fbpx
Home  /  Healing   /  En session hos Marianne

En session hos Marianne

Marianne arbejder med at åbne med klarsyn til at se det, som kan flyttes mest og bedst med største effekt her og nu i forhold til at bringe dig ind i trivsel. Der tages udgangspunkt i din trivsel i din hverdag og din livsvej. Det er muligt at komme med et emne eller at lade det komme, som skal komme.

Hendes klarsyn rækker til din følelsesmæssige og åndelige tilstand, din balance i din bevidsthed og din energibalance. Hun har en blid, mild og direkte tilgang og har altid healing med inde over klarsynene for at støtte modtagelsen. Det er ikke muligt at spørge ind til ting som tidspunkter for bestemte hændelser, ligesom hun ikke er så god til fysiske ting som hvor du skal bo eller hvilket job du skal vælge. Hvad der skal være gældende for det sted, som du skal bo og hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med at vælge job og måske hvad tidspunkt der er godt for det, er muligt. Ligesom det er muligt at se ind på, hvilke barrierer du står og og hvor du bedst kan få fat, for at få dit flow og din sjælsvej i gear og på plads.

Klarsyn og healing hos Marianne er et møde med dig selv, som giver dig støtte og ord for det, som du står og går i, som du måske ikke har fundet selv. I mange af tilbagemeldingerne fra klarsyn hos Marianne har det været gennemgående, at modtagerne har oplevet sig set i en klarhed og dybde, som har virket healende i sig selv. Desuden har de oplevet, at få ord til at beskrive det, som er, så det er mere tilgængeligt og håndterbart.

Healing hos Marianne når dig altid der, hvor du har brug for det og i den grad, som Mariannes evner rækker til, sammen med det, som er bedst for dig på alle planer på samme tid. Hendes healingsevner rækker dybest i forbindeles med din bevidsthedsbalance og energibalance i alle niveauer. Hun har enkeltstående erfaringer med healinger, som har hjulpet på gener efter hovedtraumer, meningitis og blodpropper. Der er rigtigt mange positive tilbagemeldinger fra mennesker, som er kommet med stress, pres og nervesystemsreaktioner i forskellige grader. Nogle mennesker med angst, har også fået god hjælp, enkelte har helt sluppet angsten. Mennesker med essentielle og eksistentielle problematikker og med udfordringer i forhold til at være i kamp med sig selv, har også ofte meget god gavn af healingerne.

Kernehealing er en dyb healing, som du kan modtage hos Marianne og andre kernehealere og som bærer en stærk mulighed for at slippe nogle af dine dybeste hæmninger og begrænsninger. De som er aktiveret i dine første syv år. Læs mere om kernehealing under Kernehealing.