fbpx

Marianne Lane

 

Pris 500,- Bestil via knappen ovenover.

-VIGTIGT: Husk at vælge den rigtige healing, da der er flere valgmuligheder under bestillingen.

 

Har du indre og ydre kriser. Leder du efter hjælp uden for dig selv og føler dig under konstant pres. Så hjælper Bevidsthedens Ballast med at finde et usædvanligt stærkt indre fodfæste, som hjælper din indre styrke og din sjæls væsen med at træde ind. Når det sker, så får du støtte til at kunne mærke dig selv i de pressede og måske kriseagtige tilstande, som du kommer ind i. Du får dermed et grundlag for at blive båret af dig selv igennem krisen og vokse med dine valg og indsigter på en måde, som løfter dig, sine valg og din bevidsthed til et nyt niveau.

En enkelt healing løfter dig akut ind i en tilstand af fastholdelse af overblik og autentisk nærvær i alle bevidsthedslag, som bidrager til at give dig overblik, og plads til at tage beslutninger. En serie af healinger på 3-6 healinger med 1 mdr mellemrum støtter dig dybere ind i fastholdelsen og til at få din bevidsthed landet i det udgangspunkt du styrket står klar til at indtage.

Du får healingen samme aften efter kl 22.00 (Ved bestilling inden kl 22.00) og får den skriftlige tilbagemelding dagen efter inden kl 22.00.

Healingen fungerer som fjernhealing uden personlig kontakt.

OBS: der er et maximum på 7 af denne type healinger pr. dag. Så hvis du ikke kan vælge en bestemt dato, kan det være derfor.

Tilbagemeldingerne fra fjernhealingerne er overvældende på mange måder. Både energien, transformationerne og de små skriftlige tilbagemeldinger, som jeg giver med healingerne, bliver beskrevet som dybt transformerende og livsforandrende. Det er en forholdsvis let måde, at komme til at give og modtage denne kraftfulde hjælp, både i tid, sted og økonomi. Derfor prøver jeg nu, at udbyde muligheden, så du kan bestille din healing og modtage healingen samme aften. Inden for 24 timer får du derefter dine ord tilsendt på mail.

 

Hvis du har brug for hjælp til bestilling:

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.