fbpx

Marianne Lane

Kursus i Intuitiv Healing med din Healersjæl og med dit Hjerte

En kursusdag hvor du bliver aktiveret til at kunne give Intuitiv Healing med din healersjæl og med dit hjerte.
 
Velkommen til en hel dag fra kl 10-18 i ligeværdig udveksling.
 
Healing med hjertet er en metode, hvor vi får lov til på energiniveau at give den samme støtte, som hvis vi i den fysiske verden støtter andre mennesker med kærlighed.
 
Healingsenergien er blid og har nøjagtigt samme karakter som aktivt udtrykt kærlighed. Bare uden spejlinger og interaktioner. Healingsmetoden kan gives til alle og må bruges uden at bede om lov. Da kærlighed kan gives frit.
 
Ved intuitiv healing med din healersjæl, bruger du en healing som kommer fra det højeste og det bedste, hvor de kompetencer, som du bærer fra dit liv som menneske og fra din sjæl inden for healingsområdet får lov til at komme i brug under styring af dit højeste selv. Metoden er meget effektiv, og sikker. Healingen kan bruges til alle. Men det kræves, at der gives lov, da der heales på indre blokeringer på alle niveauer. Ved at bruge kontakten til healersjælen gennem dit højere selv, sikrer du, at du altid udfører en sund og god healing. Også selv om du måske ikke har så meget erfaring, eller har svært ved at holde fokus rent i længere tid af gangen.
 
Dagen veksler mellem guidede meditationer, dialog og øvelser.
Når vi arbejder med healing, kommer vi så tæt på dem vi hjælper, at vi kommer til at ”læse” dem. Derfor gennemfører vi en dyb kanaliseret meditationen, der renser og stabiliserer hele vores system, så vi ser mere klart og uden påvirkninger af vores egne erfaringer og fordomme. Vi åbner op til at kunne se så meget som vi er klar til og for at åbningsprocessen stabiliseres.
 
Derefter gennemføres en kanaliseret meditation, hvor vi får kontakt til vores hjerte, kærligheden og den universelle kærlighed, og åbnet for kærlighedens visdom og kærlighedens flow. Der udføres øvelser i hjerte/kærlighedshealing.
Intuitiv healing initieres gennem en kanaliseret meditation, hvor vi bliver stabiliseret og integreret med vores healersjæl. Vores sjæle har en helt anden erfaring i håndtering af energier og i healingskunsten. Vi skaber den rette kontakt og kan bruge sjælens visdom til at heale med. Herefter udføres der øvelser i intuitiv healing.
 
Kurset kræver ingen forudsætninger indenfor healing eller klarsyn.
 
Pris er 1.250 kr. som inkluderer frugt, the, kaffe og vand. Har du brug for yderligere forplejning medbringes det.
Hvis du er tilknyttet Kilden by Marianne Lane enten ved at være på uddannelse eller ved at være tilknyttet abonnementet, så koster en kursusdag 1000 kr.

2 Responses

    1. Hej Susanne. Ja, Det er et af de kurser, som bliver afholdt en gang om året <3 - Jeg er dog ikke sikker på, at der er sat en dato på næste gang endnu. Mvh Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.