fbpx
Home  /  Online begivenheder

Online begivenheder – Marianne Lane

Mange af Mariannes aktiviteter foregår via nettet, så du kan deltage hjemmefra via PC, telefon eller tablet.

Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp kan du kigge på siden tutorials.

På siden her får du et overblik over Mariannes online begivenheder.

Den Magiske Hule og Det Magiske Univers

Den Magiske Hule er et helt nyt tiltag med opstart i oktober 2018. Her kan du gå ind og blive en del af de magiske muligheder, der findes i tiden lige nu. Der er tre niveauer, hvor du med stigende intensitet kan få støtte, healing og viden om tiden lige nu.

Der bliver inden mødet lavet en gratis livevideo om tiden lige nu med støtte og healing, som vi skal arbejde videre med, når vi mødes online i Den Magiske Hule. Videoen inden mødet varer 20-40 minutter og er frit tilgængelig for alle.

Så mødes vi ca. 1,5 time i Den Magiske Hule og snakker om tiden lige nu, med stabilisering og healing og med mulighed for at få svaret på spørgsmål. Det koster 250 kr eller 125 kr hvis du ikke har nogen indtjening.

Bagefter mødes Elitedeltagere i 1,5 time i Det Magiske Univers, hvor Marianne giver opgraderinger i forhold til tiden lige nu og fortæller om de nyeste indsigter hun har om det der sker på de højere planer og i bevidsthedsfeltet i forhold til adgang og muligheder. Deltagelsen koster 500 kr for deltagelsen i Den Magiske Hule og I Det Magiske Univers. Der er også mulighed her for at få svar på spørgsmål omkring praksis og udvikling.

Meditationer

Marianne afholder meditationsaftener hver 14. dag (dog med undtagelser pga. ferie, rejser osv.)

Du kan deltage hos værter rundt om i landet (anbefalet), eller du kan deltage hjemmefra via pc, telefon eller tablet. Derudover er det også muligt at være med via lydfil efterfølgende.

Meditationsrækkerne består af otte episoder hver og kan alle ses individuelt. Meditationerne er guidet, hvilket betyder at Marianne stiller sig til rådighed, som kanal. Når det ikke er Marianne selv, som afholder meditationen, har hun et samarbejde med dygtige kollegaer, som har værtsrollen til meditationerne.

Deltager du hos en vært, skal du tilmelde dig direkte til denne. Her finder du en liste over værter.

Det koster 100,- at deltage pr gang uanset, hvordan du deltager.

Fuldmånearbejdet

(Fuldmånerensning)

En gang om måneden i dagene omkring fuldmåne afholder Marianne en gratis meditations- og healingsaften, hvor vi i fællesskab udfører rensning for negativ energi og gør et healende arbejde for jorden.

Kender du steder eller mennesker, som trænger til rensning for negativ energi eller negativ bevidsthed, så kan du få dem renset under næste fuldmånemeditation.