fbpx

Marianne Lane

Skolen for Kosmisk Bevidsthed

Kanaliseret visdom i energi og poetiske ord, med tekniske beskrivelser leveret i et holdt kosmisk felt, der fremkalder din kosmiske bevidsthed.

En undervisning, der følger menneskets bevidstheds opvågning på jorden. 

 

Din dedikerede kanal Marianne Lane, har arbejdet siden 2012 med den nye tids undervisning og energiarbejde. Og har specifikt samarbejdet med kosmiske bevidstheder siden 2020, om at skabe muligheder for overførsel af visdom og muligheder på tværs af universets forskellige civilisationer og biblioteker. 

 

Kosmisk bevidsthed er kendetegnet ved, at det har udspring i de kosmiske arkiver, som er rene og funderet i kærlighed – kærlighed, som er balance. 

 

De kosmiske arkiver udveksler ikke længere direkte med noget levende væsen på godt og ondt. 

 

Der er skabt en kosmisk struktur, der kan bæres direkte i det fælles energifelt – specielt den del, der er dannet i forbindelse med vores brug af teknologi i den moderne virkelighed. Gennem strukturen kanaliseres ord, energi, programmeringer og undervisninger direkte til dig. Tilpasset dig og din kosmiske bevidsthed og sammensætning.

 

Denne kanalisering udgives her på Skolen for Kosmisk Bevidsthed. Den udgives som en månedlig undervisning i DragemesterSkolen under Solen – en skole på Kosmisk Atlantis – og den udgives gennem 5 små powerfulde installationer af det kosmiske styresystem, samt en række af ligeledes korte powerfulde installationer af kosmiske programmer.

Skolen på Kosmisk Atlantis - Dragemesterskolen under Solen

Kosmisk Atlantis undervisning – med Marianne Lane

Gennem året vil du blive holdt i det fælles stærke nye tids felt og have adgang til de løbende undervisninger i Simplero og i den lukkede Facebookgruppe for deltagerne.

Fra juni 2024 – til juli 2025

Tilmeld dig et års undervisning med Kosmisk Atlantis på DragemesterSkolen under Solen. -Så bliver betalingen automatisk trukket og du er med hver gang <3 -Du har naturligvis mulighed for at afmelde undervejs i forløbet. Du kan vælge imellem de to priser 111,- kr eller 333,- kr per md efter din indtægt. Du vurderer selv.

Pris: 333,- pr md

Installation af dit Kosmiske Styresystem

Dit bevidstheds energisystems konstruktion

nstallationen af dit kosmiske styresystem er udgivet fra december 2023 til start april 2024 med en rækkefølge – som anbefales at følge, men de fungerer også uafhængigt af hinanden. Replay-versionerne er kendt for at være lige så stærk som online-live versionerne. 

 

Har du deltaget i én installation, får du automatisk adgang til de månedlige online-live opdateringer (se nedenfor) – her har du også mulighed for at stille spørgsmål og komme med delinger fra din undervisning og opdatering. 

 

Deltagerne har givet tilbagemeldinger om meget forskellige oplevelser og forandringer efter forløbene. En del med store positive forandringer i deres liv – deres hverdag og deres oplevelse af, hvor godt de har det og fungerer.

Kosmisk HjerneOpdatering – Videoforløb

Kosmisk NervesystemsOpdatering – Videoforløb

Kosmisk EnergisystemsOpdatering – Videoforløb

Kosmisk BevidsthedsOpdatering – Videoforløb

Kosmisk BevidsthedsUndervisning – Videoforløb

Kosmisk BevidsthedsUndervisning er kanaliseret ind for at hjælpe os med at samle en håndfuld anvisninger, som støtter os i at træde ind i den Kosmiske

 

BevidsthedsUndervisning, der åbner sig gennem vores:

 

– Hverdagsperspektiver, der beliver

– Konstante inspirationer, der åbner til alle toner

– Livgivende visdom, der lærer os at se os om

– Kuldegysgivende fornemmelser – der åbner for kosmiske erkendelser

– Omhyggelig opmærksom indsamling af alt indhentet information – for at åbne til den kosmiske virkelighedsversion

Det er en gammel sag, at din bevidsthed kan lave både opstigning og nedstigning. Den nye Kosmiske BevidsthedsOpdatering arbejder på at støtte os i at få installeret en automatfunktion – så alle muligheder for at give bevidstheden vækst virker effektivt på bedste vis i hvert øjeblik.

 

Vi får hjælp fra bevidsthedskonstruktioner fra andre civilisationer i universset.

 

Er det for langt ude at kunne tro på noget så mærkeligt? Så forstår jeg det godt – og jeg har det egentligt selv lidt på samme måde. 

 

Hvis ikke det var for så mange synkrone oplevelser fra deltagerne på de tidligere forløb, hvor vi med vidt forskellige oplevelser alligevel sammen træder ind i samklang og oplevelser, som bekræfter og støtter os i forståelsen.

Dit energisystem har i virkeligheden eksisteret fra før jorden blev skabt – i sit udgangspunkt, sit blueprint, sin skabelon.

 

På denne jord er der sket et sammebrud i systemet, der har forhindret det naturlige gennembrud.

 

Det har medført, at dit energisystems forskellige niveauer har fungeret som tandhjul, der ikke passer helt til hinanden og derfor kan køre fint i visse situationer, imens det i andre tilfælde kører dårligt eller helt ‘falder ud’.

 

Der er nu mulighed for at få hjælp fra de steder i universet – på tværs af tid og sted – hvor der er fundet særegen balance i forhold til at dit energisystem kan selvbære og samtidig samarbejde med andet energi. Den form, hvori du eksisterer nu, bliver nødt til at vælge imellem at udveksle med sig selv eller med andet energi.

Installation af dine Kosmiske Funktioners Programmer

Efter installation af det kosmiske styresystem arbejder vi videre her, med installationen af de kosmiske funktioners programmer – for at blive i terminologien, kan vi kalde disse aktiveringer med undervisninger for ‘Apps’. 

Den første installation er udgivet i april 2024 og fortsættes udgivet hen over resten af året og ind i 2025.

 

Undervisningen med installationerne af de kosmiske programmer udgives løbende, og de tidligere afholdt kan du tilgå via replay-version. Ligesom online-live versionerne også giver tilgang til replay, som de gennemføres. 

 

Replay-versionerne er, også her, kendt for at være lige så stærke som online-live versionerne.

 

Har du deltaget i én, har du automatisk adgang til de månedlige online-live opdateringer (se nedenfor) – her har du også mulighed for at stille spørgsmål og komme med delinger fra din undervisning og opdatering. 

 

Gennemgående, melder deltagerne tilbage om oplevelser af at blive mere rent tilstede i sig selv. Og at kunne håndtere livet og sit eget udgangspunkt for at være i livet, på en helt ny og stærkere måde.

Din Rodfæstelse – Til din bevidstheds fodfæste

Din Kapacitets Uendelighed – Videoforløb

Superkraft i Intentionen – Videoforløb

Månedlige kosmiske liveopdateringer

Jordens bevidsthed er i transit – en bevægelse, hvor vi på relativt få år er i gang med at indhente og åbne til bevidst bevidsthed, som ellers har taget tusinder af år at opnå adgang til – men som mangler en udfoldelse i vores hverdag og i vores perspektiv. 

Bevægelsen er naturlig, men er samtidig udfordret af vores bevidstheds udspring i vores instinktive reaktioner – der har åbnet sig til et højere niveau af refleksionsgrad, end det nogensinde er sket før i universet. 

Derfor er der en tilstrømning af hjælp, som kommer ind på jorden af forskellige veje i disse år.

 

Arbejdet med de månedlige kosmiske opdateringer er, at få kontakt til den tilstrømning af hjælp, tage imod den, bevidne den, bruge den i vores liv og bidrage med informationer om, hvor stærkt det går og hvad der er brug for mere hjælp til.

 

I de månedlige kosmiske opdateringer mødes vi online en time eller mere, alt efter hvor mange spørgsmål og delinger, der er. Vi får kanaliseret undervisning og opdatering af vores installationer, som vi deler med det globale felt, så det er til gavn for alle.

 

Du kan deltage, når du har været med i en af undervisningerne / installationerne. Den månedlige opdatering er gratis og kører, så længe der er nye, der kommer til.

 
Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.