Healing

En session hos Marianne kan bookes her. -Vær opmærksom på at der kan være ventetid.

 

 

Hos Marianne kan du også booke en session hos

Havanna Luma

Benjamin Lassesen

Per Mygind og Kamilla Landsholt

Karina Bundgaard

Karina

Karina Bundgaard

-Booking på egen side-

Benjamin 2021

Benjamin Lassesen

-Booking hos Marianne-

Book Kamilla Landsholt og Per Mygind hos Marianne Lane

Kamilla Landsholt og Per Mygind

-Booking hos Marianne-

Havanna Luma

-Booking på egen side-

En anden mulighed er de gratis langtidsfjernhealinger uden personlig kontakt via Peaceful Powerful Help. Læs om mulighederne her.

PPH 500x500

Du kan også finde healingsvideoer og inspiration på Mariannes YouTubekanal imens du venter på en session hos Marianne eller en af de anbefalede healere.

En akut hjælp

Du kan prøve at bruge den gratis video med healing, der ligger her. Hvis den virker, så kan du tilmelde dig forløbet hvor du modtager tre healingsvideoer om måneden. -Gratis den første måned og 75,- kr om måneden de næste fem måneder. Der er mange tilbagemeldinger fra brugere om at de har fået så meget hjælp via healingsvideoerne at de ikke har brug for  at booke en session.

Har du akut brug for svar kan du kontakte:

Rikke Rasmussens “spørg Clairvoyanten” hvor du hurtigt kan få skrifteligt svar på op til tre spørgsmål.

Hos Marianne møder du klarsyn og healing hvor du får hjælp til at kunne sætte ord på hvor du er lige nu og hvordan du har det. Mariannes klarsyn rækker til et ret abstrakt niveau men du kan ikke få svar på konkrete spørgsmål. Har du brug for det, henviser vi til Rikke Rasmussen eller du kan booke en session hos:

Connie Vinther Rathcke

Telefon: 22279592 el mail connie@harrekilde.com

Selvstudie

Hvis du har mod på at gå i gang på egen hånd kan vi anbefale videokurserne “Afklaring og Visioner” og “Intuitiv healing med din healersjæl og dit hjerte” eller at du fordyber dig med Majbritte Ulrikkeholms bog “Skriv med sjælen”.

 

Pst: Du kan også løbende i fællesskab modtage healing og få mulighed for at stille personlige spørgsmål. Det foregår en til to gange om måneden i Foredrag til Trivsel – som du enten kan deltage i for 100 kr per gang eller ved at være med som medlem på Mariannes YouTubekanal for 19 kr pr. mdr.