fbpx

Marianne Lane

Den moderne shamans dagbog 9/3.2021

Den moderne shamans dagbog 9/3.2021 ❤

Jeg sidder og arbejder med at skrive på shamanens håndbøger.

Jeg er lidt øm indeni – den indre kontakt fortæller mig, imens jeg laver kaffe og gør klar til at sætte mig og skrive: “Det er ikke så mærkeligt, når du er trådt ind i at åbne den nye tids tanke for energiarbejde i det jordiske felt og banke dem ud med dæmonenergier.” Jeg hælder forbløffet kaffen op imens jeg tænker på, at jeg godt nok har sagt ja til at arbejde på at åbne til den nye tids muligheder, så vi kan få mere kærlighed og fred – og at opgaven passer meget godt til mit energi-CV men alligevel… Godt at meget sker igennem energiarbejde og menneskelige beslutninger sådan ret enkelt.

Som jeg går i gang med at arbejde med teksten til håndbøgerne baseret på den undervisning, som jeg har kanaliseret ind de seneste 7 år falder jeg over sætningen her, som lander så helt perfekt hos mig – derfor tænkte jeg, at jeg ville dele den med dig. https://fb.watch/8KnBk-8-jb/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.