fbpx

Marianne Lane

Podcast – Stine Kvistgaard interviewer Marianne Lane

Tekst fra Stine Kvistgaard:

 

🎧 NY PODCAST 🎧

I denne episode af Lyslevende vil du møde Marianne Lane, som er moderne shaman, og få et spændende indblik i hendes verden. Marianne har tidligere arbejdet som ingeniør, og som moderne shaman sammenfletter hun i dag visdommen fra den åndelige verden med videnskaben.

I interviewet fortæller hun, hvordan en moderne, nordisk shaman arbejder, og hvordan vores bevidsthed udvider sig i flere dimensioner. Hun forklarer os, hvordan man kan holde balancerne i forskellige niveauer som menneske og spirituel mester i den nye tid. I samtalen vil du desuden blive klogere på tre unikke stadier i en udfoldelsesproces, som Marianne kalder Unfold, Rise og Shine, og som du måske vil genkende fra dit eget liv. Og du vil få svar på, hvordan du kan gøre dig mindre letpåvirkelig af alt det, der sker omkring dig, og hvordan du kan opbygge din egen energi. Undervejs vil du stifte bekendtskab med pudsige begreber som ”kvalmetrappen”, høre om jobtilbud fra den åndelige verden og lære om forskellen på at være ”en rynket rosin” og være en vindrue.

 

Du kan både se og lytte til interviewet på min hjemmeside www.stinekvistgaard.com/lyslevendesamtaler, hvor du desuden vil finde flere Lyslevende episoder. (Link i bio)

 

Du vil også kunne finde podcasten på de gængse podcasttjenester, såsom Podimo, Google Podcast, Apple Podcast og Spotify.

 

Rigtig god fornøjelse 🤩 Stort tak til dig Marianne Lane – det var en ære og en glæde at interviewe dig ❤️

 

Unfold rise shine

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.