fbpx

Marianne Lane

24.4.23 Den Moderne Shamans dagbog

Et af vores stærkeste kurser i healing er kurset Energetisk stressforløsning og helbredelse. Det er tre dage med energiværktøjer til at støtte helbredelse og forløsning af stress og angst og tilhørende detaljeret undervisning og indføring i hvordan det fungerer i bevidstheden og energisystemet.
Kurset blev i dag hånet med sure smileyer og grinende hånesmiley og kommentar med store bogstaver om, at det ikke fungerer online.
Selvom det var sent, blev jeg nødt til at svare – det skærer bare mere, når det er fra en kollega…
Jeg svarede følgende: Jeg har rejst rundt i verden og har mødt mange bevidstheder, ånder og praktiserende energiarbejdere, shamaner, sufier og mystikere. Det har vist mig, at der er mange forskellige måder; smukke, stærke og utrolige måder at arbejde med energi og bevidsthed.
De største inspirationer har været mestre, der fuldkomment åbent anerkender egne styrker og begrænsninger – og andres muligheder. Jeg har haft utroligt bekræftende og ligeværdige udvekslinger samt rørende og hjerteåbnende oplevelser.
Jeg er kaldet til at arbejde med moderne shamanisme i den nye tids energisystem. Siden 2012 har jeg på fuld tid studeret mulighederne med shamanens måde kombineret med en empirisk tilgang. Med flere tusinde healinger og spejlinger og mange hundrede undervisninger, har jeg afdækket muligheder og begrænsninger og oplevet skiftet i energien fra 2012 til 2022.

Jeg arbejder for foreningen af menneskeheden på jorden og kærlighedens indtræden som den højeste fællesnævner.
Jeg arbejder som formidler og bølgebryder i de store felter og som ambassadør for at arbejdet med energi og bevidsthed kan gøre en forskel alle steder i vores moderne virkelighed.
Noget af det, der falder mig sværest er energiarbejderes nedgørelse af hinanden. Det gør nærmest ondt på mig at møde kampe om hvem der er rigtige og forkerte. En tilgang som, for mig, er direkte imod det højeste og bedste og imod formålet med at være shaman og bevidsthedsarbejder.
Nysgerrighed, åbent hjerte og erkendelsen, at det vigtigste er ikke at vide, hvad jeg ved – men hvad jeg ikke ved. At alle har en del af sandheden – og lægger vi dem sammen, så finder vi verdensfreden. Må for mig være vejen.

Gå med fred og kærlighed
Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.