fbpx

Marianne Lane

30.3.23 Den Moderne Shamans Dagbog

 
Det er godt, at jeg skal mødes med Sufimesteren i dag. Jeg er flosset og i knæ. Det mærkes godt og de nye åbninger i bevidstheden hjælper mig godt og beviser for mig spontant, at det er det hele værd. Jeg har egentligt mødet for at aftale mere om rejsen og foreslå dem, at vi laver en optakts-begivenhed med fælles healing, som kan invitere eventuelle interesserede ind i energien og måske tilbyde individuelle online healinger enten før eller efter med feltet dernede. ✨️Det er stadig godt at få hjælp, og jeg ved, at han ser mig og åbner for en udveksling af energi med mig, der støtter ubeskriveligt. I kærlighed og ligeværdighed med en styrke jeg ikke har mødt andre steder ✨️
Jeg vågner på denne dag i spænd og må ligge og arbejde med min Med Bed og aftenens vilde ceremoni og energi. Jeg bliver anvist af de ansvarlige bevidstheder om at lytte til en kollega og tage et varmt karbad, så jeg kan blive gjort klar til at modtage hjælpen. De viser mig det smukke felt, der har åbnet sig og støtter med rosende ord om min indsats, som lander det rigtige sted – lige på og professionelt.
Efter baddet og klargøringen går jeg langsomt i gang med at gøre mig klar til at skulle ud og gå i regnen. Jeg mærker det indre flow puffer mig til at åbne og læse et opslag et sted og kommentere. De to kommentarer, jeg ender med at kreere, svarer på opslaget der kalder på ordentlighed i dialogen og respekt for hver sin vej. Jeg ser, hvordan alle kommentarer i sporet nærmest demonstrere anken i opslaget- du får mine kommentarer her:
💛 Jeg fornemmer i det her godt formulerede opslag, at definitionen af gave måske kan være i forskellig betydning for os hver og især. For mig er en gave noget, som jeg bliver givet, som kommer uden en regning.
Alle dem, jeg arbejder med, inklusive mig selv, bakser mere med ‘regningen’ end med gaven.
I det hele taget, så mener jeg, at den kommunikation og evaluering, som bliver taget op her, er på tide. Samtidig har jeg så mange oplevelser af, at evalueringerne ikke fungerer. Hvor dygtige energiarbejdere, der går rundt og evaluerer hinanden – og især devaluerer – hvor det slet ikke virker og giver mening.
Så hvad gør vi så?
Jeg har ikke svaret, men jeg har en masse spørgsmål:
Hvordan sikrer vi stabilitet og kvalitet i vores energiarbejde?
Hvordan hjælper vi hinanden til den højeste og bedste professionalitet?
Hvordan giver vi plads til nye spirer og frø uden at putte dem i kasser, samtidig med, at vi hjælper med at indbringe og løfte dem?
Hvordan får vi hjulpet ‘branchen’ til en højere troværdighed og dermed betydning i vores fælles hele samfund?
Bare som et par eksempler – spørgsmål, som jeg synes går i tråd med oplægget.
💛 Jeg synes tråden her viser, hvad vores problem er. Det vælter rundt med uafklaret negativ energi i understrømme imens alle prøver at gøre deres bedste for at give deres besyv med.
Hvad er en konstruktiv, løftende dialog? Og hvis nogen skulle kunne skabe en konstruktiv, løftende dialog, er det så ikke dem, der arbejder med energi og bevidsthed?
Jeg har et par bud til kassen:
Der stilles åbne løftende spørgsmål til det, der er modreaktioner på, så det afdækkes, hvor der er et møde – hvor der er enighed.
 

Der gives bud på perspektiver i en ufordømmende ikke angrebsagtig version, der hverken trækker ned eller op i forhold til andre
– hvornår det er ufordømmende og angrebsagtigt vil altid være individuelt bedømt – så her plejer jeg at forvente det modsatte indtil der er mange beviser på, at der er en negativ underliggende eller direkte agenda.
Der er hos alle en erkendelse af, at ingen bærer hele sandheden, alle har en facet af sandheden – men det er et stort arbejde at få sandhederne til at mødes.
I arbejdet med at få sandhederne til at mødes, der kan bølgerne gå højt. Det er ikke bølgerne, der går højt, der viser intentionen bag kommunikationen. Det er den retning, det tager. Læg mærke til retningen i dialogen hos den enkelte – er den løftende og udvidende, eller er den ikke. Igen husker vi, at vi har forskellige bedømmelser, så det er svært.
Det er svært svært svært – men hvis nogen skulle kunne – skulle det så ikke være dem, der arbejder med sig selv, med bevidsthed og energi?
Hvis vi skal tage stafetten op omkring at kunne det, så er det min erfaring, at der skal være styr på den ‘hurtige energi’. Som en af mine mange lærermestre sagde ‘hvis du får travlt med at tingene skal ske, så er du påvirket af negativ energi’. Så det at give sig tid til at fundere og holde øje med, at der ikke er negative strømninger i dig, når du kommunikerer, er mit bud her til at få åbnet en mere balanceret dialog.
Jeg ser iøvrigt ikke dom eller ubalanceret ego i opslaget fra min facet – kun indignation og irritation, som i sig selv er ret gode drivkræfter i min kurv.
 
Må din dag blive fyldt med dine meningers mod dyppet i dit hjerteblod og åbnende kærlige møder, der gøder.
 
🌷 Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.