fbpx

Marianne Lane

Godmorgen ✨️
Jeg bliver mødt af det her scenarie, da jeg træder ud i haven med hundene, og det er godt.
Jeg trækker vejret med det og energien og mærker hvordan den sammentrækning, jeg vågnede med og har mødt hele morgenen, løsner sig.
Samtidig har jeg bedt mine kolleger og lærlinge om at kigge lidt min vej, for at se, hvad der sker.
Jeg har på fornemmelsen, at det er den nye vej, som åbner sig for mig, der klemmer. Selvom jeg har travlt og der er mange bolde i luften, så er det ikke usædvanligt. Samtidig registrerer jeg, at energien i arbejdet i de seneste dage er stærk og stabil og giver rørelse og særlige oplevelser hos både mig og de forskellige deltagere. Det er gode tegn.
Vi er i gang med opstart af det nye undervisningsprogram for 2023 og det er intenst, som det plejer at være, så der er heller ikke noget nyt der.
Vi er sent ude med datoer og detaljer pga de store skift, der har været i felterne og som nu begynder at stabiliseres. Det er ikke let at manøvrere med – slet ikke, når vi nu er flere undervisere, der skal koordinere. Men vi har været der før, og med fælles indsats og feltets hjælp, så skal vi nok lande rigtigt.
Jeg mærker de store felter og den måde de rokker og påvirker mig i min position i arbejdet der. Det er barskt og smukt på samme tid. Jeg er trænet til det, og loven om lige udveksling overholdes i alle niveauer, så selvom det koster mig hver eneste dag, så giver det mere alt i alt. Det er min opgave bla at holde styr på, at det er sådan det er. Det har jeg gjort hele vejen igennem.
Det nye, eller den nye vej, der dukkede op i går i en samtale med en kommende deltager i IværksætterRiget (som starter her i weekenden – og som jeg glæder mig vildt til) tog en drejning.

Jeg åbner stadig i weekenden for en lille gruppe deltagere, som vil arbejde med energibæredygtighed i bevidsthed gennem det at drive forretning. Sidste års hold synger stadig om, hvor godt det er og jeg glæder mig til at møde det nye hold og åbne sammen med afgangsstuderende på Overbygningen, som også er med.

Det nye var kvindens kald. Hun fortalte mig, at hun har brug for at blive indført i materialet fra BasisUddannelsen, men formen passede hende ikke – en form der er lavet til, at alle kan komme med og som kan vokse ud over tid og sted.
“Jeg har brug for dig som underviser,” sagde hun. “Jeg har været igang så længe og har brug for nogle at følges med, der er det samme sted. Jeg har brug for en anden måde at modtage undervisning på, som passer til der, hvor jeg er.” Energien voksede intenst i feltet omkring mig.
 
Jeg lænede mig ind i feltet og slap alle tanker, alle planer, alle forestillinger. Hvad vil det her og hvad vil feltet? Det tog ikke mange splitsekunder, før jeg blev ført ind i et syn og et svar på kvindens kald.
FusionsUddannelse” sagde det indeni. Jeg blev ført ind i formen og så mig undervise det hold, som kvinden talte ind i. Jeg så onlinemøder, opdatering og opsamling af materiale og samlinger i Århus og København. Særligt lagde jeg mærke til, at deltagernes eget virke, som allerede står stærkt og fungerende, bliver brugt til indførelsen i undervisningen hele vejen igennem.
Her var der samklang med IværksætterRiget. Men i stedet for at handle om at drive forretning på en måde, hvor du bruger din bevidsthed og energi, så du bæres af din forretning og ikke bærer den rundt – så handler det om at åbne til den grundlæggende indføring i energi og bevidsthed, der ligger på BasisUddannelsen.
Jeg mærkede en Antænding indeni, det her ville jeg synes var sjovt. Bølgen der rejste sig i energien var vild og udfordrende på den måde, som passer til mig. Der var ingen tvivl – bortset fra den, der rejste sig, da jeg slap synet. Hvordan med så kort varsel, med kalenderen og med prisen?
Det bliver nødt til at koste markant mere end BasisUddannelsen gør, hørte jeg mig selv sige. Jeg mærkede den stramme kant fra den lige udveksling. Det er sådan det må være, svarede kvinden, og så afsluttede vi samtalen, for jeg fik lige travlt et nyt sted.
Det praktiske er allerede ved at være på plads. Når det åbner sig på den måde, så er der hjælp 🛸
J
eg satte mig med kalenderen og skrev til mit team irl. Inden vi var nået til middag, var de overordnede retningslinjer på plads. Jeg fik lavet en video til at kalde ind med – og ramte muren. Muren som kommer af, at det her valg med at lytte til kaldet, åbner en ny personlig vej for mig, og alle reaktioner, der hører med, aktiveres.
Godt jeg har min træning og undervisning fra BasisUddannelsen med mig, den vil jeg nu bruge til at møde dem og favne dem i kærlighed, så jeg får hele mig med.
Nogle delinger er enkle og korte andre som denne lidt længere.
Sådan er vores dage også ✨️
Ved at lægge mærke til det og favne alt det, som de inviterer til, så favner vi den nye tids flow ✨️

Må din dag blive mere end fantastisk og tilbyde dig mere end nok ✨️💛✨️
I kærlighed
Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.