fbpx

Marianne Lane

Når der er let og tungt, morgen og aften, nat og dag – så er der også lys og mørke

Da jeg ikke så klart, men mest mærkede, hvordan alting hang sammen, og funderede over livet, der var jeg overbevist om, at der ikke findes noget mørkt. Måske fandtes der engle, og guider og andre gode lysvæsner, for deres energi kunne jeg mærke, og englene kunne jeg endda se. Ja afdøde som var gnavne kunne jeg da også se. Men væsner tilsvarende engle, med lav frekvens – aldrig i livet om de fandtes. Det var sikkert og vist.

321621_10201151804220108_923763053_nMen da mit syn åbnede sig, og jeg begyndte at kunne se menneskers energifelter, og hvad der blokerede dem, så dukkede de lige så stille op hen af vejen. Mørke væsner, eller væsner med lav frekvens, som ikke er her for at hjælpe os, eller for at sprede lys. Hvad de hedder, kan være lige meget, for deres navne åbner for nysgerrig opmærksomhed, som ikke er godt for noget.

De findes i mange afarter og med forskellig grad af bevidsthed. Jeg ser dem i samme felt som negativ energi og spøgelser hænger i. De er altså heller ikke fysisk manifesterede. De er ikke mere virkelige end engle er. De har derfor heller ikke mulighed for at skade os fysisk. Det de kan gøre, er at dræne os. De kan påvirke vores mentalitet og tankemønster over længere tid. Gøre os mere negative i vores tankemønstre og i vores opførsel, end vores natur egentlig lægger op til at vi skal være. De kan få os til at gøre ting, som vi ved er negative for os selv, men vi gør det alligevel.

10171825_10203870358422264_7358821754965414395_nDet svære er, at disse ting, kan vi også opleve som følge af indre traumer og svære ubalancer i os selv. Dem som jeg har hjulpet, som har haft stor selvbevidsthed, har ofte selv en opfattelse af, hvornår de har samlet det op. De har ligeledes en klar opfattelse af, at deres liv har ændret sig kort tid efter med symptomer som svære humørsvingninger, en fornemmelse af at være uenig med sig selv, en tendens til at være negativ, og at livet spænder mere ben end det plejer. Der er mange afarter af symptomer, ligesom de opleves forskelligt. Jeg har også oplevet mennesker, som har klaret at bekæmpe påvirkningen, og derfor ikke har været særligt påvirket. Det eneste store fællestræk har været, at alle har kunnet mærke en stor lettelse når det mørke er blevet fjernet fra deres felt. Mange mærker det lige med det samme, imens andre mærker det når de kommer i gang med livet bagefter.

Da jeg begyndte at kunne se disse væsner, var jeg naturligvis meget skeptisk. Men jeg havde allerede i et stykke tid arbejdet med mine guider, og med mine seer evner, og havde lært at stole på begge dele. Jeg så dem lige så tydeligt som det andet jeg kunne se, og mine guider støttede op om det jeg så. Jeg kunne mærke, at jeg i min sjæl bærer visdommen om, hvad disse er og hvordan vi transformerer dem med lys og kærlighed. Det gik jeg derfor i gang med.

Det er altid lettere at hæve frekvenser og transformere disse væsner, når man er flere sammen om opgaverne. En plus en giver tre og to plus en giver fem, når vi regner energimængder og frekvenser. Derfor fandt jeg samarbejdspartnere i andre, som også arbejder med lys og kan se disse væsner. I gruppen tæller mennesker, som har arbejdet med det i 10 år, men ikke har kunnet finde andre, som gjorde det samme. Nye lysarbejdere med åbent sind og mulighed for at bære meget lys. Gode seere og andre som kan mærke energierne meget tydeligt. Vi samles ind imellem og hjælper mennesker og områder i fællesskab. Vi udvider langsomt vores erfaringsgrundlag omkring mørkevæsnerne, hvordan de virker og hvordan vi slipper af med dem, imens vi udfører arbejdet.

Vi har fundet ud af, gennem erfaring, at det er vigtigt at se efter hvordan arbejdet skal gøres, og hvor mange vi skal være, inden vi går i gang med arbejdet. Ellers risikerer vi, at det koster os for meget energi, eller at vi selv kommer til at bære på dem indtil vi kan få hjælp til at transformere dem. Det er der ikke nogen af os, der er interesseret i, da vi bliver meget forstyrret i vores felter af dem.

Sammenfaldende for alle dem, som jeg har set bære mørkevæsner er, at førend de kan komme til at bære dem, så skal man være både ” i stykker” og være ”ved siden af sig selv”. I stykker betyder her, at du har et traume eller en blokering som gør, at energien ikke flyder frit, og dit energifelt ikke er intakt. Sådan er der mange af os der har det. At være ved siden af os selv sker tit i forbindelse med sorgprocesser eller i forbindelse med choks og afmagt i livet. Det er derfor tit i sådanne perioder, den jeg har hjulpet, har samlet mørkevæsnet op.

Sikkerhedsforanstaltningen er således at være hel og være godt funderet i os selv. Så er der ikke noget, som kan nå os. Hvis vi bliver nået, så er der altid mulighed for at få smidt gæsten ud. Efter vores erfaringer vil jeg dog anbefale, at det kun gøres af en, som har god erfaring i det.

10177370_10203870351862100_4596857866115453619_nMørkevæsnerne skal ikke forveksles med det nødvendige mørke. Tit beskriver vi som spirituelle de forskellige sider af os selv og vores lys som er positive og negative som lys og mørke. Denne form for mørke eller tyngde, er nødvendig for at vi kan afbalancere os selv, vores liv og vores sjæl. Denne form for mørke skal vi imødekomme med åben pande og tage udfordringen op. At bære på mørkevæsner samtidig, gør dog udfordringen unødvendig tung og besværlig.

1491764_10203870351702096_1014393259944847119_nShamanens arbejde har gennem tiderne altid været at holde styr på energierne. Både de mørke og de lyse, og i mit arbejder er dette stadig gældende. Selvom det i vores det af verden ikke er anerkendt. I andre dele af verden har det gennem tiden og stadigvæk været en hel anden kultur omkring dette. Men det er en historie for sig selv.


 
af Marianne Lane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.