Stressforløsning - Marianne Lane

Få hjælp til at mindske (eller helt slippe) din stress

Jeg har hjulpet mange, der er kommet til mig med stress eller et uroligt og rastløst system.
Her på siden har jeg samlet alle mine tilbud, som kan hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til stressforløsning.

Har du:

Marianne Lane - Stressforløsning

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg har hjulpet mange mennesker og det betyder stadig rigtigt meget at stå til rådighed for at hjælpe. Du ser her oversigt for tilmelding og køb af de muligheder, som jeg tilbyder lige nu, der omhandler stress og stressforløsning.

Det behøver ikke engang at være dyrt!

Faktisk vil du, når du går mulighederne igennem falde over flere af mine gratis tilbud. Der er selvfølgelig også mulighed for individuelle sessioner eller forløb.


Hjælp til selvhjælp

En af vejene ud af stress, er at lære dig nogle metoder, som du kan bruge selv og på den måde stå stærkere både i hverdagen, men også på din arbejdsplads.


Healing 

Healing er et af mine primære værktøjer sammen med klarsyn. Healing går ind og arbejder på dit energisystem i det omfang du giver mig lov. Når en healing arbejder i dig, er det en proces, som guider dig i retning af dit optimale udgangspunkt som menneske.

*Healing og klarsyn kan ofte ikke stå alene, hvis du er meget påvirket af stress eller også har angst og/eller depression.


Det skal virke i virkeligheden

Er et af mine udgangspunkter for alt hvad jeg laver. Hvad betyder det så? -Jo det betyder at når erfaringen viser, at mine klienter eller deltagere i mine forløb kommer med overvejende positive tilbagemeldinger, så ved jeg at det virker på størstedelen. Og så er det noget jeg gerne vil dele med dig. 

Forløb over 6 mdr hvor den første måned er gratis. Herefter koster det 75 kr. om måneden. Anbefalet af brugere. I videoerne er der healing og undervisning, som hjælper dig i de forskellige faser af at komme tilbage til et ustresset system.

Gratis personlig langtidsfjernhealing til alle. Meld dig til gruppen for mennesker, som lever med stress, angst og depression – vi har mange tilbagemeldinger om lettelse og hjælp, der opleves hele vejen ind i hverdagen.

 

Bestil en Åben Personlig Fjernhealing med fokus på din stress. Du modtager healingen efter kl 22 samme aften uden at vi har kontakt med hinanden. Inden for 48 timer modtager du en mail med fem linjer om det, som Marianne fornemmer healingen arbejder med.

Videoer med healing og undervisning i at forholde dig til et stresset system, hvor du selv lærer at bruge TFT/EFT med Lars Mygind, underviser og forfatter til flere bøger om emnet.

 

En time med klarsyn og healing, som både støtter dig til forløsning af de forskellige typer af stress, som ligger i dit system og de følgevirkninger, som det har givet dig – og hjælper dig med at sætte ord på det, som du oplever. Det giver udsyn og støtte til at tage de næste skridt i livet, som kan bringe dig et bedre sted hen.

Tre dages kursus, hvor du får undervisning i baggrunden for stress og hvordan man med energimetoder kan arbejde på at forløse stress og spændinger i energisystemet. Du lærer fire forskellige healingsmetoder, som fungerer i den nye tids energisystem og som derfor er sikre at bruge for alle.

Videoer - Stressforløsning

Akut afspænding og forløsning 

Video med healing som afspænder og slipper stress og angstagtige reaktioner. Forklaringer om relationen imellem bevidsthed og stress

Første af ialt tre gratis videoer i trin 1 i  Miniforløb med stressforløsning

TFT/EFT og healing

Lars Mygind og Marianne Lane kombinerer TFT/EFT og dyb healing til at hjælpe med forløsning og udvidelse af bevidstheden i forhold til stress og depression. Ikke den tunge stress og den tunge depression – Videoen er fyldt med små delinger og erkendelser fra begges private liv.

Se videoen, hvor Lars og Marianne kort fortæller om kurset

Billigt og gratis:

Andre muligheder: