Dags- og weekendkurser

 

Alle kurserne foregår med guidede meditationer og fælleshealinger. Der er varierende mængder af tavleundervisning, ligesom der er beskrivelser til forståelse og dialog. Der er ofte øvelser, hvor du får lov til at åbne for en kompetence, som du tager med dig hjem. Da kurserne altid er meget komprimeret, er det forventet, at du efterfølgende selv arbejder på at få integreret læringen fra kurset dybt nok til, at det bliver dit eget. Dette kan foregå ved at du gennemgår undervisningen igen ved hjælp af de lydfiler, som altid bliver gjort tilgængelige for deltagerne efter kurset, ved at du øver dig på de kompetencer, som du har fået åbnet, og ved at du evt. bruger fællesskabet i den facebookgruppe, du kan blive en del af efter kurset, hvor du kan udveksle og stille spørgsmål og dele erfaringer.

Kurserne indeholder altid et element af selvhealing og støtte til at få udvidet selvindsigten og bevidstheden, men det er forskelligt, hvor meget fokus der er på selvudvikling i forhold til hvor meget fokus der er på at få udviklet et værktøj, som skal bruges til at hjælpe både sig selv og andre med, eller om det er et kursus med fokus på at udvikle spirituelle forståelser og spirituelle kompetencer.

 

Du kan deltage i enkelte kurser, der forløber over en til tre dage med undervisning fra 10-18, hvis det foregår med fysisk fremmøde. Kurserne af denne type foregår typisk i Århus, men også enkelte gange i København og i Frederikshavn. Der bliver også ofte udbudt kurser online, eller på videoform.

Du kan se oversigt over Mariannes kurser i kalenderen.

Klik her for at se den samlede kalender.