Når du har læst denne bog, har du bevidnet en åndelig rejse, som du måske kan relatere dig til. Hvis du kan det, så kan du måske perspektivere til din egen rejse og dit eget liv. Jeg håber, at den kan bidrage til, at du kan finde mod og inspiration til at gøre det, som er det rigtige for dig.

 

Bogen er ikke på lager i webshoppen, men vi henviser til Saxo.dk som også sælger bogen som E-bog

Meditationer / Foredrag for Sjælen

Din Trivsel i Relationerne. Foredrag med guidet meditation og svar på spørgsmål. Det koster 100 pr gang at deltage. -Dog er der gratis adgang, hvis du er medlem at Mariannes Youtubekanal (19,- pr måned).

 

Onsdagsmeditationer. Meditationerne er guidet, hvilket betyder at Marianne stiller sig til rådighed, som kanal.

 

Nedenfor ser du de meditationer, som du kan tilmelde dig. Listen opdateres automatisk. Her vil du også kunne se ceremonier og jule- /nytårsmeditationer.

Forløb

I den moderne shamans fodspor. Er en onlineskole, hvor du bliver introduceret til grundprincipperne for bevidsthedsbalance og moderne shamanisme.

 

Videoforløb med stressforløsning. Videoforløb med healing og vejledning til dig som lever med et aktiveret stresset nervesystem. Det at gå i den tilstand kan komme af mange forskellige årsager. Nogle er lette at få øje på, imens andre ligger i bevidsthedens dyb og bliver båret af sansninger og reaktioner som ikke når frem til din bevidsthed. Uanset, hvilken årsag du har til dine reaktioner, så kan det være, at healing og bevidsthedstræning kan hjælpe dig.