fbpx

Marianne Lane

Den Indre Visdom

Modulbaseret Spirituel
Uddannelse som selvstudie

Tilmelding

Du kan læse uddybende om lektionerne længere nede på siden

Modul 1 og 2

Pris: 5.400,- kr

Antal lektioner: 13 i hvert modul

Modul 1 Energi, bevidsthed og energifelter

En åbning ind i energi og bevidsthed med energi og bevidsthed. Din virkelighed bliver aldrig den samme igen – på bedste vis.

Ca 22 timer og 40 min

Modul 2 Selvindsigt, selvomsorg og spirituel hygiejne

Kærligheden til dig selv blomstrer og åbner til fokus, renhed og disciplin fra et helt nyt sted, hvor du holder dig selv på plads med kærlighed

Ca 23 timer og 30 min

Modul 3

Pris: 500,- kr

Antal lektioner: 2 lektioner
De 5 kursusdage tilmeldes og betales separat nedenfor

Modul 3 Healing og Balance

Et modul fuld af indsigt og teknisk forståelse – en åbning af værktøjskassen, som folder dig ud som healer af den nye tid.

Lektioner med optaget materiale ca 3 timer og 45 minutter
Heldagsundervisning 5 dage = ca 34 timer 

Modul 4

Pris: 3.500,- kr

Antal lektioner: 15

Modul 4 Klarsyn og Kanalisering.

Klarsyn er egentligt et fattigt ord, i forhold til den multidimensionelle klarsansning, som vi åbner til i undervisningen – hvor udfoldelsen igennem din rene kanal også afdækkes og indledende trænes.

Optaget undervisning Ca 27 timer og 30 min
To heldagsundervisninger med træninger ca 16 timer

Modul 5

Pris: 3.500,- kr

Antal lektioner: 13 og to online kursus dage

Modul 5 Kontakt til og Håndtering af al slags væsen 

Der er så meget, som vi kan samarbejde med – det lærer du indledende her på tryggeste vis – ligesom du lærer, hvordan du ikke samarbejder med det, som kan forstyrre dig. En række redskaber, der er ligetil at bruge og som med det samme gør en forskel.

Optaget undervisning Ca 28 timer og 30 min
To heldags undervisninger med træning ca 18 timer

Modul 6

Pris: 3.500,- kr

Antal lektioner: 14 lektioner og 3 Online Live Kursusdage

Modul 6 Sjælen og Vejen

Alting samler sig og åbner dybe gamle forståelser og udvidelser med den nye tids perspektiv. Du får gode redskaber, som du kan bruge til at lande din relation til at være mere end du selv forstår. 

Samtidig får du healings- og energiredskaber til at støtte din rejse. 

Ca 24 timer og 40 min i optaget undervisning
3 heldagsundervisninger ca 21 timer

Gå op til eksamen

Pris: 7.500 kr

To weekender, hvoraf den ene er eksamensweekend fra fredag til søndag.

En indledene onlineundervisning af to timer, hvor du indføres i eksamen. 

En opsamlende onlineundervisning af to timer, hvor vi gennemgår spørgsmål og delinger i forbindelse med dine forberedelser


Du forbereder dig med 45 healinger inden eksamen og udvælger 3, som du specifikt evalueres i. 

Du tilmelder dig ved at skrive til KurserMarianneLane@gmail.com. Når der er samlet et hold, sætter vi datoerne.


Der vil være censor med til eksamen.

Du modtager eksamensbevis.

Hvad er Den Indre Visdom

Oprindelsen:

Den Indre Visdom er kanaliseret undervisning, som er bragt ind af Marianne Lane med et team af bevidstheder, der kalder sig Den Nye Tids Ånd. Undervisningen er kanaliseret ind og givet videre første gang i 2014 og er efterfølgende blevet fulgt af flere hundrede mennesker, der bruger det til sig selv i deres hverdag og især i deres professionelle virke. Både som en forstærkning af det, som de allerede arbejder med, uanset hvad det er – men også som en optimering af sig selv og sin balancerede funktion som menneske – hvilket i sidste ende altid ender i højnelse af kvalitet og funktionalitet i alle livets områder. 

 

Effekten:

Du bliver indført i din egen indre visdom genenm undervisninger, der:

 • Støtter dig ind i den dybere forbindelse med emnerne.
 • Giver dig intuitivt forståelige beskrivelse og et let tilgængeligt sprog og et begrebsunivers, der er let at kommunikere med.
 • Via dybe guidede meditationer med energiarbejde, fører dig ind i de bevidsthedstilstande, der giver mulighed for at opleve, erkende og forstå energi og bevidsthed med din allerede naturligt fungerende bevidsthed. 
 • Tænder muligheder for selv at kunne påkalde de relevante bevisthedstilstande, så du kan bruge dem til at træne og udfolde dem i din hverdag.
 • Støtter udfoldelse af undervisningen, der både er balanceret i hastighed og på den måde, det lander i dig selv og i din virkelighed på en måde, der virker opbyggende og smukt synkron på samme måde.
 • Giver dig værktøjer, som du kan bruge øjeblikkeligt i din hverdag og i dit virke, der ændrer fuldstændigt på dit udgangspunkt for at kunne tage vare og ansvar på din bevidsthed og energi.
 • Giver dig et grundlag for at kunne dele det for andre og tage lederskab og ansvar på gruppe- og lederniveau.
 • Åbner for din frihed til at finde dit eget ståsted og din egen vej med at udfolde din følsomhed og dit engagement i forhold til bevidsthed og energi med din egen relation til dit spirituelle univers.
 
Form og indhold:

Undervisningen er transskriberet og udgivet som kompendiemateriale og med videolektioner. Og bliver givet her som selvstudie med støtte fra livemøder til opsamling med spørgsmål og delinger. For undervisningen på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme, kan du se mere HER

Det er vigtigt, at du begynder med Modul 1 og 2.

Herefter kan du tage modulerne i den rækkefølge, som du har lyst til og som tiltrækker dig.

 

Emnerne er:

Modul 1 – Energi, bevidsthed og energifelter

Modul 2 – Selvindsigt, selvomsorg og spirituel hygiejne

Modul 3 – Healing og balance

Modul 4 – Klarsyn og kanalisering

Modul 5 – Kontakt til og håndtering af al slags væsen

Modul 6 – Sjælen og vejen

Modul 7 – Eksamen

 

I flere af modulerne er der live-heldagsundervisninger, der hører til. Vi har valgt, at du betaler for lektionerne for sig selv og tilmelder dig live-heldagsundervisningerne separat – du kan finde de næste aktive  heldagsundervisninger længere nede på siden. Du vil også kunne deltage ved replay, hvis ikke du kan være med live, eller hvis live-heldagskurset har været afholdt. Live-heldagskurserne afholdes altid online og nogle gange også med fysisk fremmøde i København eller Århus tilpasset deltagerne.

 

Live-heldagskurser:

 • Modul 3: Life Force Enlightenment (1 dag), Intuitiv healing med din healersjæl og dit hjerte (1 dag), Energetisk Stresshåndtering og Helbredelse (3 dage).
 • Modul 4: Klarsyn for viderekomne (2 dage).
 • Modul 5: Håndtering af al slags væsen (2 dage).
 • Modul 6: Trilogien Karmic, Soul og Human Power Release (3 dage).

 

Læs mere om de enkelte moduler nedenfor, afprøv sessioner og dyk ned i indholdet.

 

Sådan deltager du i Den Indre Visdom som Selvstudie

Din tilgang:

Undervisningen har den seriøsitet, som du lægger i den. Jo mere du lægger i den, desto mere giver den. Ikke bare første gang du går igennem materialet, men også de næste gange. Sæt tid af til at tage lektionerne og fordyb dig i materialet, de indre oplevelser og erkendelser, som folder sig ud med undervisningen. 

 

Undervisningen tilpasser sig dig og det sted, som du er i livet lige nu. Så den presser dig ikke eller flytter dig på måder, der er hensigtsmæssige.

 

Det anbefales altid, at du tager stille og så rolige beslutninger som muligt, når du flytter dig med din bevidsthed.

 

Er du i tvivl om noget i forhold til undervisningen, så saml det sammen og del det i den fælles Facebookgruppe og tag det med til den fælles live-undervisning.

 

Kommer der noget op i forbindelse med undervisningen, som er svært at håndtere, så anbefales det, at du søger terapeutisk hjælp indenfor det emne, som åbner sig.

 

Har du det psykisk svært og har svært ved at hænge sammen, så anbefales det at vente med undervisningen, til du har mere plads. I det tilfælde er det bedre at tilmelde sig healingsforløb eller enkelte små forløb med undervisninger. Det er også altid muligt at modtage gratis healing gennem Peaceful Powerful Help, hvor metoderne fra Visdomsskolen for Moderne Shamanisme anvendes til at give personlige langtidsfjernhealing til modtagerne. 

 

Gratis prøvelektioner

Det er specielt at modtage undervisning på replayvideo fra et tidligere hold. Ovenikøbet på en måde, for et felt med energi åbner sig og støtter din bevidsthed ind i at modtage undervisningen. Derfor har vi valgt at dele de første lektioner med dig her, så du kan afprøve formen og undersøge, om den passer til dig.

Udtalelser

Dortheana Kiilerich:

I basisuddannelsen har der været rigtig mange fine bevidsthedsøvelser, som bestemt også har hjulpet mig med at løsne og slippe alle de mønstre, jeg ikke længere har brug for at støtte mig op af. I stedet begynder jeg nu at mærke min sande natur, og udtrykker mine behov og ønsker på en rolig, ærlig og kærlig måde, idet feltet guider mig til de løsninger som er til alles bedste. Krammer 🤗💖🌹✨️

 

Sopfie Myntte:
Min allerbedste anbefaling ❤️❤️❤️❤️❤️
Mit år på Baisuddannelsen har givet mig så meget mere end jeg troede var muligt !!
Det er noget at det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv 🙏

Marianne Lane snakker med tidligere deltagere

Uddybende om lektionerne

Lektionsoversigt for modul 1 & 2

 

MODUL 1 – ENERGI, BEVIDSTHED OG ENERGIFELTER

Lektion 1 og 2

Hvad er energi, høje og lave frekvenser, hvor langt når det ud. At kunne mærke forskel på høje og lave frekvenser i sig selv og i andre. Frekvenser fra jorden og fra himlen.

 

Lektion 3 og 4 

At kunne hæve og sænke sin egen frekvens. Hvad er energifelter, hvad udtrykkes i energifeltet

 

Lektion 5 og 6 

Hvad gør energifelter ustabile, blokeringer og forskydninger. At kunne mærke sit eget felt, at kunne mærke og ose blokeringer i eget felt. Udveksle energier over eget felt.

 

Lektion 7 og 8 

Stabilisering af eget felt. Stabilisering af andres felter.

 

Lektion 9 og 10 

Hvad er chakrasystemet. Hvad styrer de enkelte centre i forhold til psyken, underbevidstheden og sjælskontakten. Chakrasystemet i syv dimensioner.

 

Lektion 11, 12 og 13 

Forvridninger og forskydninger i chakrasystemet. Betydning af blokeringer i chakrasystemet. Overtænding i chakrasystemet (den nye tids børn).

 

MODUL 2 – SELVINDSIGT, SELVOMSORG OG SPIRITUEL HYGIEJNE

Lektion 1 og 2 

Jordforbindelse – kontakt til dit fundament. Forbindelse til sig selv – opbygning af selvfølelsen.

 

Lektion 3 og 4 

At kunne mærke sig selv – åbning til den indre kommunikation. At tage sig selv alvorligt – balance af den indre kommunikation og selvværd.

 

Lektion 5 og 6 

Selvopdragelse – værdier og værdigheden i din egen version. Selvkærlighed – praktiseret balanceret ego.

 

Lektion 7 og 8

Centeret – dit bevidsthedsudsprings balancepunkt. Den moderne shamans fodfæste i eget personlige arbejde. Udgangspunktet for træning.

 

Lektion 9 og 10 

Arbejdstilstanden – Bevidsthedens udgangspunkt, der danner grundlag for den moderne shamans arbejde. Fokusøvelser til koncentration og nærvær, til brug ved selvvedligeholdelse og til brug i forbindelse med spirituelt arbejde.

 

Lektion 11, 12 og 13 

Ligeværdighed og balanceret formidling.

Lektionsoversigt for modul 3

MODUL 3 HEALING OG BALANCE

Lektion 1 og 2 Hvad er healing. Hvad er reglerne for healing. Etik og moral.

 

Video Kursusdag 1 – Life Force Enlightenment 

Ny tids healing og en metode hertil, som er en healingsenergi der stabiliserer og bringer energisystemet i balance.. Historien bag Life Force Enlightenment. Teorien bag Life Force Enlightenment. Åbning af muligheden i dig. Undervisning i brug af Life Force Enlightenment.

 

Video Kursusdag 2

Bredspektret sjælsstyret højfrekvent healing eksemplificeret ved Hjertets Kærlighedshealing. Teorien bag Kærlighedshealing. Åbning af dit Hjerte til formidling af Kærlighedshealing. Undervisning i brug af Kærlighedshealing.

 

Tre online kursusdage som du deltager i næste gang de udgives: 

 

Online kursusdag 1 – Intuitiv healing med din healersjæl og med dit hjerte

Bredspekteret sjælsstyret grundhealing eksemplificeret ved Intuitiv healing med din healersjæl. Teorien bag Intuitiv Healing. Åbning af kontakt til din healersjæl. Undervisning i brug af Intuitiv Healing. Effektiv og dyb healingsmetode med stor sikkerhed.

 

Online kursusdag 2 – Stress ud af nervesystemet

Dyb mellemstadiehealing mellem ny og gammel tids healing. Eksemplificeret ved healing til at trække stressophobninger ud af nervesystemet. Behandling til symptomer på posttraumatisk stress syndrom (PTSD) i forskellige grader. Teorien bag healingsmetoden. Hvordan ophobes stress. Hvordan frigøres stress. Undervisning i at kunne se/mærke ophobninger. Tilkobling til energien som bruges til at frigøre med. Undervisning i at behandle.

 

Online kursusdag 3 – Nulstilling af celler

Højfrekvent mellemstadiehealing mellem ny og gammel tids healing. Eksemplificeret ved healing til nulstilling af celler. Behandling til at optimere cellernes udgangspunkt for healing på det fysiske plan. Teorien bag healingsmetoden, hvordan påvirkes cellernes tilstand i energien af ubalancer. Tilkobling til energien som bruges til at nulstille med. Undervisning i at behandle.

Lektionsoversigt for modul 4

 

Modul 4 Klarsyn og Kanalisering (Videoundervisning)

Lektion 1 og 2 

Hvad er klarsyn. Hvilke typer af klarsyn findes der. Opstart af at bruge dit klarsyn med det tredje øje.

 

Lektion 3 og 4

Klarsyn med det tredje øje og opstart af klarsyn med det mentale felt.

 

Lektion 5 og 6 

Klarsyn med det mentale felt – bevidst kommunikation i tankefeltet. Balanceret adgang til følelsesfeltet.

 

Lektion 7 og 8 

Klarsyn med det mentale felt – den dybere åbning til at reflektere informationen fra klarsynet fanget i tankefeltet via nulpunktet i centeret. Klarsyn med det mentale felt – lægge spørgsmål ind i nulpunktet via centeret.

 

Lektion 9 og 10 

Klarsyn via kronen – Kanalisering af sjælen, kontakten etableres, introduktion til kanalisering, lidt om sjælen. Klarsyns via balancepunktet i centeret med kontakt til sjælen, om ukontrolleret kanalisering, om at dreje beskederne med tankefeltet, kommunikation med klarsynet via kronen, om at række ud efter beskederne uden at påvirke dem, entydig klarsynskommunikation via kronen.

 

Lektion 11 og 12

Klarsyn via kronen – Kanalisering fra guideplanet, kontakten etableres, om at have kontakt til og kanalisere fra guideplanet. Om guider og hvad de kan bruges til, klarsyn via kanalisering af sjælen med refleksion over svaret i balancepunktet i centeret, uddybende spørgeteknik i forbindelse med klarsyn og kanalisering, hvordan håndteres svar og erkendelser, begrænsningen i kontakten, åbning til kanalen til guideplanet og aktivering af din vogter, anvendelse af kontakten til at modtage vejledning.

 

Lektion 13 

Kanalisering – træning i at give plads. Kanalisering af guidede beskeder.

 

Lektion 14 og 15

Formidling og ligeværdighed, etik og empati.

Lektionsoversigt for modul 5

 

MODUL 5 – KONTAKT TIL OG HÅNDTERING AF AL SLAGS VÆSEN

 

 

Lektion 1 og 2 

 

Hvad er engle og hvilke andre væsner er omkring os. Lyse og mørke væsner, velsignelser og forbandelser. Ånder og afdøde, hvad er de og hvad gør de, registrering af væsnerne og ånder omkring os. Åbning til din balancerede kontakt på tværs af dimensioner. Åbning til styrken som giver dig balanceret kontakt og tilstand, hvor du ikke kan skubbes med. Åbning til skelneevnen – det at kunne bevare balancen imens dit felt udvider sig og flytter sig, om at være i process og spirituel udvikling, støtte til at holde balancen i processen. Energibalancer og energitømmermænd samt vedligehold af dit felt når det bliver sendt på arbejde. Kontakt til spektret af væsner fra ærkeengle til jordengle. Hvad er engle. Taksigelser og bønner.

 

Lektion 3 og 4 

 

Bevidstheder og væsner, når din bevidsthed ændrer sig, så ændres kontakten – når kontakten ændres, ændres din bevidsthed – spiralen er i gang. Slørerne og de forskellige lag af nedlukninger, adgangen gennem slørerne. Udvidelse af skelneevnen og åbning til finere adgang til dimensionerne, De forskellige dimensioner og deres tilhørende væsner og bevidstheder. Åbning til din rene tone og den balancerede kontakt og adgang til at bevæge dig i dimensionerne. Kontakt og kommunikation med væsner i forskellige dimensioner.

 

Lektion 5 og 6 

 

Afdøde og spøgelser, hvordan opstår spøgelser, hvordan håndteres spøgelser, dødsprocessen og overgangen efter livet, 

 

sjæleplanet og sjælens indstillling til livet og overgangen, typer af spøgelser, poltergeister og andre uhåndterlige gespenster.

Sjælstyper, introduktion til de karmiske love, afmystificering og afkobling fra den kollektive frygt.

 

 

Modul 5 Lek 7 og 8 Om processerne i forbindelse med at komme balanceret i dybere kontakt med bevidstheden, åbning til den balancerede mulighed for at være to steder på samme tid – kontakten til de andre niveauer uden at slippe dit eget, åbning ind gennem rummet med filteret som overholder alle regler, introduktion til afdødekontakt. Afdødekontakt og det at sende afdøde over.

 

 

Modul 5 Lek 9 og 10 Guider og hjælpere, hvad er de og hvorfor er de her, hvad kan de bruges til og hvad kan de ikke bruges til, hvordan er kontakten i hverdagen, kontakt gennem meditation, sund og usund guidekontakt. Guider, kraftdyr, ånder og spejlingerne i dig. Hvordan spørger vi ind i guidning, kontakt til at mærke grundlæggende om noget er rigtigt eller forkert gennem din dybe intuitive kontakt – afkobling fra resonans, at kunne mærke om noget er rigtigt eller forkert som svar på dilemmaer, at kunne vende og dreje et spørgsmål, den direkte kontakt til guider. Kontakt til guidning via skrift.

 

 

Modul 5 Lek 11, 12 og 13 Opsamling og afslutning Modul 5 – taksigelser og integration i hverdagen.

 

 

Online live 2 kursusdage Håndtering af alt slags væsen – specielt med fokus på mørkevæsner og på at rense og rehabilitere energi hos mennesker og i områder. Indførelse i genkendelser, tegn og eksempler på de forskellige typer af væsen. Åbning til redskaber, tilstande for stærk stabilitet og adgang til støttet kapacitet i forbindelse med arbejdet.  

Lektionsoversigt for modul 6

 

Modul 6 -Tema – Sjælen og Vejen

 

 

Modul 6 Lek 1 og 2 Sandhed og spejling af sandhed på tværs af dimensioner fra det høje til det lave og fra det lave til det høje perspektiv, åbning af grundlaget for at kunne bære sandhed ind – forløsning af grundfrygt som forstyrrer kontakten til sjælens direkte adgang – adgang til mulighed for spejling af sandhed, accept af begrænsningerne og af dit og andres udgangspunkt. Introduktion til flow og de karmiske linjer, åbning til at kunne tåle at stråle og blive set – udbygning af fundamentet for at kunne bære sandhed ind, ligeværdighed og kommunikation uden kamp på tværs af dimensioner og niveauer.

 

Dag 9, 10 og 11 online live kursusdage Trilogien

 

Modul 6 Lek 3 og 4 Sjæleplanet og sjælelivet, bevidst kontakt og møde med sjælen på sjæleplanet, den fordomsfrie og upåvirkede kontakt uden forventning – nok se men ikke røre tilstanden – tilstanden som giver mulighed for at gå på opdagelse i de sjælelige dimensioner. Sjælskontrakters tilblivelse og sjælsrådet, sjælskontraktens lag, låsninger i sjælskontrakter og frisættelser, sjælevenner og sjælegrupper, Sjælens tilblivelse og opbygning af sjælselementerne “sjælens rygrad” og sjælens DNA, besjælingen. Karma, kødets karma og karmisk pensum, valget i inkarnationen, møde med sjælsrådet for at modtage vejledning. Menneskets evolution via besjælingen, Introduktion til sjælens evolution og sjælslegenderne.

 

Modul 6 Lek 5 og 6 Sjælskontrakter og deres betydning, meningen med sjælsarbejdet, overgivelse og tilgivelse som støtte til indtræden på din livsvej – åbning til balancepunktet mellem sjæl og væsen, det lille jeg og det store jeg, uddybende forståelse om de forskellige kontraktlag og aftaler, den frie vilje, den konstante justering, synkronisitet og flowsystemet. Læsning i sjælskontrakten, kontakt til inkarnationsrådet med vejledning til kontrakten, det der står med småt – begrænsningerne og betingelserne.

 

Modul 6 Lek 7 og 8 Selvhentning (sjælehentning) forståelse og indhentning, hvorfor er det nødvendigt, tilgivelse og det at gøre op, åbning til muligheden for nåde/tilgivelse, dødsprocessen på forhånd, den samlede bevidsthed  med større forståelse. Sjælsprogram og sjælsadministrationen, bevidsthedsløft til iboende erkendelser og sjælsviden, energiindstrømninger og downloads, den gensidige udvikling, den frie vilje, det gensidige mål og formål, sjælens tilpasning og den sædvanlige kommunikation med sjælen, begrænsningen i besjælingen.

 

Modul 6 Lek 9 og 10 Karma og skæbne, karmiske bindinger – tidligere liv og begrænsninger af sjælens muligheder, livsveje og forskellige muligheder, forløsning af karmiske spyd – muligheden for dyb traumeforløsning gennem kontakten til tidligere liv, fødselstidspunktets betydning, de flydende områder af kontrakten – når lovene ophæves, flow i flere niveauer. Meningen og ikke meningen, afveje og veje, åbning til fornemmelsen af hvorvidt noget er i overensstemmelse med kontrakten eller ej, aktivering af tilbagelænethed i forhold til aktiv indgriben, kommunikation med sjælsrådet i forhold til, hvor du er i din kontrakt.

 

Modul 6 Lek 11 og 12 Flow og ikke flow, meningen og ikke meningen, din egen healing af karmiske spyd og din egen selvhentning. Dybere kontakt til at kunne mærke om noget er meningen eller ikke meningen, åbning til sjælsrådsniveauet som støtter dig i intuitivt at være dybere forbundet til kontrakten og til dit gennemgående personlige perspektiv for om noget er overordnet meningsfuldt og opbyggende for dig. Spirituelle åbninger til iboende kompetencer, bevidsthedens begrænsning, opvågning og sjælens indtræden,

 

Modul 6 Lek 13 og 14 Sjælens tilpasning til inkarnationen, sjælskønnethed twinflames og soulmates, grundelementer og karmiske blokeringer, forløsning af karmiske blokering og åbning til sjælens direkte kontakt og adgang, besjæling – for meget og for tidlig kontakt, erfaringer fra sjæl, ånd og i kødet skaber de karmiske blokeringer, Sjælens rejse på jorden og Den Nye Tid, sjælens direkte indtræden og dens betydning, sjælshistorien på jorden.

Om Marianne Lane og Visdomsskolen for Moderne Shamanisme

Skriv noget om dig selv og om Visdomsskolen

Tilmeld dig og betal separat for tilhørende Online livekurser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tilføj til kurv
Tilføj til kurv
Tilføj til kurv
Tilføj til kurv
Tilføj til kurv
Tilføj til kurv

Kompendiemateriale

Kompendiematerialet findes i bidder rundt omkring sammen med videomaterialet og udleveres på livekurserne. 

 

Er du interesseret i de samlede kompendier, skriv til “KurserMarianneLane@gmail.com” for link til pdf versionen.

 

 • Kompendie Trin 1 på 399 sider
 • Kompendie Trin 2 på 368 sider
 • Kompendie Trin 3 på 510 sider
div side 1
div side 2
div side 3
Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.