fbpx

Marianne Lane

Når vi er depressive, så kan det være af forskellige årsager, nogle er følelsesmæssige og andre er fysiske.
Er depression langvarig, så kan den blive fysisk, selvom den starter psykisk – ikke hos alle, men hos nogen. Der kan også være et åndeligt aspekt , som spiller med.

Min erfaring siger mig, at det er svært at finde noget, som er effektivt på depression på den korte bane. Men jeg oplever at healing I forbindelse med korte depressioner kan virke lettende og opløftende, så der bliver plads til at tage lys og liv ind. Det kan give mulighed for at kunne se op og tage bedre imod den hjælp, der i øvrigt kan være.

Ved langvarige depressioner oplever jeg, at healing kan hjælpe med at løsne de stivnede tilstande og støtte systemet i at få pauser, så der er mulighed for at begynde at regenerere. Desuden kan det hjælpe med at modtageren “vækkes” lidt. Ved langvarige depressioner kan udgangspunktet nærmest ændre sig, så der er en tendens til at være så vant til tyngden, at den ubevidst vælges fremfor lethed. Det oplever jeg healingen kan “vække” modtagerens system til at ændre på. Ved langvarige depressioner er der tit angst og uro i systemet også. Der virker healingen ekstra langsomt, fordi den tager hensyn til at finde den opbyggende tilstand, hvor der tages mere ind, men uroen ikke øges eller aktiveres.

Ved alvorlige depressioner er det altid vigtigt at have en professionel bagkant. Jeg ved godt, at den rundt omkring har mange kvaliteter. Men jeg oplever heldigvis, at der er mange steder, hvor der er dygtige mennesker indenfor det ikke alternative system, som gør en afgørende forskel for mange mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.