Hvad indebærer det at være vært?

Som vært for meditationerne, så er der nogle punkter, som skal være på plads:

Øvrige oplysninger

Kontakt support

Her kan du få gode råd og vejledning, både i opstartsfasen, men også hvis der opstår spørgsmål hen ad vejen.
Skriv til support vedr. generelle spørgsmål:
gruppermariannelane@gmail.com

Skriv til Per vedr. tekniske spørgsmål:
webmariannelane@gmail.com 

Udtalelser og gode råd om det at være meditationsvært

Det giver et godt resultat at være forberedt. Hos mig er der stillet op, både med computer (min har stor skærm) og der er forberedt kaffe, te, og lidt godt til ganen til pausen. Ofte trænger vil til en energiopladning (mandler, rosiner, chokolade eller frugt) når vi har været på indre arbejde.

Jeg gør mit bedste for at folk skal føle sig velkomne. Laver en kort introduktion af arbejdsmetode til de nye, og beder Marianne lave en intro, så de ved hvordan der arbejdes.

Jeg sørger for, i så vid udstrækning som mulig at have styr på teknikken, så vi er sikre på at have forbindelse. Dette gør jeg inden folk kommer.
Lige så snart Marianne har offentliggjort begivenheden deler jeg den i de relevante netværk. Er hun ude i god tid med begiveheden, deler jeg den måske mere end en gang.

For mig er det vigtigt at folk føler sig velkomne når de kommer, så jeg gør meget ud af at tale med de nye . Jeg vælger bevidst at have en åben tilgang, og have respekt for at vi er forskellige steder, og møde de mennesker der kommer her i ligeværd.

Jeg forsøger at formidle åbenhed i den tekst jeg knytter til begivenheden, når jeg deler den på facebook. Der er en genkendelighed i at kommer her.
Jeg aflyser aldrig, men er stabil.

Det at være vært, oplever jeg som meget givende. Der opstår gode netværk iblandt dem der deltager mere eller mindre fast. Det er givende at kunne danne base for en “uddannelsportal”, hvor der arbejdes i ligeværdighed.