fbpx

Marianne Lane

Energibevidsthed og bevidst energi

Få styr på din energi og ta’ bedre hånd om dig selv.
Underviser Jef Martinussen, med Marianne Lane på gæstevisit.

Du kan tage kurset stand-alone eller som en del af Den Indre Visdom, uddannelse af Marianne Lane (Modul 1 og 2). Generelt følger vi ret nøje Mariannes kanaliseringer, visdom, meditationer, osv.

Jef, som har arbejdet med healing i over 30 år og begyndte at undervise i healing i 1998, benytter en dynamisk kombination af vidensformidling, refleksions- og indsigtsarbejde, deling & samtale, meditationer (nogle på bare 5-10 minutter!), kanalisering, energiarbejde, personlig guidning, mm.

Alle undervisningsdage og –aftner er opbygget af lektioner á ca. 45 minutter.

På kurset vil der endvidere være ”hjemmearbejde” svarende til 1-3 timer per uge; hjemmearbejdet er grundigt beskrevet i handouts. Ofte består hjemmearbejdet i bevidstgørelse om adfærd, tanker, følelser eller andet, som er en del af dit hverdagsliv.

I al undervisning er der fokus på DIG, DIN proces og DIN udvikling – underviserne er der for DIG!
Når deltagere har behov for særlig vejledning og støtte, ud over gruppens almene forløb, så aftales dette med den enkelte og det placeres ”udenfor” gruppens møder.
Det betyder i praksis, at den enkelte deltagers behov tilgodeses optimalt, samtidig med at undervisningen og gruppens samlede udvikling gives topprioritet.

Hvad koster det?

Grundforløbet koster 8.300 kr.; hvis du betaler 2.300 kr. ved tilmelding inden 1/7-2019, så kan du betale resten med 1.000 kr./måned fra 1. juli til 1. december.

Overbygningen koster 3.500 kr.; hvis du betaler 1.500 kr. ved tilmelding inden 1/10 2019; så kan du betale resten med 1.100 kr./måned 1. januar og 1. februar 2020

For deltagere, som har behov for parallelt personligt forløb, så aftales dette individuelt og betales løbende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.