[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Den Indre Visdom  – Spirituel Healeruddannelse

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1575807409621{border-top-width: 5px !important;border-right-width: 5px !important;border-bottom-width: 5px !important;border-left-width: 5px !important;padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;border-left-color: #dd9933 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #dd9933 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #dd9933 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #dd9933 !important;border-bottom-style: solid !important;}”]

Bliv healer i den nye tid

En modulopbygget uddannelse, hvor du bliver indviet og støttet ind i en ren åbning til det at være et bevidst væsen med adgang til healing, klarsyn, væsner, sjælen og vejen. Du får på Den Indre Visdom adgang til redskaber, der hjælper dig mod trivsel i din hverdag og indsigter i dig selv, der giver dig mulighed for at få det fodfæste, som skal til, for at du kan skabe en stabil og stærk kontakt – både til dig selv, dit liv og dit virker som healer.
Al undervisning foregår ud fra et udgangspunkt fra at skelne imellem
Jeg tager udgangspunkt i forståelser fra virkeligheden og videnskaben, som vi kan relatere os til. Jeg tror på, at du i forbindelse med undervisningen får en energioverførsel, som healer og støtter dig på din rejse igennem undervisningens muligheder for at give dig indsigt og dybere adgang til dig selv. Jeg inspirerer dig med åndelige beskrivelser af sjælen og vejen og de spirituelle væsner, som vi bruger til at få støtte og trivsel og adgang til at bestemme over vores egen bevidsthed og energi. Ligesom vi arbejder med udgangspunktet og adgangen til at hjælpe andre.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text] Her kan du se første lektion af Den Indre Visdom modul 1[/vc_column_text][vc_column_text]

Den Indre Visdom – Snak med tidligere deltagere

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Næste opstart

[/vc_column_text]
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Spirituel healeruddannelse og indvielse i de fundamentale principper for energiarbejde

Formålet med uddannelsen er at åbne op for den indre visdom i dig, og dermed finde ind til dit fundament og dit indre potentiale. Der igennem åbnes der for selvindsigt, selvomsorg og daglig vedligeholdelse. En fundamental forståelse for spirituelt energiarbejde og de grundlæggende principper. Gennem fordybelsen og arbejdet gennem pensum, ender du op med at få støtte til at finde ind til dit eget sande potentiale og dit livsformål.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1535096202121{border-top-width: 5px !important;border-right-width: 5px !important;border-bottom-width: 5px !important;border-left-width: 5px !important;padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;border-left-color: #dd9933 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #dd9933 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #dd9933 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #dd9933 !important;border-bottom-style: solid !important;}”]

Undervisningsform og metoder

Undervisningen på Modul 1+2+4+5+6 foregår primært/udelukkende ved online undervisning med dobbeltlektioner hver anden uge. Lektionerne ligger på mandage og onsdage i tidsrummet fra kl. 10-12, samt fra kl. 13-15. Enkelte dage er der undervisning fx 9-12 og 13-16. Modul 1 og 2 kan tages en gang om året, hvor undervisningen foregår ved onlineundervisning og med en enkelt dags undervisning i Soul Body Fusion. Modul 3 foregår ved få online undervisninger, imens resten foregår som heldagskurser. Det er muligt også at deltage online i heldagskurserne. Modul 4, 5 og 6 foregår ved onlineundervisning og heldagskurser. Modul 7 er to gange to heldagskurser. Heldagskurser afholdes kl. 10-18 i Århus. Kommunikationen i løbet af uddannelsen foregår primært på facebook i en intern gruppe. Hvis du primært eller udelukkende deltager i undervisningen via lydfiler, så er det vigtigt at du tager lektionerne i kronologisk rækkefølge den første gang du hører dem. Det er fordi energiarbejdet, udbyttet og åbningerne fra hver lektion bygger oven på den foregående lektion. Når du har taget en lektion en gang, så kan du genhøre den og de foregående lektioner i vilkårlig rækkefølge. Metoderne som anvendes, er dybe guidede meditationer, oplysning om sammenhænge og funktioner samt øvelser. Undervisningen foregår igennem bevidst arbejde med den enkeltes energifelt, så det sikres, at der opnås den healing, afbalancering og centrering, som der er nødvendigt for at kunne forstå og deltage i øvelserne.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] Infoaften Den Indre Visdom[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Udtalelser fra deltagere på Den Indre Visdom

“Der er jo SÅ mange fordele. Det har givet stor positiv spredning overalt i mit liv”…. – Helleli “Jeg ser meget frem til lektionerne og det balancerer virkeligt mit liv på så mange måder -Tak for det”. – Lena “Alt hvad jeg – ubevidst -har ledt efter et halvt liv”. – Carsten “Marianne har virkelig sat skub i min personlige og spirituelle udvikling”. -Per[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Her er et overblik over modulerne i Den Indre Visdom.

Modul 1: Energier og energifelter Modul 1 er grundmodulet, som beskriver det allermest fundamentale for energiarbejde, nemlig energier og energifelter. Indholdet spænder over forklaring af sammenhænge, til guidede meditationer mod en åbning af forståelse og fornemmelse for energierne – samt øvelser som giver en ”hands on” forståelse af energier og energifelter.

Modul 2: Selvvedligeholdelse og selvindsigt Modul 2 er anden del af grundmodulet. Selvvedligeholdelse, og den selvindsigt, der medfølger, er grundlæggende for at kunne arbejde ligeværdigt og rent. Det arbejde, som ligger i Modul 2, er en dør ind til et nyt liv med højere selvbevidsthed og egenkærlighed.

Modul 3: Healing og healingsenergier Healing er energiarbejde med henblik på at forbedre sundhedstilstanden. Det være sig i sindet, i energisystemet, så vel som i den fysiske krop. I Modul 3 bliver du indført i de grundlæggende aspekter af healing, bliver introduceret for flere forskellige healingsmetoder og lærer at bruge healingsmetoder til afbalancering, håndtering af stress og depression samt kærlighedshealing og anvendelsen af din healersjæl.

Modul 4: Klarsyn Klarsyn er evnen til at fornemme og vide ting, som ikke kan ses eller forklares ud fra det du ser med det blotte øje. Evnerne til klarsyn er afhængig af dit menneskevæsens nuværende udviklingstrin såvel som din sjæls kompetencer inden for området. I Modul 4 bliver du introduceret for rammerne for at anvende klarsyn fokuseret, ligeværdigt og disciplineret med erkendelser omkring renhed og formidling.

Modul 5: Fuld kontakt til alt omkring dig Vi går i en verden som er meget fast og fysisk. Samtidig eksisterer der felter, hvor der også er forskellige former af bevidstheder, som er til stede. En hel del af dem, med tilknytning til mennesker og deres liv, og en hel del, som indvirker på vores liv og velbefindende. I modul 5 arbejdes der med kontakt til de forskellige bevidstheder, som befinder sig i de ikke fysiske lag.

Modul 6: Sjælelivet og kontakten til Sjælen Som energiarbejder arbejder du på kanten mellem det fysiske liv og det åndelige liv. En stor del af feltet handler om sjælelivet og kontakten til sjælen. I modul 6 arbejdes der med forståelse af de forskellige aspekter og sammenhængen mellem sjæl og menneskevæsen.

Modul 7: Få kontakt til din indre visdom og dit potentiale Som afslutning på arbejdet med at blive indført i det grundlæggende omkring energiarbejde, få styr på hvordan det overordnet fungerer med energier, sjælsarbejde og alt det der er omkring os, går vi dybest ind. I to weekender arbejdes der på at få ren kontakt til din indre visdom og få vished om dit eget potentiale – der hvor du er nu, og der hvor du er på vej hen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Her er et overblik over lektionerne - Modul 1

Lektion 1 Hvad er energi. Høje og lave Frekvenser. Hvor langt når det ud.

Lektion 2 At kunne mærke forskel på høje og lave frekvenser – i sig selv. – i andre. Frekvenser fra jorden og fra himlen.

Lektion 3 At kunne hæve og sænke sin egen frekvens.

Lektion 4 Hvad er energifelter. Hvad udtrykkes i energifeltet.

Lektion 5 Hvad gør energifelter ustabile. Blokeringer og forskydninger.

Lektion 6 At kunne mærke sit eget felt. At kunne mærke og opløse blokeringer i eget felt.

Lektion 7 At kunne udveksle energier over eget felt.

Lektion 8 Stabilisering af eget felt.

Lektion 9 Stabilisering af andres felter.

Lektion 10 Hvad er chakrasystemet. Hvad styrer de enkelte centre i forhold til psyken, underbevidstheden og sjælskontakten.

Lektion 11 Chakrasystemet i syv dimensioner. Overtænding i chakrasystemet (den nye tids børn).

Lektion 12 Forvridninger og forskydninger i chakrasystemet. Betydning af blokeringer i chakrasystemet.

Lektion 13 Introduktion til forskellige metoder til opløsning af blokeringer – Life Force Enlightenment – Kernehealing – At bruge sit eget system – Intuitiv healing – Kærlighedshealing.

Her er et overblik over lektionerne - Modul 2

Lektion 1 Jordforbindelse. Lektion 2 Forbindelse til sig selv. Lektion 3 At kunne mærke sig selv. Lektion 4 At tage sig selv alvorligt. Lektion 5 Selvopdragelse. Lektion 6 Selvkærlighed. Lektion 7+8+9 Centeret – at være i centeret. Lektion 10 Arbejdstilstanden. Lektion 11 Fokusøvelser til koncentration og nærvær – til brug ved selvvedligeholdelse. – til brug i forbindelse med spirituelt arbejde. Lektion 12+13 Ligeværdighed og formidling. Dette emne er tilbagevendende i alle aspekter af uddannelsen Lektion 14+15+16 Historien bag Soul Body Fusion®. Teorien bag Soul Body Fusion®. Overførsel af Soul Body Fusion® til dig. Undervisning i brug af Soul Body Fusion®. Gæsteunderviser: Galina Saikova.

Her er et overblik over lektionerne - Modul 3

Lektion 1 Hvad er healing. Hvad er reglerne for healing. Etik og moral. Trådene fra introduktionen bliver løbende fulgt op gennem resten af kurset. Lektion 2+3+4 Historien bag Life Force Enlightenment. Teorien bag Life Force Enlightenment.. Overførsel af energien til dig. Undervisning i brug af Life Force Enlightenment. Healingsenergi der stabiliserer og bringer energisystemet i balance. Lektion 5+6+7 Teorien bag healingsmetoden – Hvordan ophobes stress. – Hvordan frigøres det. Undervisning i at kunne se/mærke ophobninger. Tilkobling til energien som bruges til at frigøre med. Undervisning i at behandle. Behandling til posttraumatisk stress syndrom (PTSD) i forskellige grader. Lektion 8+9+10 Teorien bag healingsmetoden – hvordan påvirkes cellernes tilstand af ubalancer. Tilkobling til energien som bruges til at nulstille med. Undervisning i at behandle. Behandling til at optimere cellernes udgangspunkt for healing på det fysiske plan. Lektion 11+12+13 Teorien bag healingsmetoden. Undervisning i at fange frekvenser og hæve feltet. Undervisning i at kunne give lys. Til behandling af stress, depression og angst. Lektion 14+15 Teorien bag Intuitiv Healing. Åbning af kontakt til din healersjæl. Undervisning i brug af Intuitiv Healing. Effektiv og dyb healingsmetode med stor sikkerhed. Lektion 16 Teorien bag Kærlighedshealing. Åbning af dit Hjerte til formidling af Kærlighedshealing. Undervisning i brug af Kærlighedshealing.  

Her er et overblik over lektionerne - Modul 4

Lektion 1 Hvad er klarsyn. Hvilke typer af klarsyn findes der. Meditation til skærpelse af sanserne. Lektion 2+3 Klarsyn med det tredje øje. Meditationer og øvelser. Lektion 4+5+6+7+8 Klarsyn med det mentale felt. Meditationer og øvelser. Lektion 9+10+11+12+13 Klarsyn med kontakt til kronen. Meditationer og øvelser. Lektion 14+15 Formidling og ligeværdighed, etik og empati. Meditationer og øvelser. Klarsynsweekend Stabilisering af dit klarsyn. Metoder til at holde klarsynet rent og til at kunne registrere når det ikke er rent. Øvelser i at besvare spørgsmål ved brug af forskellige former for klarsyn. Meditationer og fælles dialog.  

Her er et overblik over lektionerne - Modul 5

 Lektion 1+2 Hvad er engle og hvilke andre væsner er omkring os. Meditationer og øvelser i at registrere Lektion 3+4 Kontakt til engle og væsner omkring os. Meditationer og øvelser. AfdødeLektion 5+6+7 Hvorfor går der afdøde rundt imellem os. Hvad er reglerne. Hvordan sendes de over. Meditation og øvelser. Guider og andre hjælpere Lektion 8+9+10 Hvad er guider. Hvad er reglerne. Hvordan bruger vi vores guider. Meditationer og øvelser Mørkevæsener og rensninger 11+12+13 Hvad er mørkevæsner Hvordan registreres de. Hvordan opløses de. Den optimale tilstand for at være upåvirket. Meditationer og øvelser. Weekend med Håndtering af al slags væsen Teori og forståelse omkring håndtering af negativ energi og bevidsthed. Meditationer, øvelser og fælles dialog.

Her er et overblik over lektionerne - Modul 6

1+2 Hvad er sandhed. Hvad er din egen sandhed. Forskellige niveauer af sandhed. Sandhedspunktet i dig selv. – Meditation – Øvelser At kunne mærke forskel på sandt og usandt. – Meditation – Øvelser At mærke ind fra forskellige sider, for at tjekke for sandhed. – Øvelser 3+4+5+6+7+8 Hvad er en sjæl. Sjælsplanet, Sjælelivet og Sjælegrupper. Sjælskontrakter og betydningen af sjælskontrakter. – Meditation: Bevidst kontakt og møde med sjælen Inkarnationsprogrammet. Sjælens udviklingstrin. Sjælsarbejdet og meningen med sjælsarbejdet. Besjæling og at bære Sjælen på jorden. Karma. – Meditation: Kontakt og møde med sjælsrådet. – Meditation: Overgivelse. – Øvelse: At se i sjælskontrakten. – Øvelse: At vippe mellem at læse i kontrakten og kontakt til sjælsrådet. 9+10 Karma, skæbne og livsveje. Karmiske bindinger og det frie valg. Karma til justering og karmisk pensum. Karmiske traumer og karmiske spyd. – Meditation med vejledning omkring sjælskontrakten. – Få åbnet til forløsning af de karmiske spyd. 11+12 Hvad er Flow og hvordan fungerer det. Hvor meget er meningen og hvor meget er tilfældigheder. – Meditation med fjernelse & healing af karmiske spyd samt udvidet selv-hentning 13+14 Sjælens tilpasning til inkarnationen. Grundelementer og karmiske blokeringer. – Meditation: Forløsning af karmiske blokeringer og inkarnationsspyd. Den Nye Tid. Reglerne for Den Nye Tid og Den Nye Tids energier. Det større perspektiv. – Meditation: Fuld kontakt til hele spekteret af energi i Den Nye Tid. – Healing: Støtte til at gå fremad og slippe det gamle.

Her er et overblik over lektionerne - Modul 7

2 weekendkurser à 6 lektioner Lektion 1+2+3+4+5+6 Meditationer, øvelser og fælles dialog. Lektion 7+8+9+10+11+12 Meditationer, øvelser og fælles dialog.

Kalender

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]