fbpx

Marianne Lane

Billeder

Overblik

Varighed: 7 dage

Pris: 5700,- kr

Max deltagere: 22

Sted: Visoko

Inklusiv

Her skal vi være

Om

Vi glæder os til at byde jer velkomne på dette års efterårsrejse til de Bosniske Pyramider og Sufimagien.

 

En uge i magiske oplevelser, der giver dig et nyt forfrisket magisk fodfæste i dig selv og i din virkelighed. Vi træder ind i et helt specielt område for den globale energi og de magiske felter, som bærer stor støtte til healing og bevidsthedsåbning. 

 

Rejsen til de Bosniske Pyramider er en blanding af arkæologi og spiritualitet. Du oplever de arkæologiske udgravninger Ravnetunnellerne, Solpyramiden og Månepyramiden og erfarer, at det tydeligvis er menneskeskabte konstruktioner. Du får en grundig forståelse af tunnellernes healende egenskaber og mærker det på egen krop.

 

Vi arbejder med healing, meditation, energiarbejde og kanalisering, så alle stederne vi kommer, er der god tid til at mærke energien, samt tid til at dele, hvad vi hver især oplever.

 

Sufifeltet og magien er helt speciel. Marianne er specielt inviteret og indviet til at samarbejde med feltet, bevidsthederne og energien og vil undervise derfra. Vi besøger sufitemplet og deltager i deres ceremonielle måltid, deres ceremoni i templet og oplever den specielle energi. Vi vil møde Sufimesteren og hans søn og arvtager, bliver vist rundt og modtager fælleshealing.

 

Forvent healing, transformation og en støtte til din egen rejse. Undervisning i din sjælehistories betydning for vores tid lige nu. Rumteknologi og megakonstruktioner og hvad dette område særligt bringer ind til os på rejsen og til det globale felt. En oplevelse af sufifeltets støtte til vores rodfæstelse ind i energien, magien og bevidsthedens sunde udfoldelse. Et møde med en helt anden magisk kultur, som først i området her har åbnet sig for “ikke indviede” i 2016.

 

Dine undervisere har hver især og sammen deres helt specielle relation til området, som de vil dele med dig.

 

Hvis du vil se alle de udgravninger, der er mulige på turen, kræver det, at du kan gå på trapper. Hvis du vil med op på toppen af Solpyramiden og lave energiarbejde, kræver det ligeledes en vandring på ca. 10 min ad stejle stier. 

 

Hvis du vil vandre rundt mellem udgravningsstederne, er længden på vandreruterne op til ca. 7 km pr dag, hvor det er op til 4 km ad gangen med en pause, inden vi går videre eller hjem. Vi tager det i roligt tempo. Det sted, der er flest trapper, er op til Solpyramidens udgravninger, hvor der er ca. 200 trappetrin, som vi skal først op og senere ned ad. Hvis du vil gå mindst muligt, kan du køre rundt mellem pyramiderne, tunnellerne og vores indkvartering (mindre ekstrabetaling), men du skal selv kunne gå de sidste stier og trapper op og ned, hvis du vil have hele programmet med.

Program

Tirsdag d. 3. sep. Ankomst til Sarajevo kl. 23.10 (eller andet tidspunkt vi koordinerer)

 

Onsdag d. 4. sep. Ravnetunnellerne

 

Torsdag d. 5. sep. Introduktion til sufifeltet + suficeremoni

 

Fredag d. 6. sep. Solpyramiden med spisning 

 

Lørdag d. 7. sep. Sufiundervisning med Marianne Lane

 

Søndag d. 8. sep. Sufiundervisning med Marianne Lane + suficeremoni

 

Mandag d. 9. sep. Månepyramiden med frokost

 

Tirsdag d. 10. sep. Hjemrejse fra Sarajevo kl. 14.45

 

Forvent, at programmet er foranderligt og tilpasses energien og mulighederne, der åbner sig på vores magiske rejse. 

Praktisk Information

Vi mødes til fælles velkomstmøde online live inden vi rejser (specifikke datoer kommer snart)

Da det ikke er en pakkerejse skal du selv stå for rejse og ophold. 

Vi vil gerne anbefale opholdssteder og er i gang med at forespørge på klostret i området, hvor vi har boet før.

Julie og Marianne lander i området nogle dage før undervisningen starter til forberedelse på jeres ankomst.

Vores anbefaling (Billigste mulighed på tidspunktet af vores søgning)

 

Se længere nede under “Du betaler separat for”

 

Om Julie Mariel

Julie Mariel er antropolog, healer, hypnoterapeut og udlært moderne shaman. Desuden er hun Master SoulKey terapeut og SoulKey instruktør. Hun har arbejdet som frivillig ved De Bosniske Pyramider og har siden 2019 holdt 10 grupperejser til området under navnet “Portal Journeys”, som hun har sammen med sin søster, Rie Jespersen, der har skrevet bogen “De Bosniske Pyramider”. Hun har desuden rejst rundt i verden og arbejdet for Den Nye Tids komme i de store bevidsthedsfelter, bl.a. til Montsegur, Peru, Egypten og Portugal. 

Om Marianne Lane

Marianne Lane er civilingeniør og moderne shaman. Hun er grundlægger af Kernehealing og Visdomsskolen for Moderne Shamanisme, ligesom hun er forfatter til “Shamanens Håndbog 1”, “Ingen vej tilbage – fra ingeniør til shaman” og “Meddelelser om Den Nye Tid og Bevidsthedsåbningen”. Hun har rejst rundt i verden og arbejdet for Den Nye Tids komme i de store bevidsthedsfelter og kanaliserer for mange bevidstheder i mange niveauer.

Hvad får du ud af rejsen

At være med på rejsen til Bosnien bliver en eventyrlig ferie, som du aldrig vil glemme. Du kommer til at opleve den magiske pyramidedal med entusiastiske guider, som kender stedet godt, og vil vise dig detaljer og fortælle dig historier, som du ellers ikke ville se eller høre, hvis du tog af sted på egen hånd. Så alt i alt får du et ægte eventyr på en tryg og komfortabel måde. Meditationerne bringer dig healing og tid til at absorbere den skønne vibration fra det gamle mysterium, som pyramidedalen udgør.

 

Forvent healing, transformation og en støtte til din egen rejse. Oplev sufifeltets støtte til vores rodfæstelse ind i energien, magien og bevidsthedens sunde udfoldelse. Et møde med en helt anden magisk kultur, som først i området her har åbnet sig for “ikke indviede” i 2016.

Pris

5.700,- kr

Beløbet kan betales på en gang eller i tre rater

 

Betalingen til Sufierne er 250 euro eksklusiv personlig 1:1 healing, som kan bestilles online før og efter rejsen. (Betales i kontant dernede)

Inkluderet i prisen

Entré og rundvisning i tunnellerne

 

Entré til meditation i tunnellerne

 

Entré til udgravninger på Solpyramiden

 

Entré til udgravninger på Månepyramiden

 

Frokost på solpyramiden 

 

Frokost ved tunnellerne

 

Frokost på månepyramiden

Du betaler separat for

Transport til og fra Visoko (Du står selv for at arrangere din rejse – vi fortæller gerne, hvilken rute, vi selv rejser, og vi kan hjælpe med at skaffe en taxi fra lufthavnen til Visoko til 50 euro per taxi, der kan rumme 4 personer).

 

Overnatning (ønsker du at bo på klostret, koster det 20 euros per person per nat i dobbeltværelse og 30 euro per person per nat på enkeltværelse. Betales kontant direkte til klostret i euro eller bosniske mark. De kan herefter lave dig en kvittering.)

 

Rejseforsikring

 

Morgenmad på klostret til 30 euros per person for hele ugen, hvis du ønsker morgenmad (betales kontant på klostret)

 

3 gange frokost og 7 gange aftensmad (maden er rørende billig i Bosnien).

 

Transport til Vratnica og Ginje (ca. 30 euro per taxi til 4 personer).

 

Den eventuelle ekstra taxakørsel, du selv benytter dig af (taxa er billigt i Bosnien).

Tilmelding

Forretningsbetingelser

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.