fbpx

Marianne Lane

Magiske dage et sted i Portugal

Den 1.11 skrev jeg i et opslag på Facebook:

Jeg er lidt stille i de her dage ❤️ 

Jeg havde sat tid af til at smutte til Portugal og åbne energien i et nyt kapitel med mine dejlige børn ❣️ spændt på at åbne det og dele det med dig og se, hvad det er, der kalder på mig nu ✨💛✨ Men jeg havde ikke sat tid af til at bilen, som blev kørt af den ene af mine voksne drenge og svigerdatter – med stort set hele firmaet i bagagerummet og en ikke undseelig hund på bagsædet – skulle havarere i Frankrig 🔥⚡💥 Efter i to dage at have bakset med SOS autohjælp og Franske helligdage, så er jeg nu taget afsted med min anden søn på en surrealistisk tur fra Portugal til Frankrig. 2 x 12 timers redningskøretur 🚙 med en række forhindringer og løsninger ⌛👌🙃💐😇 så jeg har det som om, at jeg er med i en eller anden film… Måske er jeg 😁🥳

 

De indre spirituelle oplevelser brager afsted og folder sig ud 🌝💫👽🌟 imens jeg praktiserer den træning, jeg selv deler ud af i undervisningen: at holde balancen i bølgerne, som livet bringer, tage fornuftige beslutninger, tage ansvar – samtidig med at jeg kommunikerer på de indre planer og bruger mine spirituelle muligheder til at støtte med ✨💛✨
Om planen holder, så når jeg lige at komme tilbage til Portugal til en magisk date med en shaman 🌟 en kosmisk nøgle i et bjerg 🏔️ og Havanna 💜 Fortsættelse følger.. Du skal nok blive taget med, når jeg lander – du som kan mærke, at jeg har gang i noget her, der også er noget, der har med dig at gøre 💛💛💛 det har jeg allerede lovet… Jeg når også aftalerne med jer, der står i kalenderen i slutningen af ugen 👌❤️🌷 men jer, som stadig venter på læsninger og svar rundt omkring 🍀💚🍀 jeg håber på jeres tålmodighed 💐💐💐 jeg er meget taknemmelig for både tålmodigheden og den bløde energi, der følger mig fra alle jer, der tager imod og deler med mig 🌷 tak ✨💛✨

 

Vi landede ved godt mod efter den lange køretur tæt på midnat dagen efter. Allerede næste dags morgen blev jeg, efter den hektiske landing i landet, hentet af Havanna. Vi fortsatte direkte til et møde med den britiske shaman Gregory og nogle vilde energidage. Havanna endte på magisk vis med at være med i energiarbejdet – surprise 😁🥳.

 

Nogle gange er det sjovt, så uvidende og naive vi er. Vi troede begge, at hun bare kom og hjalp mig med at tage til mødet med Gregory og så kunne vi arbejde sammen på vejen. Arbejdet fortæller vi senere om, det her er indledningen til beretningen om mødet med Gregory og nøglen til Kosmisk Atlantis. De vilde energidage kulminerede i går den 4.11 med energiarbejde på det bjerg, hvor Gregory vogter adgangen til nøglen til Kosmisk Atlantis.

Da arbejdet var færdigt fik jeg beskeden – you are dismissed – og en lettelse af en anden verden løb igennem mig. Oplevelsen var meget intens både op til, på bjerget samt bagefter, ligesom den var rig på informationer og energi.
Den Nye Tids morgengry gør, at styrkerne fra den gamle og den nye tid står side om side lige nu. Det renser og løfter – men gør også hudløs og øm.
Det at finde balancen med det lige nu, gør at jeg deler på denne lidt mere forskudte måde end jeg nogle gange gør. Jeg deler med lydfiler og på skrift over lidt tid. Det at dele på denne måde imødeser en skrøbelighed og styrke, som jeg oplever åbner sig i denne tid i feltet.

Med i energiarbejdet på bjerget var Havanna, Gregory og jeg samt en kvinde fra Holland, som har ophold hos Gregory og hans kone Caronlina på deres specielle sted. Kvinden fra Holland hedder Naomi. Vi lavede alle fire en lydfil i aftes med vores beskrivelser af oplevelsen, som du får en af de nærmeste dage. Jeg er også i gang med et længere skriv. Både skrivet og lydfilen kan du bruge til at tage med på rejsen og få din egen oplevelse med og samtidig støtte energiarbejdet. Min oplevelse er, at det er meget stærkt. Det bliver spændende at se, hvad du synes om det.

I kærlighed Marianne

 

3 reaktioner

  1. Tusind tak Marianne og i alle fire 😍
    Taknemmelig over at du deler ♥️🙏
    Ja det spreder energien på smukkeste vis 🤲🕊

  2. tak for at jeg må følge rejsen. det er meget spændende og røre noget i mig. måske det ny atlantis. har måttet rydde op og heale fra det gamle atlatis, som noget af en proces med stærke føelser.

  3. Da jeg så orderne Ceremoni på Rosakvarts Bjerget / Nøgle til kosmisk Atlantisk, blev jeg overvældet af rørelse, længsel, og ja, jeg ved ikke hvad. ” Jeg MÅ selv besøge dette bjerg. Jeg har samlet på Rosakvarts sten siden jeg var ung og det er blevet min kæreste stenart. I 2012 (5 november) drømte jeg flg:” Vi fejlede sidst vi beboede Atlantisk… Nu er Atlantis kommet igen og vi har atter fået muligheden for denne gang, at gøre det der skal gøres” Tusind tak for deling af ceremonien. Kærlig hilsen ❤️❤️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.