fbpx

Marianne Lane

Modul 4

Bevidsthedens modning

Tilhørende spejling og læsning:
Hvad er din status nu i forhold til de steder, hvor du vil kunne flytte dig mest?
Hvad oplever du selv, der er din udfordring her og nu? Fælles spejling på alles udfordinger forstærker udviklingen for den enkelte og i gruppen.

 

Rejsen med den foranderlige bevidsthed – jo mere jeg ved, desto mere ved jeg, at jeg ikke ved – men hvordan holder jeg balancen med det.
Bevidsthedsbarometeret til opfyldelse og tryghed – hvordan går det med at bruge dem og skal de opdateres? Er der begyndt at være en mere automatisk refleksion og opfyldning / tryghedsskabelse? Hvad viser det om din udfoldelse af din bevidsthed. Hvor er der noget, der har ændret sig siden du startede med uddannelsen. Hvor ser du noget nyt, der hænger? 

 

Bevidsthedsbarometeret til udsyn og indsigt gennemgås – der udleveres Barometerskema til udsyn med personlige stikord, som der skal arbejdes videre med. 

 

Skelneevnen og dit møde med dig selv fra dit højeste til det laveste og tilbage igen. Det at stå ved virkelighedens præmis åbner vi her. Fra det udgangspunkt åbnes din balance med hele tiden at kunne have håb, tro og mål, samtidig med at virkelighedens præmis er din stærkeste samarbejdspartner over alt i livet. 

 

Tankestrømme til inspiration og til bevidst brug til at skabe løsninger og muligheder, som du ikke kan tænke dig til. 

Meditation: Gør dig helt tom i tankerummet og lad det blive fyldt op med god energi.

Øvelser: Send tankestrømme bevidst afsted, som gør dig godt – med spørgsmål, som du ikke har svar på – endnu. 

 

Følelsesbølger til berigelse og indsigt – en kompetence i balance som gør, at du ikke længere behøver at være bange for følelser og reaktioner. I stedet for imødekommer du dem og lader dem støtte dig i at få dybere indsigt og udsyn. Få mere kontakt til dig selv og det, som du skal vide her og nu og på sigt. 

Meditation: En fordybelse til det sted, hvor du rummer dig selv uden diskussion. 

Øvelser: Lad enhver følelse eller reaktion, som kommer forbi, give dig en oplevelse og lad dem aflevere deres budskaber. Brug evt. dit indre træningslokale til de svære ting.

 

På det her tidspunkt begynder du at opleve et nyt overskud. Der opstår nærmest et behov for at skabe forandring ikke bare for dig selv men for hele din virkelighed. Behovet har fodfæste i dig selv og din kapacitet til at skabe det, som kalder på dig, ligger lige for og er tilgængeligt.
Det begynder at blive let. Dine drivkræfter begynder at bidrage til din bevidsthedsoptimering og sætter en udvikling i gang, som både får dig til at trives mere, men som også udvikler dig og dine evner og kompetencer, så du bliver tilfreds med dig selv i nye niveauer.

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.