fbpx

Marianne Lane

Bevidsthedsyoga 3

 

 

Tilhørende tekst:

Se videoen først

 

Din bevidsthed kan være mange steder på samme tid. Vi kalder det at multitaske eller have flere bolde i
luften. Det betyder, at vi har gang i flere ting på en gang. Det er ting, som vi selv ved, vi er i gang med.

Der er også hele tiden en del af vores bevidsthed, som vi ikke har øje på. Den del af vores bevidsthed er i gang med at sørge for forskellige ting for os. Problemet er bare, at vi nogle gange glemmer, at vi har sat bevidstheden i gang med noget, uden at stoppe den igen. Så arbejder den bare videre på egen hånd. Nogle gange kan det være noget, som du har sat din bevidsthed i gang med at gøre for flere måneder siden, som den stadig gør – måske endda flere år.

Nogen af de ting, som bevidstheden er i gang med er vigtige, imens andre ikke er vigtige længere. Det er derfor vigtigt, at vi får stoppet alle de processer, som vores bevidsthed er i gang med, der ikke længere er nyttige.

Alt arbejde koster energi. Du kender sikkert også fra når du har flere bolde i luften, at det er sværere at koncentrere sig og at du kun kan holde til det i et stykke tid af gangen? Sådan er det også med den del af din bevidsthed, som multitasker uden at du tænker over det. Den koster energi og tapper af dit fokus.

Når du laver øvelsen, så laver din bevidsthed en pause i at multitaske. De ting, som du har i din bevidsthed og underbevidsthed, som er vigtige – de vil med det samme øvelsen er forbi, igen din bevidstheds igen. Men de ting som ikke er vigtige, de vil ikke længere få opmærksomhed, Det betyder, at du får mere af din bevidsthed til rådighed til alt det, som du bestemmer dig for at koncentrere dig om.

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.