fbpx

Marianne Lane

Maria Magdalene Skolen - Videolektioner

Maria Magdalene Skolen Lektion 1

Videolektion fra Maria Magdalene skolen 2022

 

Titel: 

Åbning til din sikre grund, din tryghed, Din indsigt og dit udsyn – Den refraktive bevidstheds forfining

 

Varighed

55 minutter.

 

Pris

Kr 125,-

Uddrag fra undervisningen

Afspil video

Andre videokurser fra Maria Magdalene Skolen

Maria Magdalene Skolen - Videoforløb

Din hellige sexualitet og din indre skønhed

Maria Magdalene Videoforløb

 

 

Beskrivelse: 

Du deltager forskudt via video. Der er altså ikke tale om et livehold

 

Forløbet er et kanaliseret healingsforløb, hvor jeg lader ånden kaldet Maria Magdalene træder ind og guider og åbner for healingerne.

 

Varighed

5 dage a ca 2 Timer og 30 minutter

 

Pris

Kr 444,-

Uddrag fra Forløbet

Afspil video

Andre videokurser fra Maria Magdalene Skolen

Visdomsskolen for Moderne Shamanisme - Videoforløb

Energibevidsthed og Bevidsthedsenergi

Vidsomsskolen videohold

 

 

Beskrivelse: 

Du deltager forskudt via video. Der er altså ikke tale om et livehold

 

Undervisningen foregår med kanaliseret tale og med guidede meditationer, som aktiverer din iboende indre visdom, så erfaringen antændes indefra. Der er desuden anvisninger og øvelser, som hjælper til at erkendelserne udfoldes i dit hverdagsliv, som bliver dit træningscenter. 

 

 

 

Varighed

26 videolektioner i alt som frigives en gang ugentligt. Undervisningen foregår over 3 mdr.

 

Pris

Kr 5.400,-

Smagsprøve - Lektion 1 - Modul 1

Afspil video

Andre videoforløb fra Visdomsskolen

Foredrag for sjælen - Meditationer

Foredrag For Sjælen - Acceleratorbevidsthed 1

Meditation som lyd- og videofil

 

Beskrivelse: 

Efter indtræden i Den Nye Tid, begynder vores bevidsthed at accelerere. Det opleves på mange måder, alt efter hvor vi er i livet og efter hvilken bølge, vi er relateret til.

 

Varighed

2 timer 02 minutter.

 

Pris

Kr 100,-

Uddrag fra Meditationen

Afspil video

Andre Foredrag for Sjælen

Videokurser og forløb

Galaktisk Bevidshedsundervisning

Meditation som lyd- og videofil

 

Beskrivelse: 

Undervisningen er kanaliseret ind i 2020 – 2021  da energien var optimal for at bringe undervisningen ind. Den energi er stadig til rådighed i undervisningen via videofilerne. 

 

Varighed

14 undervisninger (a ca to timer) og 12 meditationer  (a ca to timer)

 

Pris

Kr 3.600,-

Uddrag fra første lektionen

Afspil video

Andre videokurser og forløb

Maria Magdalene Skolen Lektion 1

Pris: 125,-

2022 videolektion fra Maria Magdalene skolen.

 

Titel: Åbning til din sikre grund, din tryghed, Din indsigt og dit udsyn – Den refraktive bevidstheds forfining

 


Lektion 1 varighed: 55 minutter.

 


Varighed på lektionerne varierer fra 45 minutter til 55 minutter. Lektionerne kan tages hver for sig eller i rækkefølge, som det passer dig. De frigives løbende hen over året. Undervisningen er kanaliseret af Marianne Lane, der kanalisere den ånd som for hende er Maria Magdalene. Undervisningen er en del af den undervisning, som de studerende får på Maria Magdalene skolen. Du kan bruge den til din egen rejse, eller til at undersøge eller prøve om skolen er noget for dig.

 


“Velkommen til videoundervisning fra Maria Magdalene skolen. Undervisningen består både af de ord du hører og af energi.
Sæt tid af til at modtage undervisningen. Giv dig den tid i gave til dig selv. Find et godt sted at placere dig, sørg for at du sidder, står eller ligger godt. Tag undervisningen ind og gentag gerne flere gange.”

 


Jeg hedder Marianne Lane og har kanaliseret Maria Magdalene siden 2014.


Jeg har haft oplevelsen af at have haft Maria Magdalene som en af de primære guider i min indre uddannelse. Jeg har derfor et tæt men meget respektfuldt udgangspunkt for arbejdet.

 

Maria Magdalene har bedt Marianne Lane om at starte skolen op med et tilbud om at modtage hendes visdom og undervisning igennem kanaliserede energioverførsler og kanaliserede budskaber og svar. Det hele foregår i den nye tids energivibration.

Din hellige seksualitet og din indre skønhed

Pris: 444,-

Maria Magdalene Videoforløb.

 

Varighed: 5 dages undervisning – I alt 11 timer og 32 minutter

 

Varighed på lektionerne varierer fra 45 minutter til 55 minutter. 

 

Du deltager forskudt via video. Der er altså ikke tale om et livehold

Forløbet er et kanaliseret healingsforløb, hvor jeg lader ånden kaldet Maria Magdalene træder ind og guider og åbner for healingerne.

 

Temaerne er for dagene:

 

1 Elegancen – Mødet med din skønhed i alle niveauer som indgangen til din hellige sexualitet. Meditation og healing, som bringer dig ind i kontakt med din dybeste personlige måde at bære dig selv på i elegance. En forløsning af hæmningerne, som spænder ben for dig. En åbning til din sjælelige indsigt og støtte til at bære din egen særlige elegance ind.

 

 

 

2 Glow & Flow – Antændingen af din glød og din udstråling, som i sin stærkeste version påkalder udvekslinger og møder, som tilfredsstiller dig i alle niveauer. Møder som giver dig mulighed for at være den du er. Åbningen til din evne til at holde på din energi og bære den i den opadgående spiral, som bygger din energi op til der, hvor den flyder over med alt det, som du er.

 

 

 

3 Broen & Mødet – Balancering af din kontakt til dig selv, så du kan åbne balanceret til mødet og kontakten i udvekslingen med din hellige sexualitet og din indre skønhed. Møder som udvider og forløser på samme tid. Balanceringen støtter skelneevnen og balancen ind i værdigheden, så du ikke bliver ført og forledt af dine egne grøfter og mudderhuller. I stedet åbner broen og mødet sig naturligt, når det rette grundlag er der.

 

 

 

4 Porten og Åbningen – Åbningen til dit sande møde med din skønhed og kimet til din sexualitet – healing som forløser skam og skyld i dine grundtemaer hele vejen fra dine egne koder og til arketraumeniveauet. En meditation til mødet med den tilstand, hvor det eksisterer og en ankring, som giver dig mulighed for at påkalde dig åbningen igen og igen efterfølgende.

 

 

 

 

5 Indtræden – Lille meditation med din indtræden og mulighed for opsamlende spørgsmål.

Foredrag for Sjælen - Accelerator Bevidsthed 1

Pris: 100,-

Meditation. Replay via lyd- og videofiler.

 

Varighed: Ca. to timer

 

 

 

Efter indtræden i Den Nye Tid, begynder vores bevidsthed at accelerere. Det opleves på mange måder, alt efter hvor vi er i livet og efter hvilken bølge, vi er relateret til.

 

I denne serie, åbner vi til de 7 største bølger af opdateringer, som har været i gang de sidste 7 måneder, og bruger dem til at balancere og accelerere bevidstheden til balance i de næste 7 bølger, som kommer tættere.

Vi navngiver derfor ikke de enkelte energiopdateringer før vi mødes – beskrivelsen kommer efter hver gang, da vi arbejder ind i tiden.

 

Muligheden åbner sig i denne tid, og vi træder ind i disse kanaliserede foredrag for sjælen, med guidet meditation og healing, hvor vi selv træder ind og tager imod muligheden.

 

Samtidigt deler vi denne mulighed med jorden, i et fælles energiarbejde.

 

 

Alle er velkomne. De kanaliserede ord og healing, vil blive guidet af Marianne Lane.

 

Ved at deltage i disse foredrag får du tilført en kraftig healing – fuldstændig ligeså præcis og effektivt som den healing, du ville få i en individuel session. Til lige dit aktive problemområde og der hvor du har brug for hjælp, hver gang du deltager.

Galaktisk Bevidsthedsundervisning

Pris: 3.600,-

Undervisning og meditationer. Replay via lyd- og videofiler.

 

Varighed: 14 undervisninger (a ca to timer) og 12 meditationer  (a ca to timer)

 

 

Undervisningen er kanaliseret ind i 2020 – 2021  da energien var optimal for at bringe undervisningen ind. Den energi er stadig til rådighed i undervisningen via videofilerne. Da selve undervisningen nu har virkelig stor effekt og kan gøre meget gavn i den tid, vi er i nu, er det valgt at sænke prisen betragteligt fra de 9.900 kr til den nuværende pris.

 

Indhold

 • Åbningsmøde – Antænding af din dedikation fra dit rene udgangspunkt med hjælp fra din stjernesjæl – åbningen til muligheden for installation af dine stjerneprogrammer.
 • Åbning til dit galaktiske fundament af Vished – Bevæg dig fra dedikationen til Armod til installationen af programmet til overflod.
 • Åbning til dit galaktiske fundament af Sikkerhed – Bevæg dig fra dedikationen til Blufærdighed til installationen af programmet for din unikke Bemærkethed.
 • Meditation 1 Sjælens Morgengry- Lyset i mørket i Dig
 • Åbning til dit galaktiske fundament af Styrke – Bevæg dig fra dedikationen til Underdanighed til installationen af programmet for din Fuldstændige Værdighed.
 • Meditation 2 Sjælens Morgengry – Lyset i mørket i Verden
 • Åbning til dit galaktiske udgangspunkt for Fuldendt Selvfølelse – Bevæg dig fra dedikationen til uselviskhed til installationen af programmet for din Fuldstændighed
 • Meditation 3 Sjælens Morgengry – Mørket i Lyset i Dig
 • Åbning til dit galaktiske udgangspunkt for Valget – Bevæg dig fra dedikationen til den frivillige indsats til programmet for at du er din udvalgte version
 • Meditation 4 Sjælens Morgengry – Mørket i Lyset i Verden
 • Åbning til dit galaktiske Vurderingspotentiale – Bevæg dig fra dedikationen til underkastelse til installationen af programmet, som afstemmer i forhold til din værdifuldhed
 • Meditation 5 Sjælens Morgengry – Lysets Mørke i Dig
 • Udvidelse til dit galaktiske Stabilitetsbevarende udgangspunkt – Bevæg dig fra tiltrækningen til tilintetgørelse til installationen af programmet, som møder alt med udgangspunkt i din skaberkraft
 • Meditation 6 Sjælens Morgengry – Lysets Mørke i Verden
 • Udvidelse til dit galaktiske udgangspunkt for Selvindsigt – Bevæg dig fra overgivelsen til din egen miskundhed til installationen af programmet som giver dig muligheden for at samle alt i din egen visdomsbog.
 • Meditation 7 Sjælens Morgengry – Mørkets Lys i Dig
 • Ankring til din galaktiske relation til din skæbne og din kontrakt – Bevæg dig fra din forprogrammering ind i ulyksagelighed via installationen af programmet, som kalibrerer dig til, at du kan få dine ønsker opfyldt.
 • Meditation 8 Sjælens Morgengry – Mørkets Lys i Verden
 • Åbning til din galaktiske mulighed for at forudsige altings muligheder i det enkelte udtryk – Bevæg dig fra din låsning ind i din nidkærhed og ind i dit fuldstændige balancerede frisind via installationen af programmet, som balancerer det fælles udgangspunkt.
 • Meditation 9 Sjælens Morgengry – At Lyse i Mørket
 • Åbning til din galaktiske opkobling til flydende at forbinde dig til din egen opfyldelse igennem meningsfuldenden – Bevæg dig fra at kaste dig over flid med installationen af programmet som åbner til din kontakt til den rene power.
 • Meditation 10 Sjælens Morgengry – At bære Mørket ind i Lyset
 • Åbning til din galaktiske kapacitet for at bære og være energi og bevidsthed – Bevæg dig fra afholdenhed til sprudlende selvbærenhed via installationen af programmet som åbner din fulde bevidsthed i dine celler.
 • Meditation 11 Sjælens Morgengry – At være Lyset i Mørket
 • Åbning til din fuldendte installation i et samlet hele Del 1
 • Meditation 12 Sjælens Morgengry – At være Mørket i Lyset
 • Din fuldendte installation i et samlet hele Del 2
Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.