Rejser

Marianne Lanes Spirituelle rejser vil fremover komme til at foregå på engelsk.

Marianne Lanes Spiritual Journeys will be held in English.

Spiritual Journeys 2019

(The list will be updated soon)

Spiritual Journey to Northern Finland and Norway

Date: 14-19 May 2019

Price: 5900,- DKK (790,- €)

Earth-people is developing in to a new level of consciousness. Thousands of years ago, the development of the consciousness in the human being and in the collective consciousness field, was supported by our brothers and sisters from the stars as well as from higher beings. A lot of energy-work was established around the world, that has suited us well. Energy was bound to the earthly elements and through portals, making strong energy-fields that supported the stability and the growth of the human consciousness.

We have now grown out of the old support-systems in these energy-fields, and we are growing fast. Right in this time, we are changing so fast that you can compare it to the development of technology. The gab in consciousness between generations, is not 50 years now, but rater 3-5 years. Because of this, a huge effort is being put into the work these years, all over the world by a lot of people, working with and for the energy-shift. Old portals is upgraded, and new energies is entering in to our spaces from older worlds beyond the stars.

Spirituelle rejser

“De spirituelle rejser har som oftest et overordnet formål, og det er at lave et afbalancerende arbejde for jorden og menneskeheden.

Rejserne har hver deres tema, og destinationerne er udvalgt pga. de energier som er karakteristiske for området med den natur, kultur og værdierne hos de mennesker, som lever der. Det giver et særligt udgangspunkt, som er afgørende for at arbejdet kan udføres, støttet af de betingelser, som er til stede.

Deltagerne på rejsen går i gennem åbninger, udvidelser samt processer og udrensning relateret til det overordnede tema for arbejdet. På rejserne er der undervisning og kanaliserede åbninger og visioner, der deles i gruppen undervejs.

Når du tager med på Mariannes spirituelle rejser, er det et eventyr, hvor ingen af os på forhånd ved hvad der kommer til at ske. Det eneste der er sikkert, er at det er dybt guidet, og vi kommer alle på en rejser der er endnu dybere i det indre end i det ydre.”

På rejserne arrangerer vi det vi skal under kurset i landet og undervisningen. Desuden samler vi forslag til hvor vi kan bo og deler informationer om flybilletter og transport fra lufthavn mv. i en gruppe på facebook, der bliver oprettet til formålet.

Vi hjælper hinanden og finder løsninger i fællesskab, så ingen bliver efterladt. Men på grund af regler omkring det at være rejsearrangør, er det ikke muligt, at Marianne står for flybilletter, transport før og efter kursusdagene og ophold.

Den første rejse

I november 2012 var Marianne afsted på sin første spirituelle rejse. Turen gik til Montsegur, hvor der blev arbejdet på at bringe en energi til jorden, der senere fik navnet Life Force Enlightenment. Energien er effektiv til at stabilisere energifeltet, især i forbindelse med bevidsthedsåbning. Herunder kan du vælge at læse den lille artikel om rejsen og se videoen og modtage healingen.

Efter rejsen til Montsegur har der været mange spirituelle rejser på programmet. Først de tre rejser i Trilogien, der handler om at hjælpe mennesket på plads i sig selv og give mulighed for inkarnationsspring.

Derefter de fem Gralsrejser, som var et arbejde, der skulle hjælpe jordens fællesbevidsthed til at blive gjort klar til at blive samlet i sig selv.

Og så Spiralrejserne, der hjælper med nedstigningen og stabiliteten i mennesket. Den sidste spiralrejse går til Callanish Standing Stones i Skotland oktober 2018.

Efter spiralrejserne er det tid til Krystalrejserne.

 

 

Kalender – Kun rejser og retreats