fbpx
Home  /  Healing   /  Healing og depression

Healing og depression

Det er svært at finde noget, som er effektivt på depression på den korte bane – når vi er depressive, så kan det være af mange årsager. Nogle er følelsesmæssige og andre er fysiske. Er depression langvarig, så kan den blive fysisk, selvom den starter psykisk – ikke hos alle, men hos nogen. Der kan være et åndeligt aspekt også, som spiller med.

Jeg oplever, at healing I forbindelse med korte depressioner kan virke lettende og opløftende, så der bliver plads til at tage lys og liv ind. Det kan give mere mulighed for at kunne se op og tage bedre imod den hjælp, der i øvrigt kan være.

Ved langvarige depressioner oplever jeg, at healing kan hjælpe med at løsne de stivnede tilstande og støtte systemet i at få pauser, så der er mulighed for at begynde at regenerere. Desuden kan det hjælpe med at modtageren “vækkes” lidt. Ved langvarige depressioner kan udgangspunktet ligesom glide, så der er en tendens til at være så vant til tyngden, at den ubevidst vælges. Det oplever jeg healingen kan “vække” modtagerens system til. Ved langvarige depressioner er der tit angst og uro i systemet også. Der virker healingen ekstra langsomt, fordi den tager hensyn til at finde den opbyggende tilstand, hvor der tages mere ind, men uroen ikke øges eller aktiveres.

Ved alvorlige depressioner er det altid vigtigt at have en professionel bagkant. Jeg ved godt, at den rundt omkring har mange kvaliteter. Men jeg oplever heldigvis, at der er mange steder, hvor der er dygtige mennesker indenfor det ikke alternative system, som gør en afgørende forskel for mange mennesker.