fbpx

Marianne Lane

Jeg får rigtigt mange henvendelser for tiden omkring påvirkning af negativ energi. Både nogen, der oplever negativ energi omkring sig, der påvirker negativt og er ubehageligt. Nogle der oplever “energikampe” eller at nogen “tager deres energi”. Oplevelserne skyldes, at slørene bliver tyndere, så flere og flere mennesker, får oplevelser af det, som sker i de spirituelle lag.

Udfordringen er, at både i oplevelsen og i måden vi tager det ind på, så har vores fantasi frit spil. Det at få styr på forskellen imellem fantasien og de spirituelle muligheder er noget af det, som jeg bruger allermest tid på. I 7 år har jeg kanaliseret undervisning, som i bund og grund handler om det. Det er en undervisning, som giver dig styrke i kærlighed og i at slippe fantasiens nedbrydning af din mulighed for at bestemme over dine egne spirituelle oplevelser.

Husk, at det som du måske får kontakt til, allerede var der, inden du begyndte at fornemme det. Det er drømmeagtige lag, som vi kan åbne til med stor berigelse og muligheder for healing, bevidsthedsudvidelse og kontakt til sjælen. Men kun, hvis vi begynder at kunne skelne. Ellers så kan det meget let komme til at dreje rundt med os og forvirre mere end det gavner.

Jeg sidder lige nu og skriver på en håndbog med en tilhørende kursusbog – Den første i rækken af Shamanens Håndbøger. Du kan måske blive støttet og inspireret af denne tekst fra det rå udkast til kursusbogen, som er den undervisning, jeg læner mig op ad, når jeg skal finde balancen imellem virkeligheden og uvirkeligheden:

Ustabile felter og påvirkelighed

Vi arbejder gennem undervisningen og det at udfolde den i vores eget liv, på at vi med bevidsthed kan minimere ustabiliteten. Men den vil altid være der i en eller anden grad. Når ustabile felter møder hinanden, så udveksler de ustabilt. Det betyder, at det kan føles tungt at være sammen med mennesker, selvom du ikke kan forklare hvorfor.

Der er tre hovedårsager til, at det kan føles tungt at være sammen med andre uden en egentlig synlig grund, hvis du bruger dine almindelige sanser og opfattelse af virkeligheden.

– Hvis de, som du er sammen med, enten har en lav frekvens, og du deler det med dem, så du falder i frekvens helt automatisk.
– At du får en ubevidst udveksling med deres energi, som får dig til at smide og forbruge din egen energi, der kan opleves som om, at de suger din energi. Dette kunne man kalde en inviterende eller intrigerende energiudveksling.
– Eller at der sendes negativ energi efter dig, som du reagerer på og dermed får direkte negative reaktioner i dit system. Dette kunne man kalde en kampudveksling i energien.

 

Det er også en udfordring, at ”kigge” på den slags udvekslinger med dine spirituelle sanser. Det skyldes, at hvis du har en reaktion, et forbehold eller en forudindtaget indstilling til, hvad der foregår, så vil det, som du oplever med dine spirituelle sanser, ofte være så påvirket, at du ikke kan regne med det, som du opfanger. Da du i forbindelse med sådan en udveksling ofte vil blive påvirket, så du i en eller anden grad får en sådan reaktion, så er det meget svært at få rene spirituelle oplevelser af den slags udveksling. En lille bevidsthedsøvelse kan måske vise, hvor svært det er. Mange bruger det, at snakke om beskyttelse for at undgå oplevelser med at blive påvirket i energien af at være sammen med andre.

Miniøvelse: Det overhovedet at overveje behovet for beskyttelse eller tænke, at du vil beskytte dig, giver en indstilling i din energi, hvor du starter kampen. Prøv at forestille dig som urørlig og usårlig i dig selv. At intet kan nå dig, som du ikke har lyst til, skal nå dig. Derefter skifter du over til fornemmelsen af, at du vil til at beskytte dig selv. Hvilket skifte er der i din energi og din indstilling?

Hvis du er i balance, og du er forbundet til dig selv og til Kilden, så kan der opstå alle de tilbud om energiudveksling, som det skulle være. Du vil ikke opleve, at der går noget fra dig. Både fordi du har uendeligt med energi til rådighed. Men også fordi du i det udgangspunkt er i fred og al din energi har det mindst mulige udgangspunkt for at resonerer med negativ energi, har mindst muligt incitament til at tage imod invitationer og har det stærkeste udgangspunkt for ikke at føle dig truet eller have brug for at bevise din position. I dette udgangspunkt, er der ikke brug for at beskytte dig. Du bliver urørlig og usårlig i energien.

Denne tilstand er der ikke nogen mennesker, som lever i en moderne virkelighed, der kan eksistere i konstant – endnu. Men vi kan bruge bevidsthedsmetoder til at kalde tilstanden ind, så vi kan ”låne den”. Det er hele metoden bag undervisningen her, at du får mulighed for at påkalde dig bevidste, balancerede stabile tilstande, af forskellige slags. Opleve tilstandenes betydning i din virkelighed. Nyde at bruge dem og opleve fordelene ved dem. Begynde at opdage, hvad forskellen er, når du er i den balancerede tilstand og når du er i den ubalancerede tilstand. Lære i hverdagen og i din indre erkendelse, hvad der har betydning for din stabilitet og din balancerede tilstand. Langsomt åbner det til din indre visdom, hvor du kan tage vise og stabile beslutninger – og hvor du ikke mindst ved, hvornår du ikke skal tage beslutninger, fordi de ikke er indre vise i deres karakter.

Uanset om du måske lige er startet med at arbejde med din bevidsthed på denne måde, eller om du har været længe i gang, enten med denne undervisning eller en anden, så er det muligt at træde ind i fuldstændigt balancerede tilstande og bruge dem i din hverdag og i dit virke.

En øvelse med at trække din energi hjem og fylde dig op med dit eget lys, støtter dig ind i den bevidsthedstilstand, hvor du finder fred og kan blive ude af kampen.

Øvelse i at trække energien hjem og fylde op med egen energi

💛 Du fokuserer ind i dig selv. Bare sætte dit fokus på at være i dig selv, og gå stille ind i dit Center. Energifeltet støtter dig på vej. Du skal bare lige så stille holde din intention på at gå ind i Centeret.

💛 Når du er fokuseret og i kontakt i dit Center, så sætter du din intention på at trække din egen energi hjem. Det tager normalt et godt stykke tid, hvis det er længere tid siden, at du har gjort det sidst. Men har du lige haft trukket energien hjem i forbindelse med meditation eller øvelse, så varer det kun et øjeblik. Det du skal kunne mærke, er en bevægelse inde i dit felt. Når bevægelsen dæmpes og stopper, så er
det fordi, at du er ved at have al din energi hjemme. En følelse af at blive fyldt op, at der bliver mere tæt følger som regel med.


💛Når den følelse, den ikke ændrer sig mere, så er det fordi du har al din energi hjemme i dig selv. Så tager du en dyb indånding, og så på udåndingen, så giver du slip og lader din energi, ligesom glide udad i en glidende bevægelse, indtil den ligger uden for dig selv. Når energien glider ud, så lader du den selv bestemme, lægger sig på plads, der hvor det er meningen, at den skal placere sig. Giv slip, ved at du tager et par dybe indåndinger, og så på udåndingen ligesom give slip. Så har du det hjemme, som det er meningen du skal have
hjemme og energien placerer sig balanceret i feltet.


💛 Så sætter du din intention på at fylde dig op med din egen energi. Du skal ikke fundere hvor det kommer fra, du skal ikke fundere over, hvor det foregår. Du skal bare holde intentionen ”nu fylder jeg mig op med min egen energi”.


💛Du holder intentionen en stille stund på: ”jeg er i gang med at fylde mig op med mig selv. Med din egen energi”. Du holder stille intentionen på at fylde dig op med din egen energi.


💛 Du holder intentionen en stille stund på: ”jeg er i gang med at fylde mig op med mig selv. Med din egen energi”. Du holder stille intentionen på at fylde dig op med din egen energi. Bare lad det ske. Måske kan du ikke mærke nogen forskel, det betyder ingenting. Det virker stadigvæk. Bare ved at holde intentionen på at fylde dig op med din egen energi.


💛 Denne øvelse vil være gavnlig at praktisere en eller flere gange dagligt; blot i nogle få minutter bl.a. om morgenen lige når du er stået op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.