fbpx

Marianne Lane

Dimensionerne som åbner sig i Den Nye Tid

Jeg havde en skriftlig udveksling med en af mine kollegaer i aftes. Hun skrev, at hun havde oplevet noget i 7. dimension, som hun gerne ville dele med mig.


Det er så vigtigt for mig, at vi kommunikerer om den slags på en måde, så vi ikke kommer til at kæmpe om definitioner eller om rigtigt og forkert. Da vi ikke har helt samme begreber og forståelser – så startede vi med at stille spørgsmål til hinanden, så vi kunne spore os ind på ”den samme linje”.


I dialogen beskrev jeg, hvordan jeg oplever dimensionerne fra 7D til 12D.


Min indgang har været gennem den amerikanske shaman Jonette Crowleys tilgang, som hun har åbnet for igennem årene med den kosmiske guide Mark. Jeg oplever, at Jonette har lavet et stort arbejde med at åbne til dimensionerne og gøre dem tilgængelige.
Efter at blive introduceret til Mark gennem Jonette, viste det sig til min store forbløffelse, at jeg faktisk allerede havde haft kontakt med Mark et godt stykke tid. Så efter introduktionen vidste jeg også ”hvem han var”. Sammen med Mark har jeg været så heldig at få lov til at træde ind med hans støtte – både i egne indre rejser og i kanaliserede meditationer og undervisning, hvor jeg har fået mine egne oplevelser og forståelser.


Da jeg læste beskrivelserne af dimensionerne, som jeg beskrev dem for min kollega, tænkte jeg,  at det var en god ide, også at dele dette med andre, så det gør jeg her.
Som kollegaen responderede på mit skriv, så er det en meget struktureret og detaljeret måde at se på dimensionerne på, som jeg har tilegnet mig. Måske fordi jeg i mit grundlag er ingeniør og et videnskabsbaseret menneske, som rækker ind i de indre dimensioner. De oplevelser, som vi får i de indre dimensioner, de indre verdener, er baseret på vores eget udgangspunkt og vores måde at stille spørgsmål til os selv og til virkeligheden. Derfor får de vores præg, når vi møder det fra vores udgangspunkt.


Mange andre bevidsthedsarbejdere taler om, at menneskeheden lander lige nu i 5D (altså 5. dimension).


I mine indre rejser og forståelser er jeg blevet vist, at vi går direkte videre til 7D muligheden, som allerede nu er ved at lande på jorden. Når så mange siger noget andet end mig, så er jeg lidt forsigtig med at give det videre, indtil jeg får bekræftet fra andre steder, at de ser det samme som mig. Men jeg tager alligevel udgangspunkt i mine indre indsigter, når jeg arbejder med at lande de forståelser, som kommer til mig, uanset om de harmonere med det jeg hører at andre oplever.


Jeg har set og lært, at vi som mennesker rummer over 1D til 7D og at vi med sjælens influens når til 13D. Her tager jeg udgangspunkt i, at Den Nye Tids energisystem starter fra 7D og fortsætter til 13D.


Jeg oplever, at vi som bevidstheds- og energiarbejdere kan nå i vores bevidsthed til 12D indtil videre, og at vi kan række imod 13D. Det betyder fuldt gennembrud til sjælens ubegrænsede muligheder.


For mig og flere af dem, som jeg har arbejdet sammen med bla. moderne shamaner Rebekka Lassesen har vi set at de ubetingede adgange viser sig som en regnbue, som illustrerer åbningen ind i de andre verdener, som ligger over og under vores eget niveau.
Det kunne kollegaen, som jeg kommunikerede med genkende. Hun vidste også, at hun stod et sted i bevidstheden med 7D niveauet som bund. Hun beskrev sin oplevelse af 7D niveauet.
Jeg blev lidt forvirret, for det lignede en blanding af det, som jeg oplever fra de forskellige dimensioner.


Derfor skrev jeg kort de glimt af definitioner for de forskellige dimensioner fra 7D til 12D, hvad der er gældende for de enkelte dimensioner:


7D svarer til sjælens rene indgang og er der, hvor samvittigheden kommer først. Vi kan ikke underkende vores samvittighed, men vi kan stadig snyde os selv, fordi tanker og følelser kan stikke af og reagere hurtigere end vores bevidsthed kan følge med. Vores sanser åbner sig naturligt ind i intuitionen, så vores intuitive forståelse og kontakt glider ind og supplerer vores dagsbevidsthed helt enkelt. I energiarbejdet er det niveauet uden for sted, det holografiske niveau, tror jeg Jonette kalder det, hvor fjernhealing eksisterer helt enkelt.

8D er niveauet, hvor tid ikke eksisterer. Så tidslinjen, der ofte bruges i energiarbejde, eksisterer fx i 8. dimension – Drømmelaget åbner sig her og frigiver oplevelser, som vi ikke kan håndtere med vores hverdags udgangspunkt.


Det vil sige at vi begynder at kunne håndtere traumer med støtte fra sjælen.
Vi kan ikke snyde os selv her, for hverken tanker eller følelser kan ikke stikke af fra vores bevidsthed. Det gør, at vi begynder at kunne se os selv udefra og indefra. Vi kan trevle op og begynde at slippe de “letteste” erfaringer i DNA ved visioner – hvilket svarer til første niveau af omkodning.


9D er første skabelsesdimension. Her kan vi som menneske bære sjælens forståelse direkte ind og integrere den uden at kæmpe med det. Vi kan møde traumer uden at kæmpe med dem. Vi kan også begynde at bestemme over vores ubevidste energi og fange vores reaktioner før de udløses.


I energiarbejdet kan vi pakke og forskyde energien og og vi kan begynde at træde ind gennem portaler næsten fysisk – denne del stiger for hver dimension op til 13 D.


Her åbner andet niveau af omkodning, hvor vi kan slippe nedarvede indstillinger, som vi har båret hele livet. 9D er også sjælens første rene indtræden, hvor tidligere liv hjælper i 7D og 8D.

10D er første reelle omkodningsdimension og også den første reelle skabelses- og manifestationsdimension. Mennesket forstår til videnskabens kanter indefra og videre ud, det betyder, at selvom hjernen måske ikke følger med, så ved vi indefra, hvordan alting hænger sammen. Det er naturligt at begynde at lukke kløften imellem tro og viden. Empati er udvidet, og det at hente fra sjælens erfaringer er let. Det er derfor også her healing på slægt og arketetraumer udspringer.


11D bruger du ikke længere det at huske, men henter mere direkte fra arkiverne.
Healinger skabes næsten direkte uden forskydning.


Klarsyn er kontakt og kontakt er klarsyn – kodninger supplerer omkodninger.
Som menneske kan du tage ansvar for andre uden at miste ansvaret for dig selv – og omvendt. Du kan ikke snyde dig selv længere, og du begynder at opleve indre fred som et mere naturligt og givet udgangspunkt.


Du får mulighed for at arbejde som ren energiarbejder, hvor du kan lade sjælen tage tøjlerne og bruge dig som redskab, uden at du mister din integritet, fordi det som sker i en tilstand, der altid er i fuld overensstemmelse med alt, du er.


12D er manifestationsdimensionen, hvor du får det, som du ønsker, men også har bevidsthed om det, som du ønsker, på en måde så alt i dig er enig og samarbejder. Derfor begynder det, som du ønsker dig at være meget enkelt. Måske nærmest filosofisk for andre, men konkret for dig selv.
Du kan ikke snyde dig selv i relationer.


I energiarbejdet er du indsat på planetarisk niveau og har direkte kontakt med alt som du skal have kontakt med.


Du kender dine begrænsninger og styrker både som menneske og energiarbejder.
Skyld, skam og mindreværd fordamper og bliver til ren smerte som indeholder kærligheden. Du bliver hyret ind og har en position og en kontrakt som forhandles. Både en generel men også ind imellem til lejligheden. Dvs. at din konkrete bevidsthed begynder at gennembryde hukommelsestabet.


Der findes sikkert andre beskrivelser, som har andre fokus og en anden dybde eller højde. Andre er allerede langt fremme og har måske indtaget 13D. Jeg har fået af vide i min indre vejledning, at jeg følges af med fronten af bølgen for opvågningen, hvor hovedparten af jordens befolkning træder ind sammen. Det tror jeg på og oplever det indeni, men jeg kan ikke altid forklare det. Jeg ser tegnene og er spændt på at se, om det fortsætter og bliver mere og mere tydeligt. Jeg venter på, at 13D åbner sig som mulighed for os som går på fronten af bølgen, og er spændt på, hvad det medfølger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.