fbpx

Marianne Lane

Afklaring og Visioner - Minikursus på video

Afklaring og Visioner – Introduktion til Moderne Shamanisme 

 

Hvor står du i dit liv lige nu og hvor er du på vej hen?

Vi står alle over for valg i forhold til, hvilken vej vi skal gå i livet. Der er både små daglige valg og de helt store livsvalg.

På kurset får du mulighed for at få fokus på dit liv og få visioner for din fremtid.

Ser du dig selv klart, så du kan sørge for, at du får ro i sindet til at kunne mærke dig selv?

Du skal kunne mærke dig selv, som det første skridt, for at kunne få en styring på dit liv, som kommer fra dit hjerte og ikke fra skjulte behov eller forstyrrelser.

Der vil blive lavet en guidet meditation og en øvelse, hvor du bliver ført ind i dit center, som er det sted, hvorfra du kan mærke dig selv rent.

Fra dette udgangspunkt får du mulighed for at se dine livsstier, derfra hvor du står nu. Du vil kunne se, hvor de fører dig hen, hvad de giver dig, og hvilken vej, der bærer mest lys.

Hvis du er i stand til at vælge din livsvej på baggrund af det du har set i den guidede meditation, så får du mulighed for at forankre dit valg, og lave visioner for din fremtid på baggrund af dit valg. Forankringen sker i en guidet meditation, hvor du får kontakt til dine støttevæsner, der går med dig på jorden.

Der er en øvelse i at mærke energier for at åbne bevidstheden for, hvor mange ting der påvirker os i vores hverdag. I meditation får du kontakt til det sted, hvorfra du kan modtage guidning.

 

Tilmelding

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.