fbpx

Marianne Lane

Nogle gange skriver jeg en kommentar i en tråd på facebook og tænker, at måske kunne interessere nogle flere. Det her er sådan en tekst:
Jeg oplever, at hele jordens fællesbevidsthed er igang med at fuldføre den bevægelse, der startede i 2012 med at forene fællesfelterne og stige til 7D/13D. I november 2022 startede felterne med at bevæge sig mod hinanden. I december blev energierne imellem dem til store ‘havstrømme’, som bevæger sig mellem felterne. I januar begyndte felterne at interagere med hinanden. I februar harmoniserede de – I februar var det et kritisk punkt den 15/2 hvor vi ventede på, om det ville lykkes. Det gjorde det. I marts er de store havstrømme kolde/varme bevidsthedsstrømme igang med at smelte sammen. Det giver den samme uro, som efter 2012. Men nu kun i en måned i stedet for et år eller to.
Som jeg ser det er 1/4 af jordens befolkning inkarnerede med mærkelige sjæle, og der er brugt en masse fikumdik for at få det til at ske. Derudover har alle mennesker en eller anden form for ekstra bevidsthed med ind, som også er forbundet på mærkelige sikkerhedsmåder. Sikkerheden er relateret til balance og opvågning til at tage os af os selv. Jeg har arbejdet med at indhente forståelsen af dette og rejst rundt omkring på jorden for at støtte arbejdet med de store kosmiske portaler.
Lige nu er jeg i gang med at kortlægge de 12 forskellige måder, der bliver brugt til at fikumdikke med. Da det samtidig er energiarbejde, tager det lang tid. Jeg har været i gang i et års tid og forventer et halvt til et helt år mere.
Vi er alle aktiverede til at hjælpe med skiftet på en halvbevidst og ubevidst måde. Det skyldes, at menneskehedens bevidsthed åbnede skævt for ca 4000 år siden. For at udligne skævheden, bliver vi nødt til at gøre det uden bevidstheden – så skævheden ikke kommer med ind.
Jeg har fået af vide af mine indre samarbejder, at de har brugt de 4000 år til at regne ud, hvordan de kan hjælpe folket her. At der er et potentiale til bevidsthed, som ikke er set før i universet – som der er meget stor opmærksomhed på, om vi folder ud.
Da jeg også er ‘blændet’ for ikke at forstyrre, så kan jeg kun se det, der lige ‘er sket’ og det er meget frustrerende, når jeg har været vant til at kunne se sandsynlighederne fremad. I det hele taget er det en meget irriterende tid. Men hvis jeg ser ret, så skifter det hele nu og vi er allerede et andet sted end for en måned siden.
21.12.2022 skiftede feltet fra at de mennesker, som havde størst tilslutning og mest magt, havde størst influens i det store felt – til at mennesker med mest indre forbindelse/alignment/ansvar/overblik/langtidsperspektiv har mest influens.
Hvis det er sandt, så betyder den proces, som du beskriver, uendeligt meget for hele jordens fremtid – lige nu – og fremad.
Teksten er et svar på et opslag hos https://www.facebook.com/dicte.lotus.sommer som starter med overskriften ‘Hvor rene skal vi være’ fra den 28/2.
Lige I de her dage knager det med at det store Soul Sonar System snart vil ud i verden. De studerende fra BasisUddannelsen og Overbygningen og Elite Teachings er automatisk med. Men jeg kommer også til at åbne til, at alle kan deltage på rejsen, hvor vi åbner til Kosmisk visdom og muligheder, som skal hjælpe os med at være bedre det her sted. Hvad det er, jeg inviterer med til – det ved jeg ikke endnu – andet end at det er relateret til det, som jeg skriver i teksten og at det har været på vej ind i over et år.
Det bliver spændende at se, hvad det bliver til.
Jeg bliver klemt i processen lige nu og er for vildt på arbejde i de store felter – så når jeg ikke er på linje i arbejdet med jer rundt omkring, hvor vi mødes i arbejdet i energierne, så smiler jeg ikke så meget, som jeg plejer at gøre. Og selvom jeg ikke kan mærke skønheden fra naturen, nydelsen med min morgenkaffe og livsglæden fra hundene, så inhalerer jeg det stadig og ved, at det når ind og fylder mig op. Jeg ved, at så er det endnu mere vigtigt at gøre det. Jeg mærker også, hvordan det fylder mig op og stabiliserer. Jeg er bare meget på arbejde i andre niveauer, så jeg er lidt ‘optaget’ der, hvor jeg direkte kan mærke det.
 
✨️ Det er vigtigt altid at fylde dig op med det, som du ved beriger dig – I din sjæl, dit sind, din ånd, din krop.
Hvis ikke du ved, hvad der virker for dig, så er det vigtigt at tage på den rejse i dit eget liv, hvor du finder det ✨️
Må din dag blive fyldt med fantastiske indskydelser, der forundrer og beriger dig i alt du er

❤️
Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.