fbpx

Marianne Lane

Bevidsthedsyoga 2

 

 

Tilhørende tekst

Se videoen først

 

I en travl hverdag kan det være svært at mærke, hvordan man har det. Følelserne drukner i stress og hverdagsproblematikker. Der foregår så meget på en gang, at du ender med at miste overblikket over, hvordan du har det, hvad du reagerer på og hvad du har brug for.

Med denne øvelse, får du en pause, så du får mulighed for at opdage, hvordan du har det lige i det øjeblik. Det giver dig en mulighed både for at få et øjebliksbillede af din aktuelle tilstand, men også for at fange om der er noget du mangler lige nu. Det kan være noget så simpelt, som et kys fra din partner eller et glas vand – til større bekymringer, som du har undertrygt pga. at det har været for uhåndterligt.

Med pausen får du også mulighed for at fange, om der er noget du følelsesmæssigt er i gang med at reagere på. Er du irriteret, ked af det eller måske direkte vred, uden at få det placeret, formuleret og bearbejdet i dig selv? Hvis du går med sådanne følelsesmæssige tilstande, kan det være gift for din trivsel og bidrager til stress og kan i værste fald ende med, at du ender med at miste overblikket over, hvordan du har det.

Brug denne øvelse så tit som muligt, også når du har det godt.

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.