fbpx

Marianne Lane

Foredrag i den nye tid - Onsdagsmeditationer

Der er faste onlinemeditationer hver anden onsdag året rundt, på nær når Marianne er ude og rejse eller når der er ferie. Desuden er der meditationer ved specielle lejligheder blandet andet er der tradition for julemeditation og nytårsmeditation.

 

Meditationerne er guidede meditationer, hvor der er et emne eller et tema. Ud fra emnet eller temaet vil der være nogle ord og nogle gange også vejledninger, som er med til at åbne bevidstheden i forhold til emnet. Desuden vil der være både healing og støtte, som når dig, imens du deltager i meditationen.

 

Det kræves ikke, at du har nogen forudgående erfaringer i et meditere. Har du en følsomhed der gør, at du kan fornemme stemninger i lokaler, når du træder ind i dem, eller hvis du ved, hvordan andre mennesker har det, selvom de ikke giver udtryk for det, så vil du temmelig sikkert kunne få nogle store oplevelser under selve meditationen. Hvis ikke du har den form for følsomhed, så vil du måske ikke mærke eller opleve noget særligt under meditationen, andet end en sund mulighed for at falde lidt ind i dig selv og holde en pause fra hverdagens travlhed. Under alle omstændigheder, så er meditationerne kendt for, at give en forskel, som kan mærkes efterfølgende. Hvordan denne forskel opleves, er meget individuel.

 

Muligheder for deltagelse

 

  • Du kan deltage hjemme hos en af meditationsværterne rundt omkring i landet. Det anbefales at deltage i grupperne da energien intensiveres når flere er samlet.
  • Du kan deltage live i meditationerne hjemme hos dig selv.
  • Eller du kan deltage ved at købe lydfilerne i shoppen efter afholdelse.
  • Hvis du er abonnent, så får du også adgang til videoer med de seneste meditationer.

Foredrag for sjælen - Din Trivsel

Foredrag med guidet meditation og svar på personlige spørgsmål.

Hver anden onsdag fra kl 20-21:30. Der er plads til personlige spørgsmål, som der vil blive givet vejledning og klarsynssvar til.

Pris:

100,- pr gang

Andre Foredrag for sjælen

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.