fbpx

Marianne Lane

Et godt sted at starte

Vi har lavet en oversigt til dig, der er ny i Mariannes univers. Der er mange muligheder for healing, meditation, kurser, gratis muligheder mm og der er noget i forskellige prisklasser, så alle, der føler sig kaldet, gerne skulle kunne være med.
Nedenfor finder du nogle af de ting vi anbefaler at begynde med inden for forskellige kategorier, hvis du ikke lige selv ved hvad du skal give dig i kast med.

Kurser

Intuitiv Healing med din Healersjæl og med dit Hjerte 
Der er to muligheder for deltagelse. På replay video eller som onlinekursus hvor undervisningen er live.

Hvis der er et livekursus i kalenderen, kan du se det herunder.
Ellers kan du altid vælge Replay-muligheden.

Gratis

Fuldmånearbejdet
Ved hver fuldmåne laver Marianne et rensningsarbejde for Jorden, som du kan deltage gratis i, og der er forskellige muligheder for at bidrage og modtage.

 

Peaceful Powerful Help
Her får du muligheden for at modtage gratis healing, som følger og støtter dig i en periode på et par måneder. Der er fire grupper at vælge imellem.

 

Youtube
På Mariannes Youtubekanal er der et bredt udvalg af videoer med healinger, foredrag og andet godt. Det er også muligt at blive medlem af kanalen for 19,- pr måned.

Bøger

Ingen Vej tilbage – Fra Ingeniør til Shaman
Læs om Mariannes rejse ind i det spirituelle.

 

Når du har læst denne bog, har du bevidnet en åndelig rejse, som du måske kan relatere dig til. Hvis du kan det, så kan du måske perspektivere til din egen rejse og dit eget liv. Jeg håber, at den kan bidrage til, at du kan finde mod og inspiration til at gøre det, som er det rigtige for dig.

 

Bogen er ikke på lager i webshoppen, men vi henviser til Saxo.dk som også sælger bogen som E-bog

Forløb

I den moderne shamans fodspor
Er en onlineskole, hvor du bliver introduceret til grundprincipperne for bevidsthedsbalance og moderne shamanisme.

 

Videoforløb med stressforløsning
Videoforløb med healing og vejledning til dig som lever med et aktiveret stresset nervesystem. Det at gå i den tilstand kan komme af mange forskellige årsager. Nogle er lette at få øje på, imens andre ligger i bevidsthedens dyb og bliver båret af sansninger og reaktioner som ikke når frem til din bevidsthed. Uanset, hvilken årsag du har til dine reaktioner, så kan det være, at healing og bevidsthedstræning kan hjælpe dig.

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.