fbpx

Marianne Lane

14.2.23 Den Moderne Shamans dagbog

En enkelt oplevelse i sommerhusfordybelsen med Rebekka, som klikker lige ind og kalder på at ville deles. Resten af det, som vi åbner til, deler vi, når det vil.
En kollega lagde et opslag op på Facebook – HJÆLP SØGES AF ENERGINØRDER – en af Mentorerne på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme foreslog sin kollega, om de skulle gå ind og hjælpe. Jeg fik en notifikation og kiggede ind.
Opslaget og dialogen, som det åbnede til i mig, og som energiarbejderen, der lagde opslaget op, havde med sig selv – passede fuldstændigt til den proces, jeg går igennem i disse dage.
Hendes eget svar på opslaget kommer her:

Jeg skrev derefter til hende:
Dejligt at opleve, at vi er flere, der er på samme mission med mange af de samme billeder og forståelser ❤ Jeg har selv lige fra starten haft det perspektiv, som du åbner her, men jeg har haft svært ved at formulere det. Med din deling åbnede det sig mere konkret, og det er jeg meget taknemmelig for.
Jeg har hele tiden fornemmet, at når nogle kommunikerede om ‘Reptiler’, så fremstod de for mig som højerestående bevidsthed, der var langt mere udviklede end os. Jeg oplevede, at de støtter os mod at udvikle os jævnt til den højere bevidsthed, som vi burde være nået til, men som vi tabte for 4000 år siden.
Jeg ser, at der er et hav af forskellige bevidstheder fra andre steder, der lige nu er her på jorden for at hjælpe os med det. At alle, som er her for at hjælpe, er mere udviklede end vi er – og at vi bærer et potentiale til at kunne aflevere noget til dem, hvis vi tager imod hjælpen.
Med dine delinger her, så åbnede sig et mere samlet perspektiv af mange glimt, jeg har samlet igennem de 10 år, jeg har været i gang. Jeg så pludseligt, at fx Reptilbevidstheden har overensstemmelse med os et sted – samtidig med, at der er et sted, hvor de ikke har overensstemmelse. Det er ikke det samme, som at det mangler. Jeg så, at Reptilbevidsthederne, der er her for at hjælpe, bærer en fuldkommen balance mellem mental kapacitet og hjerte kapacitet. Den manglende overensstemmelse er i os, som de kan spejle til os, fordi de netop bærer det, som vi mangler (nogle gange og nogle steder) – hjertebroen.
Ved at se gennem din deling, så jeg hvordan vi i vores ubevidste spejler  en historie om, at de mangler dit og dat og er forkert sådan og sådan, så vi skal hjælpe dem. Det har jeg hele tiden oplevet er en drejning, for at få os i gang med noget. Nu åbnede det sig klart, at det er os selv, vi hjælper og skal hjælpe og at de i virkeligheden spejler os – som du også deler her. At du ser det som om, at Reptilen har brug for hjælp – men i virkeligheden så spejler han, hvor du har brug for hjælp, så du kan sætte det i gang hos ham, men i virkeligheden giver det til dig selv. Det er meget smukt.
Jeg ser også de faldne engle og jeg ved ikke hvad af forskellige metoder med forskelige grader af elegance, som bliver brugt lige nu for at hjælpe med til, at få de her ting til at ske. Hvor vi som bevidstheds- og energiarbejdere af den nye tid har forskellige scenarier – verdensbilleder- forestillinger – visioner, som vi ‘danser med det med’ og får bidraget til at få tingene til at ske, helt herinde i vores virkelighed med de vibrationer, hvori vi eksisterer. Alt sammen der hjælper os er balancerede. Det er os, der ikke er det og får hjælp. Også når vi tror, vi hjælper noget udenfor os selv. Det er virkeligt smart og smukt og pædagogisk i en særlig liga.
Tak fordi jeg fik mulighed for at genkende arbejdet, blive tryg ved at være flere, se et andet perspektiv og hvordan du vendte det, som jeg kender at gøre det selv – at låne feltet som åbnede sig og tilbød mig at se rundt omkring de glimt, jeg selv har set og samle dem på ny i et mere helstøbt billede, som giver mere mening for mig.
Måske giver det også mening for dig – jeg synes i hvert fald, at jeg bliver nødt til at dele det med dig som tak for din deling og fællesskabet, du åbnede til derigennem.
For fællesskab og fælles fred
Marianne Lane

Energiudvekslingen, åbningen i opslaget og samklangen var et bevis for det, som vi har arbejdet med i disse dage. Jeg er så taknemmelig for, at den slags klik / synkrone oplevelser støtter os på vores vilde rejse. Du får nogle smukke billeder her, fra nogle af vores timer i fordybelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.