[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Den Ydre Visdom

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1535125574104{border-top-width: 5px !important;border-right-width: 5px !important;border-bottom-width: 5px !important;border-left-width: 5px !important;padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;border-left-color: #dd9933 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #dd9933 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #dd9933 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #dd9933 !important;border-bottom-style: solid !important;}”]

Bliv lysarbejder i den nye tid

For at åbne for dine iboende kompetencer som lysarbejder gennemgås den ene åbning og indvielse efter den anden ind i de muligheder, som ligger i tidligere tiders bevidsthedsarbejderes arkiver/ånd. Når åbningen er fuldført åbnes til den moderne lysarbejders redskaber, som er kontrollerede bevidsthedsfelter, portalarbejde, skabelse og manifestation i mange dimensioner.

Alle moduler i Den Ydre Visdom skal tages i kronologisk rækkefølge. Opstarter 2 moduler samtidig kan du deltage på begge.

For at deltage på Den Ydre Visdom, skal du have gennemført hele Den Indre Visdom.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Orienteringsaften Den Ydre Visdom[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1535125650763{border-top-width: 5px !important;border-right-width: 5px !important;border-bottom-width: 5px !important;border-left-width: 5px !important;padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;border-left-color: #dd9933 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #dd9933 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #dd9933 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #dd9933 !important;border-bottom-style: solid !important;}”]

Undervisningsform og metoder

Lektionerne ligger på mandage og onsdage i tidsrummet fra kl. 10-12, samt fra kl. 13-15.

Enkelte dage er der undervisning fx 9-12 og 13-16.

Modul 1+2+3+4 består af online-kurser og heldagskurser.

Modul 5 består af heldagskurser.

Heldagskurser afholdes kl. 10-18 i Århus.

Kommunikationen i løbet af uddannelsen foregår primært på facebook i en intern gruppe.

Hvis du primært eller udelukkende deltager i undervisningen via lydfiler, så er det vigtigt at du tager lektionerne i kronologisk rækkefølge den første gang du hører dem. Det er fordi energiarbejdet, udbyttet og åbningerne fra hver lektion bygger oven på den foregående lektion.

Når du har taget en lektion en gang, så kan du genhøre den og de foregående lektioner i vilkårlig rækkefølge.

Metoderne som anvendes, er dybe guidede meditationer, oplysning om sammenhænge og funktioner samt øvelser.

Undervisningen foregår igennem bevidst arbejde med den enkeltes energifelt, så det sikres, at der opnås den healing, afbalancering og centrering, som der er nødvendigt for at kunne forstå og deltage i øvelserne.

Al undervisning tager udgangspunkt i en holdning til at energiarbejde og spirituelt arbejde med sig selv og andre forudsætter selvindsigt, fokus, disciplin og renhed.

Marianne Lane er primær underviser på Den Ydre Visdom, men der kan være lektioner, som varetages af kompetente gæsteundervisere.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Her er et overblik over modulerne i Den Ydre Visdom.

Modul 1: At lande i at være praktiserende spirituel lysarbejder

Healing er energiarbejde med henblik på at forbedre sundhedstilstanden. Det være sig i sindet, i energisystemet, så vel som i den fysiske krop. I Modul 1 bliver du indført i de grundlæggende aspekter af healing, bliver introduceret for flere forskellige healingsmetoder og lærer at bruge healingsmetoder til afbalancering, håndtering af stress og depression samt kærlighedshealing og anvendelsen af din healersjæl.

Modul 1 består af i alt 18 lektioner.

Modul 2: Muligheder og potentialer i at være spirituel lysarbejder

Modul 2 består af i alt 18 lektioner.

 

Modul 3: Aktivering af dine potentialer i de jordiske kræfter

Modul 3 består af i alt 18 lektioner.

 

Modul 4: Aktivering af dine potentialer i universets kræfter

Modul 4 består af i alt 24 lektioner.

 

Modul 5: At træde ind i din kraft og dit virke

Modul 5 består af i alt 12 lektioner

 

 

Her er et overblik over lektionerne - Modul 1

Lektion 1+2+3

Genkende mit eget lys (Teori om hvad lys er og hvad dit eget lys er. En guidet healingsmeditation, hvor du bliver renset og præsenteret for dit eget rene lys).
Skelne mit lys fra andres lys (Teori og en guidet healingsmeditation med øvelser i at skelne dit lys fra andres lys – øvelser som skal bruges til næste gang).
Hvad indeholder mit eget lys (Teori og en guidet healingsmeditation med øvelser, der repræsenterer dig for elementerne i dit eget lys – øvelser som skal bruges til næste gang).

Lektion 4

Hvordan bruger jeg universets Lys i min hverdag.
Hvordan bruger jeg universets lys i mit arbejde.
Hvad er reglerne for universets lys.

Lektion 5

Hvordan bruger jeg jordens lys i min hverdag.
Hvordan bruger jeg jordens lys i mit arbejde.
Hvad er reglerne for jordens lys.

Lektion 6

Lys i sammenhæng og fællesskaber (Teori om hvordan lys samarbejder og interagerer. En guidet healingsmeditation, hvor du oplever hvordan lyset samarbejder)

Lektion 7+8+9+10+11+12

Kontakt til din sjælsvejledning (Guidet healingsmeditation med øvelse)
Kontakt til dit fulde fundament (Teori og guidet healingsmeditaiton)
At se ud gennem øjnene i forskellige perspektiver – kroppens bevidsthed (Teori og healingsmeditation og øvelser) I
At se ud gennem øjnene i forskellige perspektiver – den psykiske bevidsthed (Teori og healingsmeditaiton og øvelser) II
At se ud gennem øjnene i forskellige perspektiver – den høje og dybe bevidsthed (Teori og healingsmeditation og øvelser) III
Livet i flydende form (Healingsmeditation og øvelser)

Lektion 13+14+15+16+17+18

Tillid, Taknemmelighed og Tro i praksis (Teori og healingsmeditaiton).
Ren kontakt til dig selv og i dine relationer (Teori om relationer, hvordan de påvirker os positivt/negativt til balance/ubalance når vi har ”sat relationerne forkert i vores system”. Healing der fjerner dine usunde relationer og sætter dine sunde relationer perfekt på plads i dit system).
Vi har forskellige virkeligheder (Teori og guidet healingsmeditation, hvor du kommer i bevidst kontakt med din virkelighed).
At være tro mod både din og andres virkelighed (Guidet healingsmeditation og øvelser).
Frihed i livet til at vælge (Balancen mellem dit højere og lavere selv – Teori og healingsmeditation).
Lad det flyde frit (Kontakt til din ubegrænsethed – Guidet healingsmeditation og øvelser).

Her er et overblik over lektionerne - Modul 2

Bevidsthed

Lektion 1+2+3+4+5+6
Hvad består bevidstheden af (Teori om bevidsthedens grundelementer og bevidsthedsmodellen)

Livsgnist (Præsentation af daglige og usædvanlige udtryk for livsgnisten og hvordan den drives og dyrkes – Guidet healingsmeditation til kontakt til livsgnisten og øvelser)

Drivkræfter (Teori om vores oprindelige drifter og overgangen til højere bevidsthed – Guidet healingsmeditation og øvelser)

Ledelse af drivkræfter (Teori om ledelse af drivkræfterne – Guidet healingsmeditation med øvelser)

At overtage ledelsen af drivkræfterne (At træde ind i dit cockpit og få styr over dine drivkræfter – Guidet healingsmeditation og øvelser)

Aktivering af din ubegrænsede bevidsthed (Teori og Guidet healingsmeditation)

Felter og Portaler

Lektion 7+8+9+10+11+12

Bevidsthedsfelter (Teori, Guidet healingsmeditation og øvelser).

Personlige felter og interaktioner (Teori, Guidet healingsmeditation og øvelser).

Fællesfelter (Teori, Guidet healingsmeditation og øvelser).

At arbejde med små fællesfelter.

At arbejde med store fællesfelter.

Skabelse og anvendelse af Portaler.

Styrkede felter: Portaler og Energisteder (Guidet healingsmeditation og øvelser).

Harmoniske felter: Felter hvor harmoniserende gerninger har været udført. (Guidet healingsmeditation og øvelser).

Elementerne

Lektion 13+14+15+16+17+18

Jorden – at arbejde med jordens kraft og energier til at styrke dit eget udgangspunkt og alt det energiarbejde, som du laver (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Ilden – at tænde for ildens kraft, og bruge den til at rense alt det du arbejder med, så der ikke ligger skjulte intentioner indenunder og forstyrrer styrken og helheden i dit energiarbejde (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Vandet – at udnytte de store transformationsevner som vandet står for til at støtte dig selv og dit arbejde til glidende og uden afbrydelser at transformere sig imens du lever og arbejder. (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Luften – at udnytte dine evner til at sørge for, at du trækker energien frit igennem dine celler og din bevidsthed i alle lag. Dermed sikres, at du ikke selv holder tilbage på din kraft i dig selv og dit arbejde. (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

At samle elementerne i dig som udgangspunkt. (Guidet healingsmeditation og øvelser).

At samle elementerne i dit arbejde som grundlag. (Guidet healingsmeditation og øvelser) .

Her er et overblik over lektionerne - Modul 3

Livskraften og kraften i alt som er
Modul 1+2+3+4+5+6

Livskraften i dit grundlag – at få kontakt til den, hvordan du balancerer den og styrker den dagligt og i dit arbejde (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Livskraften i planter – at få kontakt til den, hvordan du udveksler med den og bruger den til dig selv og i dit arbejde (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Kraften i mineralerne – at få kontakt til den, hvordan du bruger den til dig selv og i dit arbejde (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Kraften fra dyreriget – at få kontakt til den, hvordan du udveksler med den til dig selv og til brug i dit arbejde. (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Livskraften fra sjælen – at få kontakt til den, hvordan du balancerer den og nærer den og bruger den til at styrke alt du er og dit arbejde til at blive stærkt og harmonisk (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Kraften fra fællesbevidstheden af lysarbejdere – at få kontakt til den, hvordan du bruger den til at læne dig ind i for styrkelse af din retning og vej, både personligt og i dit arbejde. (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

 

Livets grundregler på jorden og i himmelen
Lektion 7+8+9+10+11+12

Den daglige drift og dens betydning for din styrke som lysarbejder, bevidsthedsarbejde og opskrift (Teori og Guidet healingsmeditation).

Loven om Den frie vilje og dens betydning i din hverdag og for dit arbejde. (Teori og Guidet healingsmeditation).

Loven om ligeværdig udveksling – betydning i hverdag og arbejde (Teori og Guidet healingsmeditation).

Loven om karma – betydning i hverdag og arbejde (Teori og Guidet healingsmeditation).

Loven om bod og nåde – betydning i hverdag og arbejde (Teori og Guidet healingsmeditation).

Lovenes samlede betydning for sjælens vej på jorden og betydningen i arbejdet. (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Lad livet strømme frit – Accept og Tillid på et nyt niveau
Lektion 13+14+15+16+17+18

Overgivelse til dig selv og dine tidligere valg (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Overgivelse til dit udgangspunkt hvor du er (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Overgivelse til alle de muligheder, som ligger foran dig (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Overgivelse til din skaberkraft (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Overgivelse til din indre styrke (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Overgivelse til din livsvej som lysarbejder (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Her er et overblik over lektionerne - Modul 4

Skabelse og Manifestation
1+2+3+4+5+6

Enkelte skabelsesfelter – (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Komplicerede skabelsesfelter – (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Følgehealinger – (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

At bruge overskudsenergien til healinger i den enkelte – (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

At bruge overskudsenergien til healinger i fællesskabet – (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Skabelse af langtidshealinger – (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Manifestation – Dagskursus – teori, grundlag og metoder.

DNA og koderne – Ændringer i den nyeste bevidsthed
7+8+9+10+11+12

Hvad ligger i den nyeste del af bevidstheden – (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Hvordan formes den nyeste del af bevidstheden i din hverdag (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Hvordan formes den nyeste del af bevidstheden med spiritualitet (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Hvorfor og hvordan kodes der i den nyeste bevidsthed. (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Kodninger af den nyeste bevidsthed (Teori og Guidet healingsmeditation og metoder).

Kodninger af den nyeste bevidsthed (Teori og Guidet healingsmeditation og metoder).

Ændringer i den ældre bevidsthed
13+14+15+16+17+18

Hvad ligger i den ældre del af bevidstheden – (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser)
Hvordan formes den ældre del af bevidstheden i din hverdag (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Hvordan formes den ældre del af bevidstheden med spiritualitet (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Hvorfor og hvordan kodes der i den ældre bevidsthed. (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Kodninger af den ældre bevidsthed (Teori og Guidet healingsmeditation og metoder).

Kodninger af den ældre bevidsthed (Teori og Guidet healingsmeditation og metoder).

Ændringer i grundbevidstheden
19+20+21+22+23+24

Hvad ligger i grundbevidstheden – (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Hvordan formes grundbevidstheden i din hverdag (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Hvordan formes grundbevidstheden med spiritualitet (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Hvorfor og hvordan kodes der i grundbevidstheden. (Teori og Guidet healingsmeditation og øvelser).

Kodninger af grundbevidstheden (Teori og Guidet healingsmeditation og metoder).

Kodninger af grundbevidstheden (Teori og Guidet healingsmeditation og metoder).

Her er et overblik over lektionerne - Modul 5

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space][vc_column_text]

Kalender

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]