Bevidsthedsundervisning til Balance

Du kan modtage Bevidsthedsundervisning til Balance med mange forskellige udgangspunkter her hos Marianne Lane. Den mest fuldendte undervisning, som tilbydes her, er samlet på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme.

Se skolen her    Herunder tilbydes forskellige muligheder for at deltage i undervisning, som både står fuldstændigt for sig selv, men som også kan ses som introduktion til undervisningen på skolen.

Der er mulighed for at deltage i et enkelt kursus via video eller med livedeltagelse enten med fysisk fremmøde eller online. Der er mulighed for deltagelse i undervisningsforløb baseret på videoundervisning med supplerende online livemøder.

Du kan også modtage undervisning i mere enkle forløb enten ved onlineforløbet “I Den Moderne Shamans Fodspor” med opstart 5/5 og 11/11  eller ved videoforløbet “Bevidsthedsundervisning for Begyndere”, som har løbende tilmeldinger

Kurser banner

Online kursusforløb i klarsyn – August 2020:

Kurset henvender sig til dig, der er nysgerrig på klarsyn, allerede har lidt erfaring med at bruge klarsyn, eller har styr på at bruge klarsyn men gerne vil have boostet din kontakt og få stærk og konkret undervisning i at bruge klarsyn.

Du får på kurset:

  • Indgående kendskab til de forskellige former for klarsyn
  • Støtte til at få styr på, hvad du kan mærke med din indfølingsevne
  • Åbning til din egen indgang til dine klarsynsevner
  • Indledende træning i at modtage beskeder enten gennem billeder, tanker eller hørelse
  • Du bliver indviet til et niveau, hvor du åbner til dine indre filter, som altid overholder de etiske regler for anvendelsen af klarsyn
  • Du får hjælp til at åbne til den styrkede kontakt og får anvisninger til at åbne den i din version
  • Vi arbejder med din egen spirituelle hygiejne og vejen som seer og klartsende

Vi arbejder gennem dybe guidede meditationer og øvelser med renhed, med at lade klarsynet komme til dig og med at bevæge os trygt og sikkert i feltet. Målet med forløbet er at gøre dig mere sikker i forhold til dit klarsyn og din kontakt, gøre dig skarp i forhold til at kunne skelne, og gøre dig enkel i forhold til at forstå din egen renhed og din rolle i arbejdet, hvor du bruger klarsyn.

Der er forskel på denne type klarsyn og reel clairvoyance. Forskellen er, at vi arbejder i de ukonkrete felter, som åbner til den indre vejledning hos den, som modtager klarsynet. Hvis du har en stærk åbning for clarivoyance kan den dæmpes lidt i en periode under og efter kurset imens den dybe indre kontakt til “vejlederniveauet” åbner sig.

Afklaring og Visioner:

Todages videokursus. Ialt ca seks timer, hvor du får mulighed for at blive indviet i de grundlæggende principper for Moderne Shamanisme. Bliv introduceret til din kontakt til energifeltet, dit center, din udveksling med energi, kontakt til dine guider og visioner for din livsvej her og nu. Redskaber, som du kan bruge med det samme i dit liv og i dit virke. Det er samtidig et kursus, som kan vise dig, om du er beregnet til og har brug for den dybere indførsel via undervisningen på skolen. Introduktionspris 500,- kr

Intuitiv healing og Hjertehealing:

Et onlinekursus hvor du bliver aktiveret til at kunne give Intuitiv Healing med din healersjæl og med dit hjerte. Vi mødes online fire dage. Healing med hjertet er en healingsenergi, der er blid og har nøjagtigt samme karakter som aktivt udtrykt kærlighed. Bare uden spejlinger og interaktioner. Healingsmetoden kan gives til alle og må bruges uden at bede om lov. Da kærlighed kan gives frit. Ved intuitiv healing med din healersjæl, bruger du en healing, hvor de kompetencer, som du bærer fra dit liv som menneske og fra din sjæl får lov til at komme i brug under styring af dit højeste selv. Metoden er meget effektiv, og sikker. Healingen kan bruges til alle, men det kræves, at der gives lov, da der heales på indre blokeringer på alle niveauer. Ved at bruge kontakten til healersjælen gennem dit højere selv, sikrer du, at du altid udfører en sund og god healing. Også selv om du måske ikke har så meget erfaring, eller har svært ved at holde fokus rent i længere tid af gangen. Kurset kræver ingen forudsætninger indenfor healing eller klarsyn.

Energi, Bevidsthed og Bevidsthedsfelter & Selvindsigt, Selvomsorg og Spirituel Hygiejne:

Videoundervisning – 26 lektioner med intensiv Bevidsthedsundervisning, som forandrer dit liv. Lær om energi og energifelter, blokeringer og forløsninger. at kunne mærke dig selv, den indre kommunikation, stabilisering af dig selv, ligeværdig udveksling, selvindsigt og selvomsorg. Undervisningen er en del af Basisuddannelsen på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme. Du har her en mulighed for at tyvstarte undervisningen og samtidig sætte dig i gang med processerne i forbindelse med undervisningen. Får du det store udbytte af undervisningen, som mange tidligere modtagere, får du også et grundlag for afklaring af, hvorvidt skolen er lige det, som fører dig det næste skridt på din vej.

Vejen Hjem:

Leder du altid efter det næste mål, selvom du allerede har opfyldt en masse? Er du rodløs og forvirret over hvem du er? Har du løbet panden imod din egen mur igen og igen? Oplever du, at du skifter mening og værdier, så det er svært at få overblik og styring i dit liv? Så er Vejen Hjem måske noget for dig. På Vejen Hjem får du hjælp til at åbne din bevidsthed og få adgang til dit oprindelige udgangspunkt. Det giver styrke og retning inde fra dig selv. Som grundlag for at komme helt i dybden i alle processer, anbefales det, at du modtager en kernehealing inden opstart på forløbet. 15 videoundervisninger svarende til 30 lektioner Derudover vil der i den lukkede facebookgruppe være læsninger undervejs om: Din oprindelige natur. Dit grundmønster. Dit positive modtræk til dit grundmønster og din hovedposition i forhold til drivkræfterne i to forskellige livsområder og to forskellige grundtilstande. Livemøder med opstart den 8/5, spørge- og deletime den 3/7 og 11/9 samt afslutning den 20/11. Alle møder kl 16-17