fbpx

Marianne Lane

11.3.23 Den Moderne Shamans Dagbog

Hvem holder feltet, når du arbejder og leverer? Hvem holder feltet, når du laver energiarbejde?
En kvinde, som jeg har meget respekt for, har brugt flere år på at arbejde med mange forskellige internationale dygtige undervisere og energiarbejdere. Vi snakkede en dag over en god kop kaffe. Imens jeg mærkede energierne omkring os arbejdede intenst, som jeg altid mærker det, når vi mødes, lyttede jeg til hendes ord. Hun fortalte om forskellige situationer, hvor der havde været en oplevelse af, at der var foregået ting i energien, der ikke var hensigtsmæssige.
Jeg lyttede og fulgte med i energien på hendes banehalvdel. Jeg går aldrig ind i andre underviseres felt uden at blive inviteret. Jeg kunne godt mærke hos hende, at energien oplevede meget anderledes end jeg kender til i mit arbejde. Men det er jo også ideen med at vi er forskellige og bestemt meningen med, at hun ikke kun havde ‘fulgtes med en’ – men havde fulgtes med sig selv sammen med flere.
Jeg lyttede både med ører og energi og fulgte med som at være med I en film. Lige til hun selv reflekterer: ‘gad vide, hvem der holder feltet der?’
Jeg blev revet ud af oplevelsen ved forbløffelsen. Meget gav pludselig mening. Mange arbejder uden at holde feltet – uden holdte felter. Jeg kunne mærke mine øjne spærrede sig op. Så meget løb igennem mig på samme tid.
 
En ting er sikkert – jeg er glad for, at jeg arbejder i holdte felter og med at holde feltet. Det passer til min form, hvor det er så vigtigt for mig med følgende aspekter:
 
✨️Professionalisme
🫶 Ikke at grænseoverskride
🐚 At kunne lade den enkelte få det med, som passer lige der
👌 Høj kvalitet
🪷 Ikke at skulle dømme og bedømme
🛸 Man kan tro på, hvad man vil
💃 Man danser ikke med de andre deltagere, men kun med sig selv
📚 Dyb forståelse som udvider sig med brug
🤹 Ingen hæmninger kun positive forstærkninger
Og meget mere…
 
En brik mere til samlingen om hvorfor jeg underviser i netop dette landede og lagde sig til ❤️
 

Jeg holder kurser i at holde felter (Århus d. 14.-15.3 og København d. 25.-26.3) og online, hvor du på en weekend vil få en grundig teoretisk indføring i forskellige slags felter, hvad de egentlig er og hvordan de fungerer.
Du vil lære en metode til at holde felter bevidst, og den kan du bruge når du skal holde foredrag, kurser samt undervisning af ”almindelig” og spirituel karakter.
Arbejdet med felter bygger på shamanistiske teknikker, og det et fuldstændigt grundlæggende aspekt af mit spirituelle arbejde.
Kurset er åbent for enhver som føler sig tiltrukket – du vil have størst udbytte, hvis du i forvejen har arbejdet med fokus, bevidsthed og tilstedeværelse i nuet.
 
På Overbygningen bliver du indført og fordybet i et helt særligt niveau. Kom og vær med på kurset i Holte Felter og oplev, hvordan det fungerer – få fornemmelsen af om du skal med på fordybelses- og aktiveringsrejsen.
 
Da vi skulle lave billedet her, der inviterer til uddannelsen sammen med Kernehealeruddannelsen, så kom det med humor fra feltet – kald det at blive Master-Feltholder og Energiarbejder af Den Nye Tid. Jeg fik et flash til samtalen med kvinden og smilede imens jeg gav beskeden videre til Per som lavede det.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.