fbpx

Marianne Lane

I Mariannes arbejde bruger hun klarsyn til at se det, som kan flyttes mest med største effekt her og nu i forhold til at bringe dig ind i trivsel. Der tages udgangspunkt i din trivsel i din hverdag og på din livsvej. Du kan selv komme med et emne eller en problemstilling – eller sessionen kan foregå intuitivt hvor vi lader det komme, som skal komme.

Mariannes klarsyn rækker til din følelsesmæssige og åndelige tilstand, din balance i din bevidsthed og din energibalance. Hun har en blid, mild men samtidig direkte tilgang, og du vil altid modtage healing samtidig med klarsynene for at støtte modtagelsen.
Marianne arbejder ikke med forudsigelser, dvs. det er ikke muligt at få svar på spørgsmål omkring tidspunkter for bestemte hændelser, konkrete spørgsmål som fx hvor du skal bo eller hvilket job du skal vælge.
I stedet vil hun kunne mærke noget i retning af hvad der skal være gældende for det sted, som du skal bo,
hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med at vælge job. Ligesom det er muligt at se ind på, hvilke barrierer du står overfor og hvor du bedst kan få fat, for at få dit flow i gear og din sjælsvej på plads.

Klarsyn og healing hos Marianne er et møde med dig selv, som giver dig støtte og ord for det, som du står i. I mange af tilbagemeldingerne fra klarsyn hos Marianne har det været gennemgående, at modtagerne har oplevet sig set i en klarhed og dybde, som har virket healende i sig selv. Desuden har de oplevet, at få ord til at beskrive det, som er, så det er mere tilgængeligt og håndterbart.

Healing hos Marianne når dig altid der, hvor du har brug for det og i den grad, som Mariannes evner rækker til, sammen med det, som er bedst for dig på alle planer på samme tid. Hendes healingsevner rækker dybest i forbindeles med din bevidsthedsbalance og energibalance i alle niveauer. Hun har enkeltstående erfaringer med healinger, som har hjulpet på gener efter hovedtraumer, meningitis og blodpropper. Der er rigtigt mange positive tilbagemeldinger fra mennesker, som er kommet med stress, pres og nervesystemsreaktioner i forskellige grader. Nogle mennesker med angst, har også fået god hjælp, enkelte har helt sluppet angsten. Mennesker med essentielle og eksistentielle problematikker og med udfordringer i forhold til at være i kamp med sig selv, har også ofte meget god gavn af healingerne.

Kernehealing er en dyb healing, som du kan modtage hos Marianne og andre kernehealere og som bærer en stærk mulighed for at slippe nogle af dine dybeste hæmninger og begrænsninger. De som er aktiveret i dine første syv år. Læs mere om kernehealing under Kernehealing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.