fbpx
Home  /  Nyheder   /  Visdomsskolen for Moderne Shamanisme er i luften

Visdomsskolen for Moderne Shamanisme er i luften

https://www.denmoderneshaman.dk/

 

På Visdomsskolen har du mulighed for at indgå i et stærkt og bærende fællesskab, med kompetente undervisere og en nytænkende undervisningsform, som rummer det hele menneske. Her vil du blive mødt i energi og med ord, som åbner din adgang til det spirituelle univers på den måde, som passer allerbedst til dig.

Undervisningens formål er at skabe større sammenhæng i virkeligheden igennem spirituelle forståelser og redskaber, som klæder dig på til at balancere og udfolde dig selv i den moderne bevidstheds tidsalder, både som privatperson, i dit erhverv og/eller som praktiserende Moderne Shaman.

 

Grundlaget for Visdomsskolen for Moderne Shamanisme
Visdomsskolen for Moderne Shamanisme åbner i 2020. Den dannes på baggrund af kanaliserede undervisninger. Grundlaget, som skolen åbnes fra, er kanaliseringsarbejde hovedsageligt udført af Marianne Lane siden 2012. Men åbnes også på baggrund af kanaliserede undervisninger fra tidligere studerende og kollegaer. Gennem arbejdet er der dannet et grundlag for at åbne for visdom, som kan integreres i den moderne virkelighed. Undervisningen åbner hele tiden i det nye grundlag, der er i den aktuelle tid, ligesom undervisningen tilpasser sig deltagerne.

 

Forside