fbpx

Marianne Lane

Stressforløsning - Marianne Lane

Få hjælp til at forløse din stress

Vi i behandlingsteamet har hjulpet mange, der er kommet med stress eller et uroligt og rastløst system.
Her på siden har vi samlet alle de tilbud, som kan hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til stressforløsning.

Har du:


Hvordan kan vi hjælpe dig?

Stress kan være en af de tunge udfordringer at komme igennem, hvis du bliver ramt af det som menneske. Det medfører ofte en nedadgående spiral, som kan være svær at vende – selv for de mest velfungerende og stærke mennesker.

Det at få menneskelig støtte og hjælp kan have afgørende betydning for os, når vi er i tunge tider. Ligesom det at få taget beslutningen om at komme videre er essentielt. For at kunne tage imod hjælp og få taget beslutningerne, som får os videre, kan den håndsstrækning, som du kan få gennem healing, være lige nøjagtigt det, som giver dig åndehullet, pausen og styrken til at komme ind i en opadgående spiral.


Hjælp til selvhjælp

En af vejene ud af stress er at lære dig nogle metoder, som du kan bruge selv og på den måde stå stærkere i hverdagen, både privat og på din arbejdsplads.

Healing 

Healing er et af de primære værktøjer, som vi i teamet bruger til stressforløsning – ofte kombineret med klarsyn. Healing går ind og arbejder på dit energisystem i det omfang du giver lov. Når en healing arbejder i dig, er det en proces, som guider dig i retning af dit optimale udgangspunkt som menneske.

*Healing og klarsyn kan ofte ikke stå alene, hvis du er meget påvirket af stress eller også har angst og/eller depression.

 

Det skal virke i virkeligheden

Det er et af mine udgangspunkter for alt hvad jeg laver og underviser i. Hvad betyder det så? -Jo det betyder, at når erfaringen viser, at mine klienter eller deltagere i mine forløb kommer med overvejende positive tilbagemeldinger, så ved jeg at det virker på størstedelen. Og så er det noget jeg gerne vil dele med dig. 

Det behøver ikke engang at være dyrt!

Faktisk vil du, når du går mulighederne igennem falde over flere gratis tilbud. Der er selvfølgelig også mulighed for individuelle sessioner eller forløb hos nogle af de dygte healere i teamet.


Forløb over 6 mdr hvor den første måned er gratis. Herefter koster det 75 kr. om måneden. Anbefalet af brugere. I videoerne er der healing og undervisning, som hjælper dig i de forskellige faser af at komme tilbage til et ustresset system.

Gratis personlig langtidsfjernhealing til alle. Meld dig til gruppen for mennesker, som lever med stress, angst og depression – vi har mange tilbagemeldinger om lettelse og hjælp, der opleves hele vejen ind i hverdagen.

 

Bestil en Åben Personlig Fjernhealing med fokus på din stress. Du modtager healingen efter kl 22 samme aften uden at vi har kontakt med hinanden. Inden for 48 timer modtager du en mail med fem linjer om det, som Marianne fornemmer healingen arbejder med.

Videoer med healing og undervisning i at forholde dig til et stresset system, hvor du selv lærer at bruge TFT/EFT med Lars Mygind, underviser og forfatter til flere bøger om emnet.

 

En session med klarsyn og healing, som både støtter dig til forløsning af de forskellige typer af stress, som ligger i dit system og de følgevirkninger, som det har givet dig – og hjælper dig med at sætte ord på det, som du oplever. Det giver udsyn og støtte til at tage de næste skridt i livet, som kan bringe dig et bedre sted hen.

Tre dages kursus, hvor du får undervisning i baggrunden for stress og hvordan man med energimetoder kan arbejde på at forløse stress og spændinger i energisystemet. Du lærer fire forskellige healingsmetoder, som fungerer i den nye tids energisystem og som derfor er sikre at bruge for alle.

Videoer - Stressforløsning

[arve url= "https://youtu.be/ItUBztHYE4o" maxwidth="600" /]

Akut afspænding og forløsning 

Video med healing som afspænder og slipper stress og angstagtige reaktioner. Forklaringer om relationen imellem bevidsthed og stress

Første af ialt tre gratis videoer i trin 1 i  Miniforløb med stressforløsning

[arve url= "https://youtu.be/N8TVlqPz0to" maxwidth="600" /]

TFT/EFT og healing

Lars Mygind og Marianne Lane kombinerer TFT/EFT og dyb healing til at hjælpe med forløsning og udvidelse af bevidstheden i forhold til stress og depression. Ikke den tunge stress og den tunge depression – Videoen er fyldt med små delinger og erkendelser fra begges private liv.

Se videoen, hvor Lars og Marianne kort fortæller om kurset

Billigt og gratis:

Andre muligheder:

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.