Online begivenheder

Online begivenheder – Marianne Lane

Mange af Mariannes aktiviteter foregår via nettet, så du kan deltage hjemmefra via PC, telefon eller tablet.

Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp kan du kigge på siden tutorials.

På siden her får du et overblik over Mariannes online begivenheder.

Den Magiske Hule og Det Magiske Univers

Den Magiske Hule er et helt nyt tiltag med opstart i oktober 2018. Her kan du gå ind og blive en del af de magiske muligheder, der findes i tiden lige nu. Der er tre niveauer, hvor du med stigende intensitet kan få støtte, healing og viden om tiden lige nu.

Der bliver inden mødet lavet en gratis livevideo om tiden lige nu med støtte og healing, som vi skal arbejde videre med, når vi mødes online i Den Magiske Hule. Videoen inden mødet varer 20-40 minutter og er frit tilgængelig for alle.

Så mødes vi ca. 1,5 time i Den Magiske Hule og snakker om tiden lige nu, med stabilisering og healing og med mulighed for at få svaret på spørgsmål. Det koster 250 kr eller 125 kr hvis du ikke har nogen indtjening.

Bagefter mødes Elitedeltagere i 1,5 time i Det Magiske Univers, hvor Marianne giver opgraderinger i forhold til tiden lige nu og fortæller om de nyeste indsigter hun har om det der sker på de højere planer og i bevidsthedsfeltet i forhold til adgang og muligheder. Deltagelsen koster 500 kr for deltagelsen i Den Magiske Hule og I Det Magiske Univers. Der er også mulighed her for at få svar på spørgsmål omkring praksis og udvikling.

Meditationer

Marianne afholder meditationsaftener hver 14. dag (dog med undtagelser pga. ferie, rejser osv.)

Du kan deltage hos værter rundt om i landet (anbefalet), eller du kan deltage hjemmefra via pc, telefon eller tablet. Derudover er det også muligt at være med via lydfil efterfølgende.

Meditationsrækkerne består af otte episoder hver og kan alle ses individuelt. Meditationerne er guidet, hvilket betyder at Marianne stiller sig til rådighed, som kanal. Når det ikke er Marianne selv, som afholder meditationen, har hun et samarbejde med dygtige kollegaer, som har værtsrollen til meditationerne.

Deltager du hos en vært, skal du tilmelde dig direkte til denne. Her finder du en liste over værter.

Det koster 100,- at deltage pr gang uanset, hvordan du deltager.

Stå-Til-tjeneste møder

(Nymånemeditation)

Marianne Lane har fået besked på, at åbne en ny kanal – Kanalen til De Hellige Haller – mulighederne og alle ordene, som hører til.

Det koster til at starte med 100 kr. at være med. Hvis i samles sammen flere, så koster det 100 kr. for hvert samlingssted.

Det er også muligt at købe adgang til lydfilen efterfølgende.

Fuldmånemeditation

(Fuldmånerensning)

En gang om måneden i dagene omkring fuldmåne afholder Marianne en gratis meditations- og healingsaften, hvor vi i fællesskab udfører rensning for negativ energi og gør et healende arbejde for jorden.

Kender du steder eller mennesker, som trænger til rensning for negativ energi eller negativ bevidsthed, så kan du få dem renset under næste fuldmånemeditation.

Fællesskabet i den nye tid

“Fællesskabet i Den Nye Tid ” holder pause. Du kan stadig deltage i de gamle møder via video og lydfiler.

Der sker rigtig meget i tiden lige nu. Og er du følsom og opmærksom på energierne kan du måske mærke at det går stærkt.

En gang om måneden holder Marianne Lane online møder med healing og mulighed for at stille spørgsmål om tiden og udviklingen, netop nu.

Det koster 250,- at deltage, dog er det halv pris for pensionister, kontanthjælpsmodtagere og mennesker som ikke tjener penge, samt halv pris for nummer to, tre og fire i samme husstand.

Du har mulighed for at deltage live på dagen, hvor du også efterfølgende får adgang til optagelserne af mødet.

Du kan også deltage forskudt via video- og lydfil.