Kurser og undervisning 2021

 
Velkommen til vinterens, forårets og sommerens kurser og undervisning. Du kan deltage, som det føles rigtigt. Der kræves ingen forudsætninger for de fleste undervisninger. Det står i beskrivelsen af undervisningen, hvis der er forudsætninger.

ONLINE kursus i Intuitiv healing med din Healersjæl og Hjertehealing

Online
Den 24/1 kl 10-17, 28/1 kl 10-13, 1/2 kl 13-15 & 5/2 kl 9-14
Pris for alle dage 1.000 kr

På dette kursus lærer du at være healeren og får startet din praksis som healer op.

Intuitiv healing og Hjertehealing – et LIVE online kursusforløb med fire møder over to uger. Et af de stærkeste basisredskaber for energiarbejdere og den moderne shaman. Bliv tryg ved og få kontakt til dine healerevne på en tryg og virksom måde. Undervisningen optages og er efterfølgende tilgængelig for replay, hvis ikke du kan deltage online og til repetition. Åbent for alle

Online kursusdag i Ny Tids Healing – Life Force Enlightenment
Online
Den 27/1 kl 9-16
Pris 900 kr

Online kursusdag i Ny Tids Healings Støtteværktøj Life Force Enlightenment LFE med undervisning fra kl 9-16. Samme dag kan du heale dig selv og andre. Healingen er kendt som stærkt værktøj imod energitømmermænd og virker stabiliserende og støttende i forbindelse med udvikling af bevidsthed. Åbent for alle.

Udfoldelsesværktøjet baseret på Kernehealingsenergien – Et Langt Personligt ONLINE Live Udviklings og Healingsforløb
Online
Den 11/2 til 9/9
Pris i alt  kr 6.000 eller 750 kr i 8 mdr.

Udfoldelsesværktøjet – Et Langt Personligt ONLINE Live Udviklings og Healingsforløb med stærke healinger og personlige læsninger. Vi mødes 12 gange over 8 mdr. Åbent for alle. Et forløb, hvor du trin for trin bliver:

  • ført igennem forløsninger og støtte til at slippe dine fastlåsende relationer til dine traumer
  • vist vejen til at kunne finde balance og fodfæste i dig selv
  • hjulpet til at kunne eksistere fra dit bedste udgangspunkt
  • finder din mulighed for at udfolde dig med basis i din oprindelige natur
  • givet adgang til at kunne vende byrder til styrker
  • i stand til at finde din sjæls vilje og kunne begynde at følge den

Du får 12 møder fra d.11/2 til 9/9 – de 10 møder er af 4 timer og 2 møder af 3 timer. Gratis introduktionswebinar d. 8/1 kl 19-22 (vi stopper kl 21 hvis der er mindre end 15 deltagere). Tilmelding til introduktionswebinar HER.

Tyvstart på Basisuddannelsen på Visdomsskolen
Den 12/2 til 27/8
Pris for hele forløbet 5.950 kr eller 850 kr i 7 mdr

Vejen Hjem – Tyvstart på Basisuddannelsen på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme – Et videoforløb med ONLINE livemøder. På Vejen Hjem får du hjælp til at åbne din bevidsthed og få adgang til dit oprindelige udgangspunkt. Det giver styrke og retning inde fra dig selv. Som grundlag for at komme helt i dybden i alle processer, anbefales det, at du modtager en kernehealing inden opstart på forløbet. Der er15 videoundervisninger svarende til 30 lektioner. Derudover vil der i den lukkede facebookgruppe være læsninger undervejs om din oprindelige natur og dit grundmønster. Undervisningen foregår med 4 live spørge- og deletimer den 26/2-2021, 23/4-2021 og 18/6-2021, samt afsluttende livemøde den 27/8-2021. Alle dage fra kl 16-17. Åbent for alle. Prisen trækkes fra, hvis du efterfølgende melder dig til Basisuddannelsen. Der frigives undervisningsmateriale på følgende datoer: Den 12/2, 26/2, 12/3, 26/3, 9/4, 23/4, 7/5, 21/5, 4/6, 18/6, 2/7, 16/7, 30/7, 13/8 og 27/8-2021

værksætterRiget – Energibæredygtig Forretningsudvikling
Aarhus og online
Den 19/2-2021 til 20/2-2022
Pris for dedikeret forløb  62.000 kr ex moms – for sideløbende forløb 8.125 kr inkl moms

IværksætterRiget et dedikeret kursusforløb i Århus og Online med 7 moduler over 9 mdr – samt efterfølgende 3 mdr udslusningsforløb. Det sideløbende forløb kører over 9 mdr.  Lær at bruge bevidsthedstræning og bærende energier i din forretning, så du udvikler dig med din forretning og din forretning udvikler sig med dig. Undervisningen tager udgangspunkt i konkrete projektlederværktøjer og salgsvidenskab. Skriv for optagelsessamtale til kursermariannelane@gmail.com.

Healings og Bevidsthedskursus – Stresshåndtering & Helbredelse
Aarhus og online
Den 5/3, 6/3 & 7/3 kl 10-17
Pris for alle tre dage 3.750 kr

Stresshåndtering og helbredelse – et tredages intenst kursusforløb i Århus og online. Vi arbejder med de forståelser og metoder, som Marianne har opsamlet og udviklet i forbindelse med mit arbejde med at hjælpe mennesker, som lever med stress, angst og depression. Du går fra dagene klædt på til at hjælpe dig selv og andre med healings- og bevidsthedsredskaber. Går godt i spænd med coaching og tereaputiske redskaber. Åbent for alle.

 

Elite Teachings – Dansk version – Modul 1 Dancing with Deamons
Aarhus og online
Den 8/3 til 17/5
Pris early bird 3.000 kr indtil 12/2 herefter 3.750 kr

Elite Teachings på Dansk. The Dragons Tail – Modul 1. Elite Teachings er spirituel undervisning leveret i både energi og kanaliserede beskrivelser. Som deltager i denne undervisning, er du allerede lidt af en ekspert indenfor energi og balance – både i livet og i energiarbejde. Det betyder, at du genkender forskellige typer af energi og indledende ved, hvordan du skal balancere dig selv og håndtere energierne. Din base og dit fundament for dit energiarbejde er bragt ind med kærlighed og uden kamp. Undervisningen i The Dragons Tail fører dig ind til dine muligheder for at åbne til de stærkeste energier i den komplette spændvidde af vibrationer og dimensioner i både det planetariske niveau, såvel som indenfor det kosmiske spænd af vibrationer. Undervisningen ligger mandage aftner fra kl 19:30-22.

 

Den Nye Tids Talismaner og introduktion til Portaler
Aarhus og online
Den 20/3 & 21/3 kl 10-17
Pris for begge dage 2.500 kr

På kurset vil du på første dagen lære, hvordan du med din bevidsthed og dit fokus kan lave en talisman, altså lægge særlige energier i en bestemt genstand. Medbring gerne 2-3 sten/krystaller/smykker eller andet, som du vil have lagt energi i. Vi arbejder med at lægge energi ind i videoer og fotos. For at kunne arbejde med energier i denne form, skal du have adgang til den nye tids energisystem med bevidsthed. Kursusdagene består derfor af dybe meditationer og healinger, som vil føre dig ind i den nye tids energisystem og åbne din bevidsthed. Arbejdet er dybt og intenst, og det er nødvendigt, at du har tid til at tage dig af dig selv i dagene herefter, da du kan få “energitømmermænd” (ømhed i nakke, skuldre, hovedpine og lign.).  Du vil ud over arbejdet med talismaner blive indviet i forståelsen for portaler og portalarbejdet. Samt få forståelse for energisteder. Til dem, som har deltaget i kurset om Felter, er der en sammensmeltning af de to kurser i dette område. Kurset er åbent for enhver som føler sig tiltrukket. Men du vil have større udbytte, hvis du i forvejen har arbejdet med fokus og tilstedeværelse i nuet.

Klarsynskursus
Aarhus og online
Den 17/4 & 18/4 kl 10-17
Pris for begge dage 2.500 kr

Klarsynskursus to hele dage i Århus og online. Åbent for alle, men det er bedst, hvis du enten kender til klarsyn eller kan mærke stemninger. Kurset henvender sig både til dig, der allerede har erfaring med at bruge klarsyn, eller til dig, der har brug for at få styr på det grundlæggende. Vi arbejder gennem dybe guidede meditationer og øvelser med renhed, med at lade klarsynet komme til dig og med at bevæge os trygt og sikkert i feltet. Målet med de to dage er at gøre dig mere sikker i forhold til dit klarsyn og din kontakt, gøre dig skarp i forhold til at kunne skelne, og gøre dig enkel i forhold til at forstå din egen renhed og din rolle i arbejdet, hvor du bruger klarsyn. Kurset er en del af Basisuddannelsen, men er åbent for alle.

 

Karmic-, Soul- & Human Power Release – Ny Tids healinger
Aarhus og online
Den 14/5, 15/5 & 16/5 kl 10-17
Pris for tre dage 3.000 kr

Trilogien – tre kursusdage med undervisning i ny tids healing og med meget stærke healingsredskaber til stabil bevdisthedsudvikling. Du lærer om bevidsthedens åbning i den nye tid og om sjælen og vejen. Du lærer om de nye stærke og sikre muligheder for at arbejde med energi og bevidsthed. Efter dagene har du adgang til at kunne heale dig selv og andre med et støttende og forløsende værktøj, som også kan bruges til at gøre dit bevidsthedsarbejde stærkere – En del af Basisuddannelsen men – Åbent for alle.

 

Håndtering af al slags Væsen
Aarhus og online
Den 18/6, 19/6 & 20/6 kl 10-16
Pris for alle tre dage 3.000 kr

Få styr på negativ energi og hold dig selv, dit felt, dine omgivelser og dit energiarbejde i en ren vibration – både i højden og i dybden. Håndtering af al slags Væsen – tre dages kursus i Århus og online. Basisværktøj i at håndtere positiv og negativ energi. På dette kursus lærer du at håndtere væsner, som ikke eksisterer fysisk. Vi lever i en verden som fysisk indeholder en masse levende væsner. I andre dimensionslag – andre svingningslag – eksisterer der også væsner. Væsner med bevidsthed med forskellig grad af at være levende, og væsner som påvirker os i vores hverdag og i vores liv. Ud over de belastende væsner, er der også en hel del negativ energi og negativt energiarbejde, som er en del af virkeligheden i andre dimensioner. Igen er der tale om energier, som påvirker mennesker forskelligt, og som kan nå os i forskellig grad.

Opstart Basisuddannelsen Visdomsskolen for Moderne Shamanisme
Aarhus og online
Den 4/9 & 5/9
Opstartsgebyr 8.000 kr per 1/9 herefter 2.500 kr per mdr fra 1/10-21 til 1/9-22

Opstart Basisuddannelsen på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme. Undervisningen, som du modtager på Visdomsskolen, er en blanding af ord, healing, praktiske opgaver og åndsvidenskab, samt praktiske forståelser og udfoldelse i hverdagen. Alt i en form som er integrerbar med det moderne liv og den moderne forståelse af virkeligheden og hvad der er vigtigt. Du møder undervejs dybere filosofiske perspektiver og logiske beskrivelser, som kan sammenlignes med teknisk naturvidenskabelige forståelser og principper. Det betyder at områder som f.eks. Healing, klarsyn og kanalisering, manifestation og guidning, energiforståelse og administration kan tilgås uden at konflikte med den moderne forståelse af virkeligheden. Udfyld ansøgningsskema og få en kort optagelsessamtale, hvis du vurderes egnet