Kurser og undervisning 2021

Velkommen til vinterens, forårets og sommerens kurser og undervisning. Du kan deltage, som det føles rigtigt. Der kræves ingen forudsætninger for de fleste undervisninger. Det står i beskrivelsen af undervisningen, hvis der er forudsætninger.

Klarsynskursus
Aarhus og online
Den 17/4 & 18/4 kl 10-17
Pris for begge dage 2.500 kr

Klarsynskursus to hele dage i Århus og online. Åbent for alle, men det er bedst, hvis du enten kender til klarsyn eller kan mærke stemninger. Kurset henvender sig både til dig, der allerede har erfaring med at bruge klarsyn, eller til dig, der har brug for at få styr på det grundlæggende. Vi arbejder gennem dybe guidede meditationer og øvelser med renhed, med at lade klarsynet komme til dig og med at bevæge os trygt og sikkert i feltet. Målet med de to dage er at gøre dig mere sikker i forhold til dit klarsyn og din kontakt, gøre dig skarp i forhold til at kunne skelne, og gøre dig enkel i forhold til at forstå din egen renhed og din rolle i arbejdet, hvor du bruger klarsyn. Kurset er en del af Basisuddannelsen, men er åbent for alle.

Karmic-, Soul- & Human Power Release – Ny Tids healinger
Aarhus og online
Den 14/5, 15/5 & 16/5 kl 10-17
Pris for tre dage 3.000 kr

Trilogien – tre kursusdage med undervisning i ny tids healing og med meget stærke healingsredskaber til stabil bevdisthedsudvikling. Du lærer om bevidsthedens åbning i den nye tid og om sjælen og vejen. Du lærer om de nye stærke og sikre muligheder for at arbejde med energi og bevidsthed. Efter dagene har du adgang til at kunne heale dig selv og andre med et støttende og forløsende værktøj, som også kan bruges til at gøre dit bevidsthedsarbejde stærkere – En del af Basisuddannelsen men – Åbent for alle.

Håndtering af al slags Væsen
Aarhus og online
Den 18/6, 19/6 & 20/6 kl 10-16
Pris for alle tre dage 3.000 kr

Få styr på negativ energi og hold dig selv, dit felt, dine omgivelser og dit energiarbejde i en ren vibration – både i højden og i dybden. Håndtering af al slags Væsen – tre dages kursus i Århus og online. Basisværktøj i at håndtere positiv og negativ energi. På dette kursus lærer du at håndtere væsner, som ikke eksisterer fysisk. Vi lever i en verden som fysisk indeholder en masse levende væsner. I andre dimensionslag – andre svingningslag – eksisterer der også væsner. Væsner med bevidsthed med forskellig grad af at være levende, og væsner som påvirker os i vores hverdag og i vores liv. Ud over de belastende væsner, er der også en hel del negativ energi og negativt energiarbejde, som er en del af virkeligheden i andre dimensioner. Igen er der tale om energier, som påvirker mennesker forskelligt, og som kan nå os i forskellig grad.

Opstart Basisuddannelsen Visdomsskolen for Moderne Shamanisme
Aarhus og online
Den 4/9 & 5/9
Opstartsgebyr 8.000 kr per 1/9 herefter 2.500 kr per mdr fra 1/10-21 til 1/9-22

Opstart Basisuddannelsen på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme. Undervisningen, som du modtager på Visdomsskolen, er en blanding af ord, healing, praktiske opgaver og åndsvidenskab, samt praktiske forståelser og udfoldelse i hverdagen. Alt i en form som er integrerbar med det moderne liv og den moderne forståelse af virkeligheden og hvad der er vigtigt. Du møder undervejs dybere filosofiske perspektiver og logiske beskrivelser, som kan sammenlignes med teknisk naturvidenskabelige forståelser og principper. Det betyder at områder som f.eks. Healing, klarsyn og kanalisering, manifestation og guidning, energiforståelse og administration kan tilgås uden at konflikte med den moderne forståelse af virkeligheden. Udfyld ansøgningsskema og få en kort optagelsessamtale, hvis du vurderes egnet