fbpx
Home  /  Uddannelser

Uddannelser

Alle uddannelser leder dig igennem en udvidelse af din bevidsthed, dine menneskelige kompetencer og dit fodfæste i livet. Du får adgang til redskaber, som gør en forskel i dit eget liv og i dit virke.

Befri dig selv med bevidsthedsnøglerne fra den nye tids hierarki

Er du i gang med at vågne lige nu? Bevidstheden begynder at tage godt fat. Vi ser os selv udefra og indefra på samme tid. Det er hårdt, og du bliver let fordømmende og får identitetsforvirring.

Hvem er jeg? Hvor vil jeg hen? Og ikke mindst hvorfor? Vi kan ikke finde svarene indeni, men det får ikke spørgsmålene til at stilne af. Det kan blive næsten smertefuldt at være i. Især fordi vi møder spørgsmålene i alle vores problemer med at vælge i hverdage og i problemerne med at få fodfæste og den fremdrift, som bringer os det rigtige sted hen. Hvad er det rigtige sted?

Leder du altid efter det næste mål, selvom du allerede har opfyldt en masse? Er du rodløs og forvirret over hvem du er?

Oplever du, at du skifter mening og værdier, så det er svært at få overblik og styring i dit liv?

Så er grunduddannelsen måske noget for dig.

På grunduddannelsen får du hjælp til at åbne din bevidsthed og få adgang til dit oprindelige udgangspunkt. Det giver styrke og retning inde fra dig selv.

Grunduddannelsen er nødvendigt for dig, som gerne vil være Kernehealer.

Priser

Uddannelsesopstart

Læs mere

Bliv healer i den nye tid.

En modulopbygget uddannelse, hvor du bliver indviet og støttet ind i en ren åbning til det at være et bevidst væsen med adgang til healing, klarsyn, væsner, sjælen og vejen.

Du får adgang til redskaber, der hjælper dig mod trivsel i din hverdag og indsigter i dig selv, der giver dig mulighed for at få det fodfæste, som skal til, for at du kan skabe en stabil og stærk kontakt – både til dig selv, dit liv og dit virker som healer.

Priser

Uddannelsesopstart

Læs mere

Bliv lysarbejder i den nye tid.

Uddannelsen kræver, at du har gennemført Den Indre Visdom.

For at åbne for dine iboende kompetencer som lysarbejder gennemgåes den ene åbning og indvielse efter den anden ind i de muligheder, som ligger i tidligere tiders bevidsthedsarbejderes arkiver/ånd. Når åbningen er fuldført åbnes til den moderne lysarbejders redskaber, som er kontrollerede bevidsthedsfelter, portalarbejde, skabelse og manifestation i mange dimensioner.

Priser

Uddannelsesopstart

Læs mere

Uddannelsen, hvor du gennem en lang række af bevidsthedsåbninger får støtte til at frigive dig fuldstændigt fra dit mindreværd og træde ind i det ligeværdige selv.

Undervejs får du adgang til en række forskellige værktøjer, ligesom du får åbnet dine kompetencer ind i at kunne mærke skarpt og ordentligt ind i andre menneskers problematikker, reaktioner og muligheder.

Vælger du at fortsætte herefter træder du ind i praktikperioden, hvor du lærer at lave kernehealinger.

Priser

Uddannelsesopstart

Læs mere