fbpx
Home  /  Nyheder   /  Kernehealing og Magiske Aftener i KBH

Kernehealing og Magiske Aftener i KBH

Efter flere tilbagemeldinger omkring store positive forandringer af mange forskellige karakterer efter et healingsforløb, hvor der bliver givet en forhealing til kernehealing og to måneder herefter en kernehealing, så udbyder jeg nu forløbet, som en mulighed.

Forhealing til kernehealing:

En forhealing til kernehealing er en healing, hvor du får afstresning, stabilisering af dit system og en healing, som tager fat om de forhindringer som du har i dit system her og nu i forhold til at have forbindelse til dig selv. Healingen tager desuden udgangspunkt i at forløse alle de blokeringer, som du går med her og nu, som forhindrer din bevdisthedsenergi i at være i stærkt og stabilt flow i dig selv. En forhealing tager 1 times tid og danner grundlag for en stabil og balanceret modtagelse af kernehealingen. Dine processer i forbindelse med en kernehealing forstartes, så du får en god og positiv opstart af din proces. Du bestemmer selv, om du efter forhealingen vil modtage din kernehealing eller ej. En forhealing koster 1500 kr men ved efterfølgende kernehealing giver den en rabat på 500 kr.

De første forhealinger gives 26. og 27. august.

Bestil tid til forhealing her.

 

Kernehealing:

En kernehealing er en forløsning af de klem, hæmninger og eventuelle traumer, som du bærer fra dine første syv år. I de første syv år er vi så nemme at præge og bliver præget så dybt af vores oplevelser, at selv i et god og kærligt opvækstmiljø bliver vi hæmmet og klemt til at have over og underreaktioner i bestemte livssituationer. Hvis de bliver præget dybt nok indenfor de første syv år, så kommer vi til at leve med dem resten af vores liv. De har en påtrængende og påkrævende refleksagtig karakter, som gør, at vi ikke kan bestemme over dem. Kernehealingen forløser den påtrængende, påkrævende refleksagtige karakter, så vi begynder at kunne bestemme over dem. Herefter går en proces i gang, som svarer til, at du får en “gendannelse af computeren til fabriksindstillingerne” men uden at programmerne er slettet. Dine programmer skal herefter tilpasses dit oprindelige udgangspunkt. Da der ved kernehealingen samtidig bliver genstartet din oprindelige drivkraft til udvidelse og bevarelse, så svarer det til, at en naturlig proces går i gang, som flytter dig ind i mere og mere at være dig selv og referer ud fra dig selv. Omfanget og betydningen af denne proces er afhængig af dit udgangspunkt og hvor langt du er væk fra dig selv på grund af dine kernehæmninger. Hvor hurtigt processen er og om du kan have gavn af ekstra støtte efter kernehealingen vil ligeledes være forskelligt.

Under kernehealingen sidder vi og snakker. Der bliver sat en energimæssig stabilisering i gang, som forløser hæmninger, klem og traumer inde i de dybeste områder af bevidstheden. Dit system bliver dybt stabiliseret og en støttehealing, som følger dig de første to måneder efter kernehealingen genereres. Du får en læsning, hvor den påvirkning, som du har fået af dine kerneskader bliver formuleret, ligesom der bliver givet en læsning af hvilke følelsesmæssige oplevelser og indstillinger, som du har været igennem i de første syv år, der har givet dig dine kerneskader og de tilhørende primære overbevisninger. Du får fundet dine primære overbevisninger, som vi typisk har 3-5 af hver og især. Nogle har lidt flere, nogle har lidt mindre. Under kernehealingen bliver der optaget en lydfil, som du får mulighed for at lytte til efterfølgende. Du får som afslutning på kernehealingen råd til, hvad du kan gøre, for at støtte op omkring din proces, og hvad du skal være ekstra opmærksom på.

Kernehealinger gives den 23/10 og 24/10 med fire kernehealinger om dagen fra kl 10, 12, 14 og 16. Kernehealingen koster 3000 kr. Har du modtaget forhealingen til 1500 kr, så koster kernehealingen 2500 kr.

Bestil tid til din kernehealing her.

 

Magisk Bevidsthedsaften

Om aftenen begge aftener den 23/10 og 24/10 er der kl 19:30-22:00

Maks 10 personer:

Kom og oplev, hvor meget du kan få ud af at arbejde med at balancere din bevidsthed gennem spirituel undervisning. Vi laver en dyb guidet meditation og bevidsthedsøvelser. Der bliver undervisning og dialog med mulighed for at få svar på dine spørgsmål om emnerne. Du kan få en lille læsning og vurdering af, hvad du kan få ud af at deltage på en spirituel uddannelse. Pris 300 kr. per deltager.

Tilmeld dig Magisk Bevidsthedsaften her:

Magisk Bevidsthedsaften d. 23 – 24/10