Business med Marianne Lane

Jeg har drevet selvstændig virksomhed med succes i over 8 år.
Tidligere har jeg arbejdet som projektleder, produktudvikler og fagligt ansvarlig.

Jeg kombinerer mine evner for indføling og energibevidsthed med de kompetencer der hører til at drive forretning på en sund, stærk og opbyggende måde.
Jeg vil lære dig at bruge bevidsthedstræning og bærende energier i din forretning og din forretningsudvikling i overensstemmelse med dig selv – din styrke, din vej og dine kompetencer. Det, at du udvikler dig med din forretning og din forretning udvikler sig med dig, giver et stærkt og udviklende flow for din egen udvikling såvel som for din forretning. Jeg har et meget spirituelt perspektiv men tager udgangspunkt i konkrete projektlederværktøjer og salgsvidenskab

IværksætterRiget

Få indsigter, energioptimering og indre redskaber til at få åbnet enegien og fyret op under dit iværksætteri og din indgang til at drive dig selv og din virksomhed energibæredygtigt. 

Næste holdstart: 11/2-2022

Business Class

Kriterierne for at kunne deltage i “BUSINESS CLASS”, er at du har fodfæste i livet, at du har mange bolde i luften, fart over feltet, at du har et ønske om mere selvindsigt, et ønske om at din minmums kapacitet er tættere på din maximumskapacitet.

Løbende opstart