fbpx

Marianne Lane

Tilbage i gammel tid har det i vores verden været almindeligt kendt, at vi kan forbande hinanden, og at vi kan modtage velsignelser. Vi har det stadig indlagt i vores sprog og vi tænker ikke engang over det, når vi måske siger ”hvor var du forbandet irriterende i dag”… . I andre dele af verden er det stadig anerkendt, og anses for at være et faktum.

268-kaerlighed-i-hjertet-486x563Efter jeg er begyndt at se, ser jeg velsignelser og forbandelser. Jeg ser dem som et slør eller en kappe, som bliver lagt uden på vores felt. Vores felt er det område, som vi eller vores system ”rækker ud til”, med vores mest jordiske frekvenser – altså feltet for vores menneskeliv. Vi udfylder normalt selv vores felt, med alt det som vi indebærer. Vores smerter, vores kvaliteter vores tilstand.

Det vi udstråler, det tiltrækker vi. Det er vel nærmest ved at være almindeligt anerkendt, at det hænger sådan sammen. Det som jeg måske ser lidt anderledes i forhold til det almindeligt anerkendte, er at vi ikke selv kan bestemme alt, hvad vi sender ud. Måske kan vi selv prøve at styre vores tanker, og til dels vores følelser, så de er så positive som mulige. Men vi kan ikke særligt tit styre vores smerter og vores umodne sider. Det betyder, som jeg ser det ikke, at vi så altid går rundt og tiltrækker negative ting. Det er meget mere nuanceret end som så. Der er også mange andre faktorer, som betyder noget for, hvad der kommer til os i livet. Vores livssti, og om vi har valgt at gå på den, ser jeg som meget betydende. Så det er summen af mange forskellige forhold, som har betydning for, hvad vi overordnet sender ud.

En forbandelse eller en velsignelse lægger sig altså uden på vores felt, og sørger for at vi i stedet for at tiltrække det vi selv sender ud, tiltrækker noget andet. Den overdøver nærmest det vores eget felt udsender. Forbandelsen sikrer, at vi, uanset hvor godt vi har det, og hvor hel vi er, altid hovedsageligt tiltrækker noget negativt, imens velsignelsen sikrer, at vi stort set altid tiltrækker noget positivt.

Forbandelser og velsignelser kan have mange forskellige udformninger, og mange forskellige effekter. Jeg har f.eks. set velsignelser som sikrede at alt godt blev tiltrukket, nogle som hjælper med gode relationer, nogle som giver mere åbne forhold og nogle som hjælper til at ens sti bliver gået. Jeg har set forbandelser, som f.eks. gør at man tiltrækker uheldigheder, at man ikke kan tænke klart eller at man ikke kan holde nære relationer. Både forbandelser og velsignelser kan være komplekse og ændre sig med tiden.

269-healing-angel-394x550Jeg kan ophæve forbandelser og får lov til at give velsignelser. Forbandelserne hæver jeg ved hjælp fra engle. Hvor mange der kommer, er forskelligt. Men der er typisk tale om tre til fem engle af gangen. Jeg holder feltet for dem, og det tager ca. en halv time at ophæve en forbandelse. Det eneste som kan være tricky er, at der nogle gange er et mørkevæsen bag forbandelsen, som har forbindelse til forbandelsen. Så er det vigtigt, at det er en med erfaring i at fjerne mørkevæsner, som udfører arbejdet. Det kræver ikke så meget erfaring, at kunne mærke forskel på, om der er et mørkevæsen tilknyttet forbandelsen eller ej.

Når jeg får lov til at give velsignelser, styrer jeg meget sjældent hvad de handler om. Som det meste af alt det arbejde jeg laver, så lader jeg universet og englene styre, hvilken velsignelse der er den højeste og den bedste, for den som har brug for det. At der er brug for en velsignelse kommer også til mig guidet. Det tilkommer ikke mig at gå og dele velsignelser ud hvor jeg har lyst. Jeg kan give min kærlighed og min støtte til alle som jeg lyster, men velsignelser ligger i en lidt anden afdeling.

Til daglig er det gået op for mig, at det er vigtigt, at vi er opmærksomme på, hvad vi går og sender ud til hinanden. Langt for det meste er det utilsigtet, når vi kaster forbandelser på hinanden. Det sker i afmagt og i uvidenhed. Men effekten er akkurat den samme. Det er derfor vigtigt, at vi alle tænker over, at det er OK at være vrede og stå ved fores følelser. Men at vi skal være varsomme med at ønske hinanden ondt og dårligdomme. For det kan rent faktisk have større konsekvens, end vi lige går og tænker på.

Er du ved et tilfælde kommet til at sende noget grimt af sted. Eller sidder du lige nu og tænker på, om du er kommet til at gøre andre noget ondt uden at ville det.. Så kan du altid bede englene om at ophæve det. For det du selv har sendt ud, har ikke noget mørkt bag sig, men bare din egen vrede. Derfor kan det ophæves igen af engle.


 
af Marianne Lane

4 reaktioner

 1. Davs,Jeg har et stort problem vdr en ondsindet forbandelse,der er kastet over mig ,sikkert fra jeg var barn! men jeg ved intet om lige dette emne.kan du forklare mig noget om det? &: Er der ikke “Bad KARMA!? Vdr forbandelser? & Hi så fald Hvilken konsekvens har det for Afsenderen?

  1. Kære Mia. Kender du til Mariannes Fuldmånemeditationer? Der er mulighed for at få renset forbandelser og negative energier i slægter/enkeltpersoner og endda også områder. Næste gang er torsdag d. 21. marts. Du kan læse mere om det her: https://www.mariannelane.dk/gratis/fuldmaanemeditation/

   En velsignelse er et tæppe, der lægges omkring ens felt, som udstråler det, der hjælper med at tiltrække støtte, positivitet, optimisme, hjælp på vejen osv.

   – En forbandelse gør det modsatte
   Forbandelser er som programmer, der afspærrer feltet og inviterer mørkevæsner og negative energier ind.

   Forbandelser kan gives mere eller mindre ubevidst, så afsenderen er ikke nødvendigvis klar over hvilken skade vedkommende gør. Forbandelser kan også gå i arv via slægten.

   Mvh Per – Marianne Lane Support

 2. Hej Marianne.
  Min mormor mener, at der ligger en forbandelse over vores familie. Og ved ikke helt, om jeg skal tro på det eller ej. Men eftersom jeg kun har dårlig karma, eller hvad man skal kalde det, så er jeg efter hånden ved at tro hende. Er kun ramt af uheld og dårlige oplevelser, har ikke haft noget positivt i mit liv rigtigt. Er det evt. noget du kan hjælpe med ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.