fbpx

Marianne Lane

Modul 2

Bevidsthedens opbygning

Tilhørende spejling og læsning:
Hvad er din oprindelige naturs udtryk her og nu. Hvordan udfolder din mentalitet, dit følelsesvæsen og dit temperament sig? Hvordan ser du dit bidrag fra sjælen i hverdagen og hvordan giver du det mere plads?

 

Grundbevidsthed – grundkernen – mentalitet, temperament, følelsesvæsen og bidraget fra sjælen. De dynamiske lag og modningen af bevidstheden i de forskellige aldre. Udfordringer med bevidsthedens umodenhed og overmodenhed. 

Meditation: Kom i kontakt med din grundkerne og din oprindelige natur. 

Øvelser: Hvordan ser du din oprindelige natur udfolde sig i din hverdag. Bevidsthedsbarometeret til opfyldelse som støtteredskab.

 

Bevidsthedsstress og eksistentiel stress. Hvordan støtter du dig selv og din bevidsthed i at være i en ramme og i et liv, der er i konstant bevægelse, så du bliver stabil og får et stærkt bevidsthedsfundament. Få frygten som ven. 

Meditation: Åbning til accept 

Øvelse: Visioner af udviklingsområder og valg af tilgang.

 

– Bevidsthedsbarometeret til tryghed gennemgås. Der udleveres Bevidsthedsbarometerskemaer med personlige stikord, der skal arbejdes videre med. 

 

Bevidsthedens kommunikation med sig selv – din egen indre symbolik og dit indre sprog. Hvordan udvider du dine kompetencer og dit sprog for din bevidsthedskommunikation for at højne og udvikle dine kommunikationsevner hele vejen rundt. 

Meditation: Få kontakt til din bevidstheds fulde kommunikationskapacitet.

Øvelser: Se symbolikker og forståelser der dukker op synkront i din hverdag.

 

På det her tidspunkt, har du ændret de fleste steder af livet med underskud til overskud – eller du har mulighed for at vurdere, hvornår du er i underskud eller overskud og kan begynde at administrere dig selv og livet i forhold til det – og dermed begynder du at bevidsthedsoptimere.

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.