fbpx

Marianne Lane

Energiarbejdsrejse til Peru September 2023

med Marianne Lane og Julie Mariel

Vi rejser til Peru september 2023 for at åbne til den nye Kosmiske Solskive i Den Nye Tids bevidsthed og støtte den potentielle åbning til at jorden træder ind som den nye universsol.

Vi er af sted fra den 11.-20. september

 

OBS i forhold til Machu Picchu. Der er pr. 11/8 kun billetter tilbage af typen ”Circuito 4 + Huchuy Picchu, så det er den billettype, du skal købe.
Flertallet af gruppen har en anden billettype, der nu er udsolgt, men det skulle kunne lade sig gøre at følges alligevel, hvis du køber denne “Circuito 4” billet.

 

Energiarbejdet guides af de moderne shamaner Marianne Lane og Julie Mariel. Vi får selskab af krystalhealer Josepf Challco, der kommer fra Cusco-området oprindeligt, og har boet i Danmark i mange år. Han vil fortælle om de mange spændende inka-kraftsteder, som han kender så godt, og han vil vise os skjulte kraftsteder, man ellers ikke ser.

Guide-til-at-booke-fly-Billund-Cusco-og-retur-september

Tilmelding nederst på siden

 

Tilmelding gøres således: 

 

Turen er tilrettelagt som et kursus der foregår i Peru – ikke som en pakkerejse.

 

Kursusprisen er 6.250 kr

 

Hertil kommer egne udgifter til flybilletter, mad, overnatning, transport og entreer.

Vi organiserer overnatning og transport, og du betaler direkte til hotellet og chaufføren.

 

Når du booker fly skal du også booke entrebillet til Machu Picchu med indgang kl. 10-11 og togbillet til togturen fra Urubamba til Machu Picchu. Udrejse med toget fra Urubamba kl. 06.50 og hjemrejse fra Machu Picchu kl. 15.48. Der er begrænsede billetter til salg til både entre og tog, så derfor er det en god ide at tjekke, at der stadig er pladser til Machu Picchu, inden du booker flybilletten og kurset.

 

Du skal være dækket af egen rejseforsikring. I tilfælde af force majeure, hvor vi måtte skulle aflyse rejsen, refunderes kursusprisen af os, men dit forsikringsselskab skal refundere dine øvrige udgifter.

 

Vi anbefaler derfor at tilmelde dig i denne rækkefølge:

1. Køb billet til deltagelse i programmet på siden her

 

2. Book billet til Machu Picchu torsdag d. 14/09 med entre kl. 11-12. 

Der er pt. (opdateret 11/8) kun billetter tilbage af typen ”Circuito 4 + Huchuy Picchu på dette tidspunkt, så det er den billettype, du skal købe. Flertallet af gruppen har en anden billettype, der nu er udsolgt, men det skulle kunne lade sig gøre at følges alligevel, hvis du køber denne “Circuito 4” billet.

 

3. Book togbillet torsdag d. 14/9 kl. 06.50 fra Urubamba til Machu Picchu og retur kl. 15.48

 

4. Køb flybilletter på KLM.com og Latamairlines.com

Gratis workshop i forbindelse med rejsen:

Er afholdt, men du kan sagtens deltage via replay.

Du finder replay i facebookgruppen

Vi regner med, at vi kommer til at bo i Calca, nær Cusco, og at vi lejer egen minibus med chauffør, så vi kan komme ud og besøge de mange spændende energikraftsteder i området.

Vi skal bl.a. besøge disse steder, hvor vi vil lave energiarbejde:

 

• Tambomachay
Tambomachay er et fascinerende kompleks med et stadig funktionelt viaduktsystem. Her vil vi forbinde os med vandets bevidsthed, med energilinjerne og med områdets ånd.

 

 Machu Picchu

Macchu Picchu er en af Perus største seværdigheder: en stor, velbevaret inkaby, der ligger 2.430 meter over havet.
I en gammel observatoriebygning laver vi en opkobling til spiralerne fra Spiralrejserne samt en vandceremoni, der styrker evnen til at begå sig i forskellige elementer og være i det svære.

 

• Urubambafloden
Urubamba er en 725 km lang flod, der har lagt navn til den hellige Urubamba-dal, den løber igennem. Ved floden vil vi lave en ceremoni, som handler om at mærke stjernernes energi i kontrast til jordens felt, så vi kan mærke det, vi er fælles om på jorden, frem for forskellene.
Ved at mærke yderpunkterne finder vi bedre balancen i midten.

 

• Ollantaytambo
Ollantaytambo er et imponerende bygningskompleks med mange høje terrasser. Det udgjorde et religiøst og kulturelt samlingspunkt i Inkariget. Her vil vi skabe kontakt til rumbevidsthed og åbne til vores egen udbygning af den del af bevidstheden, der kan kommunikere i det niveau – så vi kan træde ind i det kulturelle samlingspunkt med vores stjernesøstre og -brødre.

 

• Naupa Iglesia
Naupa Iglesia betyder ”den gamle kirke” og er en mystisk, ældgammel hule, der med tilbyggede stenvægge er lavet til et lille tempel, hvor der er udhugget portaler i klipperne udenfor. Ved portalen er der kontakt til de gamle visdomsvogtere – dragerne. Gennem portalen skaber vi adgang til overførsel af bevidsthedsfelter og arkiver, som led i arbejdet med at samle jordens folk til én menneskehed.
Deltagerne i ceremonien kommer til at bære energien fra fællesfeltet.
Vi åbner til den kollektive solskive af den nye tid på jorden.

 

• Sachsayhuaman
Saysayhuaman er en af verdens mest fascinerende bygningsværker bygget op af gigantiske sten, sat sammen med millimeter-præcision. Her vil vi åbne til jordens fællesbevidsthed og støtte åbningen af jordens indtræden som universsol og vores egen opkoblink til potentiel fuld bevidsthed i det her liv.

Du er velkommen til at tage med, hvis du har lyst til et eventyr med spændende energiarbejde.

Deltagelse kræver ingen særlige forudsætninger, for energiarbejdet bliver guidet.
Vi kører så tæt på stederne, som vi kan, men det er en fordel at være nogenlunde rørig, da vi skal vandre op til nogle højdepunkter i landskabet. 

 

Kursuspris: 6.250 kr

 

Guide-til-at-booke-fly-Billund-Cusco-og-retur opdateret

 

Kursusprisen dækker rejsens guidede energiarbejde med healing og personlig udvikling.
Du betaler selv rejseomkostningerne for fly, overnatning, mad og entreer.
Vi laver en skriftlig guide til hvilke flybilletter, du kan købe, hvis du vil følges med os på rejsen, og hvordan du kan købe dem.
Du skal være dækket af din egen rejseforsikring.

Kan du se denne popup?

Så er det i hvert fald ok <3

Og du kan lukke dette vindue og læse videre.